Siberian Storm

Siberian Storm slot gratis Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Ultimul update pe: august 8, 2023

Jocul slot ”Siberian Storm” (Furtuna Siberiană) este un joc de tip MultiWay, care îţi oferă nu mai puţin de 720 de moduri de cum să faci bani. Bazându-se pe imaginea impetuoasă a tigrului alb siberian, jocul beneficiază de o grafică spectaculoasă şi de un sonor de excepţie, care te va ajuta atât să faci bani, dar şi să te relaxezi cu adevărat în faţa calculatorului. Este un joc mai puţin răspândit în cazinourile online, dat fiind faptul că este şi de producţie mai nouă.

Tot din seria sloturilor cu multiple linii de plată face parte și Giant Gold. Încearcă-l gratis aici!

Jocul produs de cei de la IGT este compus din doar 5 role, oferind însă un număr record de 720 de linii de plată. Culoarea predominantă a jocului este albul, sugerând atât culoarea naturală a tigrului siberian, precum şi pe cea a zăpezii caracteristice acestei regiuni de la cercul polar rusesc.

De asemenea simbolurile sunt în strânsă legătură cu acest animal aproape mistic, extrem de rar, acestea incluzând un ochi de tigru, o gheară aurie, un inel de smarald şi logo-ul jocului, reprezentat de acelaşi tigru siberian. De asemenea, jocul beneficiază de simboluri Wild, precum şi de simboluri Scatter, care te vor îndruma cum să faci bani la sloturi online. Având în vedere multitudinea de linii de plată, jocul oferă şi una dintre cele mai profitabile marje de câştig de pe piaţă, aceasta ajungând la 96%.

Încearcă și Rainbow Riches, un slot cu tematică irlandeză și numeroase șanse de câștig!

Dedicat celor care joacă pe mize mari

Dacă te-ai hotărât în cele din urmă să faci bani cu Tigrul Siberian, nu ai decât să pui în aplicare regulile jocului, care sunt extrem de simple. Primul pas pe care trebuie să îl faci este să fixezi valoarea mizei şi să apeşi butonul de start. Suma minimă de pariere în acest caz este însă de 50 de puncte, ceea ce poate fi considerat puţin cam mult pentru cei care au un buget limitat.

Însă, acest lucru este oarecum de înţeles, câtă vreme aproape orice rundă la acest joc este una câştigătoare. Putem spune astfel că, dacă eşti un jucător căruia îi plac mizele mari, atunci Tigrul Siberian te poate ajuta cum să faci bani mult mai uşor decât ai visat vreodată. Iar acest lucru este doar o simplă constatare, câtă vreme jocul oferă câştiguri la unul sau mai multe simboluri sau combinaţii ale acestora pe ecran.

Autor