Nirvana

Nirvana slot gratis Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Ultimul update pe: mai 27, 2024

Nirvana, cum poți face bani pe net

Deși primul lucru la care te duce cu gândul jocul Nirvana este trupa americană cu același nume înființată de regretatul Kurt Cobain la începutul anilor 90, jocul celor de la Yggdrasil nu are nimic cu aceasta. Practic, Nirvana te va ajuta cum poți face bani pe net în cel mai simplu mod, aplicând o serie de principii de viață desprinse din filosofia orientală prin intermediul rundelor slot, pentru a ajunge la echilibrul suprem între trup și suflet. Iar un câștig substanțial la o rundă bonus cu siguranță că poate echivala cu o călătorie spre Nirvana.

Joacă aici și Casino Meister gratis!

Un joc desprins din rai

Ca și concept, jocul Nirvana este reprezentarea unui loc idilic, în care vei avea parte de simboluri și de creaturi mistice, care te vor ajuta să faci bani pe net prin intermediul unor premii de-a dreptul fantastice. Unele dintre simbolurile care te vor ajuta să faci bani sunt cărțile de joc  reprezentate prin mici bijuterii asortate la costumele de inspirație indiană ale personajelor prezente. Astfel, diamantele albastre îți vor oferi premii de la 5 la 50 de puncte credit, în vreme ce cuburile violet îți pot aduce multiplicări ale sumelor de plată cu 20 până la 60 de ori. Următorul simbol ca valoare este diamantul verde, care îți va plăti între 25 și 70 de monede în cazul în care nimerești 3 sau 4 cărți de același tip pe ecran. Câștiguri asemănătoare îți pot aduce și inimile roșii de pe role, care îți vor arăta cum poți face bani pe net într-un mod pe cât de unic, pe atât de simplu.

Cum poți face bani pe net cu creaturi mistice

Alte simboluri unice pe care le vom regăsi pe ecranul de joc sunt reprezentări ale unor personaje desprinse din mitologia hindusă, precum creaturi cu cap de pisică și corp de vultur sau iepurele cu coarne. Acesta îți va aduce câștiguri între 20 și 60 de monede la combinații de două sau trei simboluri, în vreme ce cinci simboluri pe ecran îți pot aduce 150 de monede. Poți afla cum să faci bani pe net prin simbolul scatter Nirvana, care îți poate aduce premii fabuloase, de până la 5000 de monede.

Încearcă și Fire Queen gratis, un alt slot cu multe posibilități de câștig!

Autor