Vegas Poker

joc Vegas Poker gratis Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL

Cu siguranță că, atunci când te-ai hotărât să faci bani pe net, unul dintre primele lucruri la care te-ai gândit îl reprezintă turneele de poker cu premii exorbitante puse în joc. Acestea ajung de multe ori la ordinul milioanelor de dolari, astfel încât, dacă te mai gândești cum să faci bani acum ai și răspunsul. Poți juca poker direct de acasă, din fața calculatorului, fără să fii nevoit să te deplasezi nici la cazinou și nici prin locații exclusiviste destinate marilor turnee, precum Las Vegas sau Atlantic City. Vegas Joker este una dintre zecile de versiuni de poker online, care te va îndruma cum să faci bani pe net într-un mod pe cât de inovativ, pe atât de avantajos pentru tine.

Încearcă și Jacks or Better gratis, unul dintre cele mai populare jocuri de poker ca la aparate!

Cum să joci Vegas Joker gratis

Acesta este oarecum diferit de restul jocurilor de poker online pe care le-ai întâlnit până acum, întrucât îți dezvăluie nu unul, ci mai multe seturi de cărți pe care le poți trage la o singură mână. Astfel, ai mâna principală, afișată în partea de jos, după care urmează alte patru mâini a câte cinci cărți, așezate succesiv, în partea de sus. Astfel, îți poți face o idee asupra cărților ce ți-ar putea cădea, câtă vreme vezi deja o serie de cărți înc partea de sus a ecranului. Cu fiecare nivel de cărți împărțit, cu atât valoarea mizei crește, astfel încât, după patru runde de joc, valoarea mizei va crește de 8 ori.

Ca la orice joc de videopoker, și la Vegas Joker poți exersa cum să faci bani dublându-ți câștigurile obținute cu fiecare rundă. Astfel, după cei ai prins un câștig, ai posibilitatea de a dubla suma sau de a o încasa direct în contul tău de jucător. Jocul nu este chiar unul destinat începătorilor, dat fiind că te poți încurca la un moment dat în combinațiile afișate pe ecran. Acest lucru este preîntâmpinat însă prin panoul câștigurilor afișat clar în partea stângă. Astfel, poți vedea cum să faci bani începând de la o pereche de regi, mergând până la careu, chintă simplă sau chintă regală, unde câștigurile maxime sunt cele în care ai și jokerul în combinație.

Pe facibanionline.ro ai toate resursele ca să înveți cum să faci bani la poker ca la aparate, așa că învață regulile de joc și începe distracția!