Fire Queen

Fire Queen slot gratis Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Ultimul update pe: octombrie 6, 2022

Fire Queen, cum să faci bani în timpul liber

Cum să faci bani în timpul liber este mai mult decât simplu dacă reuşeşti să stăpâneşti regulile jocului slot Fire Queen. Produs de cei de la WMS, jocul slot este unul de generaţie nouă, care oferă nu mai puţin de 11 role, cu peste 100 de linii de plată. Din acest punct de vedere, avem de a face cu unul dintre cele mai profitabile jocuri slot de pe piaţă, care te vor învăţa cum să faci bani în timpul liber asemenea altor sisteme asemănătoare, precum Elvis the King, bazat pe dublarea banilor obţinuţi pe liniile de plată.

Este un joc de-a dreptul incendiar, în care Regina Focului este responsabilă de protecţia bogăţiilor de pe pământurile sale. La prima vedere s-ar putea să fii puţin bulversat de modul în care sunt aranjate rolele. Însă, odată ce te obişnuieşti cu el, vei vedea că este unul dintre cele mai bune jocuri online care te ajută cum să faci bani în timpul liber.

Joacă și Koi Princess gratis!

Câştiguri nelimitate pe 100 de linii de plată

Asemenea altor  jocuri din gama sa, Fire Queen oferă trei seturi de role, grupate în 50 de combinaţii de simboluri în partea de sus a ecranului şi alte 50 în partea de jos, rezultând un total de 100 de linii de plată. Nu îţi rămâne de cât să eliberezi unul dintre simbolurile blocate şi să activezi multiplicatorii, pentru a avea parte de un slot cu adevărat exploziv în ceea ce priveşte premiile. După cum sugerează şi numele, grafica şi simbolurile sunt concepute astfel încât focul să fie elementul de bază. Astfel, unele dintre simboluri reprezintă globuri de foc, bijuterii strălucitoare, candele şi poţiuni magice, dar şi cărţi de  joc, inele, flori şi chiar Regina Focului în persoană.

Un alt slot cu o grafică inedită este Pixies Forest slot pe care îl poți încerca gratis accesând link-ul.

În ceea ce o priveşte pe Regina Focului, aceasta te va ajuta de fiecare dată când apare. Aceasta va înlocui orice simbol de pe ecran atucni când acestea sunt plasate sub mingea de cristal, care are rol de scatter. De asemenea, aceasta acţionează într-un mod destul de interesant. Aceasta apare de fiecare dată când ai câte o pereche de două simboluri în partea de sus, transferând puterile simbolului wild către restul figurilor de pe liniile de plată.  De asemenea, dacă apare pe rolele 9,10 şi 11, acestea vor căpăta putere de simbol Wild şi pentru restul rolelor.

Vezi ce câștiguri poți obține și la slotul Holly Madison!

Autor