Giant’s Gold

cum să faci bani mulți Giant's Gold Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Ultimul update pe: aprilie 27, 2022

Giant’s Gold este un joc care te ajută cum să faci bani mulți prin intermediul a două seturi de 5 role cu 4 simboluri principale și de 5×12 role de tip colosal, oferind nu mai puțin de 100 de linii de plată. Jocul abundă în simboluri care te duc cu gândul la vechile ferme de țară ori al tărâmurilor unde tehnologia nu a pătruns încă. Dacă vrei să încerci un slot chiar cu mai multe linii de plată, încearcă-ți norocul la Siberian Storm slot!

La fel ca și alte jocuri slot oferite de WMS, Giants Gold îți arată cum să faci bani mulți prin intermediul rundelor de tip colosal, care nu pot trece neobservate, datorită premiilor substanțiale pe care ți le oferă. Premiile sunt oferite aproape la fiecare mână, astfel încât nu trebuie să aștepți prea mult pentru a vedea cum să faci bani mulți online, fără prea mult efort.

Bogățiile giganților sunt mai aproape de tine

Din punct de vedere al concepției, jocul slot Giants Gols este inspirat din cunoscuta povestire Jack și vrejul de fasole. Povestea este adaptată însă pentru jocurile de tip slot, cu personaje fantastice care au trecut de bariera copilăriei, adresându-se adulților amatori de jocuri de noroc. Pentru a face jocul și mai atractiv, năzdrăvanul Jack a fost înlocuit cu o tânără prințesă, pe care trebuie să o determini să se cațăre pe vrejul de fasole, pentru a ajunge la bogățiile uriașilor căpcăuni. Cât privește simbolurile de bază, Vrejul de Fasole și Oul de Aur sunt surse care te vor ajuta cum să faci bani mulți. Alte simboluri pe care le vei întâlni pe ecran sunt vacile, rațele, harpa căpcăunului, uriașii, precum și cărțile de poker.

Vrejul fermecat îți aduce câștiguri în serie

Dacă este să ne referim în special la vrejul uriaș de fasole, acesta este simbolul Wild al jocului, ajutându-te cum să faci bai prin înlocuirea altor simboluri cheie de pe ecran. De asemenea, trebuie să știi că Oul de Aur va apărea pe rolele 1, 3 și 5 din setul principal și tot pe aceleași poziții pe setul colosal. În cazul în care vei avea o rolă blocată cu simboluri wild în setul principal, același set îți va apărea blocat și în setul colosal.

Nu pune stop distracției și aventurează-te cu un nou slot la fel de captivant – Wild Wild West gratis!