Kiss

bani de acasă Kiss Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Ultimul update pe: octombrie 6, 2022

Dacă vrei să faci bani de acasă pe ritmurile uneia dintre cele mai îndrăgite formaţii rock ale anilor 80, atunci jocul Kiss este opţiunea cea mai la îndemână. Jocul a fost disponibil pentru prima oară în cazinourile din Statele Unite şi Las Vegas, devenind rapid o vedetă şi de partea cealaltă a Oceanului, câtă vreme fanii Kiss sunt răspândiţi peste tot în lume.

Pentru cei care vor să câştige bani de acasă, trebuie spus că jocul Kiss este un slot cu cinci role şi 100 de linii de plată, cu un bet maxim de 40 de puncte. Dacă îți plac sloturile cu multiple linii de plată, încearcă și Red Flag slot unde vei întâlni 192 linii de plată!

De asemenea, mai trebuie spus că jocul Kiss a fost printre primele care a introdus sistemul Colossal Reels (Runde colosale), cu două sisteme într-unul singur, presupunând 5×4 şi 5×12 simboluri, de unde rezultă multitudinea liniilor de plată. Aşa după cum era de aşteptat de la un joc având în prim plan o formaţie rock, interfaţa slotului Kiss este concepută asemenea unei scene de concerte, cu întreg arsenalul de lumini şi difuzoare gigantice. Iar dacă trupa nu mai cântă live pentru fanii ei, jocul o face în locul său, oferind recompense destul de generoase pentru cei care doresc să câştige bani de acasă.

Simbolurile Kiss, la tot pasul

Jocul exploatează la maximum imaginea iconică a trupei rock a anilor 80, atât în ansamblul ei, ca logo, precum şi individual, cu fiecare dintre membrii săi regăsiţi pe simbolurile câştigătoare. De asemenea, jocul oferă simboluri caracteristice trupei precum chitara de formă triunghiulară specifice trupelor de Glam Rock, precum şi limba bifurcată a vocalului formaţiei. Ceea ce surprinde însă în mod plăcut este performanţa audio a acestui joc slot, ceea ce îl face o atracţie irezistibilă pentru cei care vor să câştige uşor bani de acasă.

Încearcă și Holly Madison gratis, un slot gratis cu diverse simboluri speciale și runde bonus care îți asigură mai multe câștiguri!

Mai trebuie menţionat că jocul este accesibil practic oricui, întrucât permite mize mici, cuprinse între 0.1 şi 5 monede, ceea ce nu te împiedică în câştigarea numeroaselor bonusuri puse la dispoziţie. Pe de altă parte, dacă doreşti să măreşti valoarea mizei, poţi face acest lucru până la valoarea de 250 de monede, cu ajutorul căreia poţi câştiga o sumă de zece ori mai mare, în cazul în care prinzi pe o linie de plată simbolul limbii bifurcate a vocalului Gene Simmons.

Încearcă și slotul Nirvana gratis, fără riscuri!

Autor