Super Bonus Bingo

joc super bonus bingo gratis Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Ultimul update pe: iunie 10, 2022

Super Bonus Bingo este unul dintre acele jocuri care îți arată cum să faci bani ușor pe net, având în permanență o loterie la îndemâna ta. Astfel, să faci bani ușor nu a fost niciodată mai simplu, Super Bonus Bingo aducându-ți mai aproape modalități prin care să îți multiplici sumele pe care le aloci în mod regulat jocurilor de tip slot sau jocurilor de masă.

La modul concret, jocul nu este unul care să abunde de cine știe ce efecte speciale sau artificii prin care să fii distras de la misiunea de bază, aceea de a prinde numerele câștigătoare. Grafica este una extrem de simplă, iar din aceasta lipsește cu desăvârșire factorul uman. Bilele nu sunt extrase nici din urnă, nici de vreun magician sau prezentator, precum la alte jocuri la care ești îndemnat cum să faci bani. Din acest punct de vedere, putem spune că jocul Super Bingo Bonus se bazează doar pe norocul și intuiția fiecăruia, factorul distracție fiind lăsat oarecum în plan secund.

Joacă și Bingo Classic gratis!

Reguli aparent complicate, dar ușor de aplicat

Dacă te gândești cum să faci bani ușor la Super Bonus Bingo, atunci ar trebui să știi că regulile de joc ale acestuia sunt puțin diferite de alte jocuri de tip bingo. Aceasta nu înseamnă însă nici pe departe că este un joc greoi de înțeles sau neatractiv, ci dimpotrivă. Jocul presupune extragerea din urnă a 80 de bile și nu 90, ca în alte cazuri. De asemenea, pentru a vedea cum să faci bani ușor, nu primești niciun carton cu numere la începutul jocului, așa cum se obișnuiește la Bingo.

Numerele ți le alegi singur, fiind la latitudinea ta cum să faci bani ușor, prin bifarea a două până la 10 numere, după care poți apăsa butonul Play. De aici încolo, jocul decurge ca la orice joc de bingo, în sensul în care va trebui să prinzi bilele bifate, pe măsură ce ele sunt extrase din urna virtuală, iar câștigurile vor crește proporțional cu numerele prinse. Astfel, poți câștiga sume nesemnificative cu minimum două bile prinse, dar îți poți multiplica de mii de ori suma pariată, cu toate numerele bifate.

Cauți mai multe jocuri de bingo gratis? Vezi toate jocurile de bingo online de pe FaciBaniOnline.ro!