cum faci bani cu Fiverr România

Cum să faci bani ca freelancer pe Fiverr România

3.3/5 - (16 votes)
Mirela - februarie 8, 2022

Un freelancer este un liber profesionist care prestează servicii în domeniul său de activitate în schimbul unei remunerații financiare. Acesta nu este angajatul nimănui, doar colaborează cu diverși clienți pe anumite proiecte din aria sa de activitate. Un avantaj este faptul că lucrezi doar de acasă, nemaifiind nevoit să pierzi timp în drum spre muncă. Rămâi cu noi pentru a afla cum poți câștiga bani pe Fiverr România.

Ce este Fiverr?

cum faci bani pe fiverr românia

În momentul actual, Fiverr este una dintre cele mai dezvoltate piețe de servicii online din lume și una dintre cele mai cunoscute platforme de freelancing în România. Fiverr le oferă freelancerilor posibilitatea de a-și găsi colaboratori în domeniul în care aceștia profesează. Totul este structurat cât se poate de simplu pentru a da posibilitatea oricui de a beneficia de serviciile oferite.

Fiverr a fost lansată în anul 2010 de către Micha Kaufman și Shai Wininger. Totodată, Micha Kaufman este și în present Fiverr director executive. Aceștia au venit cu conceptul că o piață trebuie să ofere o posibilitatea de vânzare și de cumpărare a serviciilor digitale oferite de liberi profesioniști. Serviciile oferite de site sunt scriere, traducere, design graphic, editare, programare, video și animație, lifestyle, muzică și audio.

Doi ani mai târziu,după lansare, site-ul deja avea peste 1,3 milioane locuri de muncă disponibile pentru freelanceri. Fiverr sediu este localizat în Tel Aviv, Israel.

Acum că ai aflat ce este Fiverr România rămâi cu noi pană la sfârșitul acestui articol pentru a putea aflat toate detaliile despre acest site care îți poate aduce noi posibilități de muncă direct din confortul casei tale.

Cum faci bani cu Fiverr România

Pentru a începe să faci bani cu Fiverr România, urmează pașii de mai jos:

1

Deschide-ți un cont gratuit pe Fiverr!

2

Creează un gig, adică un anunț prin care să prezinți serviciul oferit! Este recomandat să postezi anunțul sub formă de video sau un video însoțit de un text pentru mai multe șanse de a primi colaborări.

3

Începe diverse colaborări, livrează sarcinile la timp și obține recenzii pozitive pentru cât mai multe colaborări pe Fiverr!

4

Retrage-ți banii câștigați prin una din metodele puse la dispoziție de platformă!

Cum te înregistrezi pe Fiverr România?

Fiverr România pune la dispoziție utilizatorilor mai multe metode prin care se pot conecta. Mai jos, îți vom prezenta tot ce trebuie să afli despre înregistrare Fiverr.

Te poți conecta prin facebook, cont google sau chiar cu Apple. Dacă nu vrei să folosești nici una din opțiunile prezentate mai sus, mai poți folosi varianta clasică prin introducerea adresei tale de email. Odată ce ai introdus adresa de mail, trebuie să îți alegi un nume de utilizator și o parolă asociată contului de utilizator.

De Reținut!
Dacă te conectezi cu ajutorul contului tău de facebook, google sau apple, tot ce trebuie să faci este să îți alegi metoda care îți este la îndemână și să introduci datele (adresa de mail + parola) folosite la metoda de conectare aleasă.

Odată ce ai dus la bun sfârșit pașii de conectare prezentați mai sus, tot ce îți mai rămâne de făcut este să începi să cauți noi posibilități de colaborare. După cum vezi, pașii de conectare sunt unii siguri și foarte rapizi.

Vezi mai multe modalități prin care poți face bani online de acasă!

Cum creezi un gig pe Fiverr România

Odată ce ți-ai făcut cont, trebuie să îți creezi un gig. GiG este un anunț pe care tu trebuie să-l formulezi cât mai coerent în care să-ți descrii în detaliu serviciul pe care tu-l oferi. Trebuie să menționezi suma de bani pe care o soliciți și eventual, timpul de livrare (în cât timp duci la sfârșit task-ul primit). Dacă ești începător, te poți ajuta de anunțurile deja scrise pe site-ul Fiverr de către alți utilizatori.

De Reținut!
De reținut este faptul că la început de drum nu poți face mai mult de 7 anunțuri (gig), urmând ca pe măsură ce duci la bun sfârșit proiecte și colaborări să ți se permită mai multe anunțuri și alte beneficii suplimentare pe care Fiverr România le oferă abonaților săi.

Cât câștigi și cum retragi banii din contul Fiverr

Odată ce anunțul tău ți-a generat o colaborare, primești o comandă pe care va trebui să o duci la bun sfârșit tot prin intermediul site-ului. Odată ce tu ai bifat că proiectul a ajuns la cumpărător, vei fi plătit în termen de 14 zile de la confirmării de primire a cumpărătorului.

Fiecare comandă de pe Fiverr este plătită cu 5$, de unde vine și numele platformei, deci pentru început vei obține câștiguri destul de mici. Totuși, dacă într-o lună reușești să ai 10, 20 sau mai multe gig-uri comandate, vei ajunge la un câștig destul de generos la finalul lunii.

De Reținut!
Din cei 5$ pentru o comandă se va percepe și comisionul Fiverr de 1$, deci pentru fiecare comandă vei primi 4$, iar dacă ai, spre exemplu, 31 comenzi într-o lună, ajungi la un câștig de 124$, adică peste 500 RON / lună.

