site uri care te platesc să scrii în 2022

Cele mai bune site-uri care te plătesc să scrii (și nu numai)

3.6/5 - (26 votes)

Dacă ai nevoie de bani în plus, ai venit unde trebuie. În articolul de astăzi îți vom arăta cum să faci bani din site uri pentru serviciile prestate, cu un minim de efort și în timpul liber, ales de tine. Află care sunt cele mai bune site uri care te plătesc să scrii, să faci quiz-uri sau să testezi aplicații!

Site uri care te plătesc să scrii 2024

Ofertă Fără Depunere

300 Rotiri Gratuite Fără Depunere la Burning Hot

Cod Bonus: SC300
Joaca Acum

Multe site-uri oferă posibilitatea de a fi freelancer în română, adică posibilitatea de a redacta articole pe diferite teme solicitate de către colaboratori în urmă cărora vei primi o remunerație.

site uri care te platesc să scrii

Astfel, face ceea ce îți place și aduni și câștiguri în același timp. În rândurile următoare îți vom prezente cateva site uri care te plătesc să scrii.

#1. Fiverr

Fiverr România este una dintre cele mai dezvoltate piețe de servicii online din lume și unul din cele mai populare site uri care te plătesc să scrii în România. Fiverr le oferă freelancerilor posibilitatea de a-și găsi colaboratori în domeniul în care aceștia profesează. Totul este structurat cât se poate de simplu pentru a da posibilitatea oricui de a beneficia de serviciile oferite.

De Reținut!
Pe Fiverr poți obține contracte de colaborare care să înceapă de la 10 euro per contract sau contracte care pot fi plătite cu până la 300 euro. Totul depinde doar de tine și de serviciile pe care le oferi.

Astfel, îți poți crea propriul tău profil unde să fii contactat de diverși colaboratori pentru a scrie articole care au la bază diferite domenii de activitate. Poți scrie în limba maternă, dar și în alte limbi de circulație internațională (engleză, germană, franceză) care aduc un plus ofertei tale.

Ofertă Fără Depunere

150 Runde Fără Depunere

Joacă Shining Crown gratis cu rundele gratuite!
Joaca Acum

#2. Upwork

Upwork este tot o platformă de freelancing precum Fiverr care oferă posibilitatea de a lucra de oriunde și orice. Este unul dintre cele mai cunoscute site uri care te plătesc să scrii diverse articole, având milioane de utilizatori. Totul este foarte simplu, îți faci un cont pe Upwork, îți creezi un profil și începi să aplici la diferite job-uri.

Pe lângă faptul că poți aplica, poți fi și căutat de diferiți colaboratori care să dorească o colaborare cu tine. Modalitatea de plată este una ușoară și sigură, colaboratorii tăi te plătesc prin intermediul platformei, iar din platformă îți sunt redirecționați banii din care se scade comisionul aferent platformei.

Ca pe Fiverr, suma pe care o poți câștiga ca freelancer la Upwork depinde de serviciile pe care le oferi. Dacă ești un copywriter, salariul tău poate începe de la 100 euro și poate urca până la 1500 euro.

#3. Sitepoint

Sitepoint este un site web care se ocupă de cursuri și articole de dezvoltare web. Dacă ai cunoștințe în acest domeniu, Sitepoint îți poate aduce câștiguri destul de mari. Un articol pe care trebuie să-l scrii ar trebui să aibă cel puțin 1500 de cuvinte.

De Reținut!
Pe un articol de 1500 ești plătit cu 100 USD, iar dacă articolul tău are peste 100.000 de clicuri, mai primești 250 USD.

#4. IZEA

Printre diversele site uri care te plătesc să scrii se numără și IZEA. Pe IZEA ești plătit în funcție de câți cititori ai pe al tău blog personal. Trebuie să ai câți mai mulți cititori pe pagina ta pentru a putea beneficia de cât mai multe câștiguri.

Pe IZEA ești plătit în funcție de câți cititori îți accesează articolele. Astfel, pentru 100 de cititori ești recompensat cu cate 10 euro.

#5. International Living

International Living este un site care te plătește să scrii. Plata pe un articol acceptat este de 75 de dolari. Internațional Living te plătesc să scrii articole în mare parte despre obiective geografice pe care le-ai vizitat în călătoriile tale.

Poți începe a scrie articole la International Living prin a descrie România ca primul tău obiectiv turistic. Nu mai sta pe gânduri și apucă-te să zidești cărămidă cu cărămidă peretele tău de articole.

Site uri care te plătesc pentru chestionare

Bonus de Bun Venit Fără Depunere

133 Rotiri Gratuite la Verificarea Contului

Cod Bonus: 133CONTI
Înregistrează-te și câștigă 133 Rotiri Gratuite la Bigger Bass Bonanza!
Joaca Acum

O altă modalitate de a face bani rapid și ușor din confortul casei tale este reprezentată de site uri care te plătesc pentru completarea de chestionare online. Iată câteva siteuri de făcut bani din chestionare online:

