Bingo Classic

joc bingo classic gratis Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL

Cum să faci bani online nu a fost niciodată mai simplu și mai relaxant decât cu ajutorul jocurilor de tip Bingo. Apărute în România la începutul anilor 90, acestea s-au mutat acum în mediul online, reprezentând modalități propice de cum să faci bani online. Un exemplu în acest sens este jocul Bingo Classic, în care vei poți avea parte de distracția și liniștea binemeritate pe care le-ai întâlnit, cândva, în sălile clasice de bingo din oraș. Acum, totul se desfășoară online, iar bilele nu se mai învârt în urnă, ci sunt scoase din buzunarul unui magician pe post de prezentator, care anunță numerele câștigătoare la microfon.

Înceară o nouă variantă de bingo gratis – Samba Bingo!

Cum se joacă bingo gratis online

Regulile jocului sunt extrem de simple, fiind extrem de apropiate de cele pe care le cunoaștem cu toții la jocul de bingo. Astfel, fiecare jucător are în față un cartonaș cu 15 numere, iar pe măsură ce numerele sunt anunțate de prezentatorul virtual, acestea trebuie bifate pe carton. În cazul în care nu ai fost atent și ai scăpat cumva unul dintre numere, nu trebuie să îți faci griji, întrucât calculatorul îți va bifa numerele pe cartonaș, pentru tine, ca modalitate simplă de cum să faci bani online.

Jocul se bazează pe extragerea a 90 de numere, în condițiile în care există și jocuri de bingo cu 75 sau 80 de numere. Câștigul maxim pe care îl poți obține în acest caz este multiplicarea sumei pariate de 10.000 de ori, acest factor de multiplicare scăzând pe măsură ce treci de acest nivel.

Vrei să obții și mai multe câștiguri la bingo? Încearcă și Super Bonus bingo!

Astfel, spre exemplu, dacă prinzi bingo, adică bifezi toate numerele de pe carton la bila 90, atunci nu vei primi nimic. În schimb, vei primi o cotă de 0.5 la bifarea bilei 88, o cotă de 2 la bila 80, o cotă de 4 la bila 70 și o cotă de 100 la bila 50. De asemenea, la bila 45 poți prinde o cotă de 1000, ceea ce este un început bun de cum să faci bani online. Jocul poate fi jucat atât pe bani reali, dar este disponibil, la fel de bine, și în variantele demonstrative, unde te poți familiariza cu regulile de joc și îți poți exersa memoria și atenția.

Știai că jocurile de bingo sunt similare cu jocurile de keno? Dacă îți place să joci bingo, cu siguranță îți va plăcea și un joc de keno, iar pe FaciBaniOnline poți juca Keno Lab gratis oricând.