În plus, cu cât ești mai activ și finalizezi mai multe gig-uri (comenzi) pe platformă, cu atât vei putea cere mai mulți bani pentru serviciul prestat pentru că platforma îți va crește statutul contului. Cu cât obții mai multe comenzi, cu atât obții și mai multe recenzii, factor determinant în alegerea unui freelancer Fiverr de către companii. Dar ai grijă ca recenziile să fie unele favorizante, deci termină mereu în termeni amicali colaborările și construiește-ți o bună reputație!

Banii dobândiți de pe urma finalizării proiectelor de colaborare pot ajunge la tine prin diverse metode puse la dispoziție de către Fiverr România:

  • Prin PayPal
  • Pe cardul tău Fiverr
  • Prin transfer bancar

Fiecare din metodele prezentate mai sus au condiții de taxare și limitare pe care trebuie să le ai în vedere.

Odată ce ai finalizat un proiect, îi poți solicita colaboratorului tău să îți lase și un feedback. Acest lucru îți poate genera o reputație profesională cât mai ridicată. Astfel, poți obține cât mai multe colaborări care îți pot aduce câștiguri semnificative.

Cum faci bani cu Fiverr: idei pentru Fiver jobs

Dacă din cele prezentate mai sus ți-am stârnit interes, dar încă nu ești 100% convins despre cum poți face bani mai exact ca freelancer Fiverr rămâi cu noi pentru a afla câteva idei de joburi pe Fiverr România.

De Reținut!
Pe Fiverr găsești 9 categori principale care la rândul lor au o mulțime de subcategorii. Dacă ești pasionat și ai cunoștințe în grafică și design, digital marketing, scrieri și traduceri, video și animație, muzică și audio, programare și tehnologie, afaceri, lifestyle și industrii poți beneficia de foarte multe colaborări duse la bun sfârșit.

Câteva idei de joburi pe care le poți face pe Fiverr:

  • Dacă ești pasionat de grafică și design poți posta un gig în care să explici pe înțelesul tuturor tot ce ți-ai propus să oferi. Poți pune la bătaie calitățile tale de Gaming, cu care poți face Gaming for Streamers. Vezi aici ce face un graphic designer!
  • Dacă ești cunoscător de limbi străine poți transforma acest lucru într-un job fix de la tine de acasă. Limbile de circulație internațională (engleză, franceză, germană) fiind la mare căutare în zilele de azi.
  • Dacă ești pasionat de scris, poți profita la maxim și de acest lucru. Poți obține diferite contracte de colaborare care îți pot aduce câștiguri importante. Poți scrie și în limba ta maternă, dar alte limbi de circulație internațională aduc un plus ofertei tale.
  • Dacă te pricepi la editare poți câștiga bani din fotografii și videoclipuri. La această categorie se mai încadrează și persoanele care sunt pasionate de fotografie, acesteaa fiind la mare căutare pe Fiverr România.

După cum poți observa, ai o gamă largă de servicii pe care le poți oferii colaboratorilor tăi.Tot ce contează este să devii cât mai perfectionist în ceea ce dorești să oferi colaboratorilor tăi.

Fiverr păreri

Din momentul în care a apărut, Fiverr a preluat frânghiile freelancingului online în forță. În momentul actual, Fiverr are peste 4 milioane de cumpărători activi din peste 160 de țări și tot atâtea Fiverr păreri pozitive din partea utilizatorilor. Astfel, poți angaja pe oricine de oriunde, pentru orice ai nevoie.

Fiverr oferă o piață largă și variată de oferte, iar calitatea raportată la preț este de neegalat față de alte site-uri de freelancing, modul de colaborare fiind unul foarte sigur și rapid.

Instrucțiunile și cerințele cumpărătorului, dar și ale celui care prestează servicii sunt prezentate într-o manieră clară și directă încă de la începutul colaborării.

Avantajele de a folosi Fiverr România, în comparație cu alte platforme

  • După cum am specificat și mai sus, Fiverr jobs este una dintre cele mai utilizate platforme de Freelancing, astfel, șansele tale de a găsi cât mai multe contracte de colaborare cresc semnificativ.
  • Un alt avantaj Fiverr în comparație cu alte platforme de freelancing este acela că pe Fiverr jobs nu trebuie să pierzi timpul fiind mereu în alertă pentru a putea aduna colaborări. Aici lucrurile sunt simple, clienții sunt redirecționați direct către tine. Tu ești anunțat de nouă oportunitate de colaborare printr-un email de la Fiverr jobs. Astfel, platforma te conecteză cu clienții într-un mod rapid.
  • Un alt avantaj de care multe site-uri de freelancing nu beneficiază este acela că încurajează clienții să lase bacșiș.Astfel, Fiverr vine în ajutorul utilizatorilor săi.

Concluzii

Așadar, acum că ți-am făcut cunoscute toate detaliile despre cum poți deveni freelancer Fiverr, tot ce îți mai rămâne de făcut este să îți faci un cont de utilizator și să pui în valoare calitățile tale pentru care poți câștiga bani lucrând din confortul casei tale.

Profită acum de beneficiile pe care ți le aduce un cont Fiverr și hai să aduni cât mai multe parteneriate care să îți genereze câștiguri semnificative. Nu mai sta pe gânduri și vino să câștigi bani de acasă! făcând tot ce îți place!

Don Casino Păreri: primele noastre impresii despre Don.ro

Don Casino pare să fie mai mult decât așteptat pe piața jocurilor…
Mirela - decembrie 8, 2023

Don Casino Bonus de Bun Venit: până la 2.000 RON + 50 Rotiri Extra

Pachetul de bun venit este prima surpriză pe care o vei primi…
Mirela - decembrie 8, 2023

Don Casino verificare cont: ce documente trebuie să trimiți

Una din veștile proaspete de pe piața jocurilor de noroc este Don…
Monica - decembrie 8, 2023