  • Swagbucks este unul dintre cele mai utilizate site uri care te plătesc pentru a completa chestionare online. Acest site dispune și de aplicație mobilă, fiind astfel ușor și rapid de accesat.
De Reținut!
Prețul variază în funcție de tipul sondajelor dar ca o sumă estimativă, poți câștiga până la 6,50-7 dolari pe oră completând chestionare online. Sondajele pot dura până la 10 minute.
  • Un alt site din care faci bani completând chestionare este Inboxdollars care oferă pe piață o gamă largă de chestionare pe care tu să primești bani. Banii pe care îi poți câștiga sunt cuprinși între 0.50-5 dolari pe oră.
De Reținut!
Timpul petrecut pe un chestionar variază între minim 5 minute și maxim 25 de minute.
  • Junkie este unul dintre cele mai bune site uri din care faci bani completând sondaje rapid și sigur. Pe Junkie ești plătit cu 5 dolari per articol, iar timpul pe care-l petreci asupra unui chestionar variază între 5 și 30 de minute.
De Reținut!
Primești și un bonus la înscriere în valoare de 0,25 dolari.
  • Moldcell este o aplicație care îți generează premii în bani, în internet gratuit sau premiul cel mare un smartphone. Tot ce trebuie să faci pentru a te bucura de aceste premii este să descarci aplicația care este valabilă atât pe android, cât și pe AppStore și să răspunzi la întrebări de cultură generală. Astfel, acumulezi puncte care se transformă în bani.

Site uri din care faci bani testând aplicații

Ofertă Fără Depunere

150 Runde Fără Depunere

Joacă Shining Crown gratis cu rundele gratuite!
Joaca Acum

Pe lângă acele siteuri de făcut bani pe care le-am menționat mai sus, mai ai posibilitatea de a aduna bani și din vizionarea de videoclipuri sau de testarea unor aplicații, acestea fiind idei de făcut bani online de acasă într-un timp scurt și foarte ușor.

Iată câteva dintre aceste site uri din care faci bani foarte simplu:

  • User Testing este unul dintre acele site uri din care faci bani doar testând aplicații sau diferite site-uri. Testarea unui site sau aplicație durează în jur de 15-20 de minute, iar bani pe care îi încasezi pentru testarea unui site sunt de 10 dolari. Scopul testării unui site este de a semnala eventualele probleme care apar. Acestea trebuie remediate de proprietar înainte ca site-ul să fie lansat pe piață.
  • Un alt site care îți aduce bani este Elibird. Aceștia plătesc câte 10 dolari pe testarea efectuată. Timpul petrecut pe o testare a unui site este de aproximativ 25 de minute. Pe lângă site-uri, poți primi și diferite dispozitive pe care să le testezi.
  • Printre diversele siteuri de făcut bani se numără și WHATUSERSDO, care te plătește cu câte 8-10 dolari pe testare. Ai nevoie de un laptop, un microfon și un înregistrator de ecran deoarece este nevoie să comentezi pe tot parcursul verificării. În medie, la acest site verificarea durează undeva la 15-20 de minute.
  • ZOOM Utilizator este un alt site care te plătește să faci verificare. Pe tot parcursul verificării se solicită ca tu să comunici și să înregistrezi în timpul în care tu efectuezi înregistrarea. Până la a fi plătit, trebuie să efectuezi un număr de verificări pentru a dovedi capacitățile tale de a observa problemele unui site. Plata este cuprinsă între 8-10 dolari pe verificare.

Vezi și cum poți face bani din jocuri pe telefon!

Concluzii

Așadar, acum că ai aflat cum să faci bani din site uri pentru diferite servicii pe care le prestezi din confortul casei și nu numai, nu mai sta pe gânduri și începe vânătoare de colaborări cu diverse firme care îți pot genera bani în urma serviciilor prestate. Noi îți urăm mult succes!

Bonus de Bun Venit Fără Depunere

133 Rotiri Gratuite la Verificarea Contului

Cod Bonus: 133CONTI
Înregistrează-te și câștigă 133 Rotiri Gratuite la Bigger Bass Bonanza!
Joaca Acum

FAQ

Pot găsi site uri care te plătesc pentru vizionarea de videoclipuri?

Sigur că da. Există mai multe site uri din care faci bani pentru simpla vizionare a videoclipurilor.

Spre exemplu, You-Cubez oferă posibilitatea de a câștiga bani fie din vizionarea clipurilor, fie din completarea de chestionare. Prețul per vizualizare se stabilește în funcție de durata videoclipului și de contentul acestuia. Prețul începe de la 2 dolari pe videoclip și poate ajunge și până la 60 de dolari pe videoclip.

Există site uri care te plătesc sa stai online?

Oricât de mult ne-am dori să câștigăm bani doar vizitând un site, adevărul este că nu există site uri care te plătesc să stai online. În schimb, ai la dispoziție numeroase siteuri de făcut bani cu un efort minim, cum ar fi completarea de chestionare online.

Există site uri care te plătesc să scrii în România?

Da, și chiar multe. De obicei, site-urile de freelancing sunt cele unde poți găsi oportunități și colaborări pentru scrierea de articole pe diverse subiecte din diverse domenii.

Chiar dacă cele mai cunoscute platforme de freelancing, cum ar fi Fiverr sau Upwork, nu sunt originare din România, acestea sunt disponibile și pentru freelancerii de la noi din țară.

TopPay

Dacă vrei să-ți alimentezi contul de casino simplu, sigur și rapid, atunci…
Laura Paraschiv - iulie 16, 2024

Google Pay

Această metodă este soluția modernă pentru plăți rapide și sigure. Dacă te-ai…
Laura Paraschiv - iulie 15, 2024
banner plata abon

Abon

Metoda plată Abon este o inovație în lumea tranzacțiilor online. Poate te…
Laura Paraschiv - iulie 11, 2024

Autor