Starburst

metode de a face bani Starburst Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Ultimul update pe: decembrie 14, 2023

Imaginează-ți că te scufunzi într-unul din cele mai inovative și mai atrăgătoare jocuri realizate de cei de la NetEnt, Starburst oferind din acest punct de vedere o experiență de gaming și metode de a face bani  ce îmbină simbolurile și regulile de joc ale sloturilor clasice cu noua tehnologie.

După ce te distrezi cu acest slot cu tematică clasică, încearcă și Wild Wild West, un slot plin de aventură și câștiguri semnat tot de NetEnt!

Explozie de câștiguri de top

Deși jocul semănă mut cu altele de acest tip, te vei îndrăgosti de el încă după primele runde, datorită câștigurilor multiple oferite pe liniile de plată. Acesta oferă o marjă de câștig și posibilități de a face bani net superioare altor jocuri din gama sa, câștigurile venind aproape la fiecare rundă. Iar dacă tot am amintit despre modalități de a face bani, jocul Starburst oferă cinci role și doar 10 linii de plată, suficient însă pentru a oferi unul dintre cele mai mari câștiguri la jocurile de acest gen, ajungând până la 50.000 de monede.

Un alt atu este dat de faptul că jocul este optimizat inclusiv pentru dispozitivele mobile, astfel încât poți descoperi metode de a face bani în mod eficient indiferent că te afli într-o deplasare, în vizită sau la plimbare într-un parc. Poți juca direct de pe mobil și slotul Fire Queen care are nu mai puțin de 100 modalități de câștig!

Tema jocului este una extrem de populară, jocul fiind predominat de prezența din plin a simbolurilor sub formă de bijuterii și pietre prețioase, ilustrate în culori vibrante și nuanțe ce merg de la albastru, violet , galben, portocaliu și verde intens. Doar după câteva runde însă, îți vei da seama însă că jocul nu este doar distractiv și bine realizat din punct de vedere grafic, ci și profitabil.

Dacă vrei să încerci și un slot cu tematică modernă de la NetEnt, îți recomandăm Motorhead gratis!

Date fiind multitudinea de simboluri prețioase, vei descoperi metode de a face bani inclusiv cu ajutorul cifrei 7 sau a simbolurilor BAR, pe care le-ai întâlnit la jocurile slot clasice. Mai mult, în ciuda faptului că aproape la fiecare rundă ai un câștig variabil, chiar și în momentele în care pierzi acest lucru va fi mai ușor de suportat, datorită sunetului extrem de bine ales și de relaxant. Dincolo de bonusul Starburst, care îți poate aduce runde gratuite și multiplicarea sumelor de pe liniile de plată, jocul dispune de opțiune autoplay. Astfel, dacă ai descoperit metode de a face bani și vrei să lași puțin calculatorul deoparte, Starburst îți oferă această posibilitate.