cerințe de rulaj elite slots

Cerințe de rulaj Elite Slots pentru 2.800 RON + 720 Free Spins

5/5 - (2 votes)
Mirela - februarie 2, 2023

Bonusurile de bun venit sunt un motiv de bucurie pentru jucători, însă câștigurile strânse în urma jucării lor pot fi retrase din cont doar dacă sunt îndeplinite cerințele de rulaj. Și în cazul bonusului de bun venit de la Elite Slots trebuie să fie îndeplinite anumite cerințe de rulaj Elite Slots pentru a putea revendica banii. Află din acest articol cum rulezi un bonus Elite Slots pentru a-ți retrage rapid câștigurile!

Bonus de Bun Venit

Pachet de bun venit de până la 2800 RON + 720 Rotiri Gratuite

Primește câte un bonus la primele 4 depuneri și joacă ca o elită cu 2800 RON + 720 FS
Joaca Acum

Bonus de bun venit cu depunere la Elite Slots

Cazinoul Elite Slots oferă jucătorilor noi un pachet de bun venit compus din 4 bonusuri ce sunt acordate la efectuarea primelor 4 depuneri în cont. Prin urmare, după înregistrarea pe site jucătorii noi vor primi:

  • un bonus de 100% până la 300 RON și 130 de rotiri gratuite pentru prima depunere;
  • un bonus de 80% până la 800 RON și 160 de rotiri gratuite pentru a doua depunere;
  • un bonus de 50% până la 1.000 RON și 200 de rotiri gratuite pentru a treia depunere;
  • un bonus de 70% până la 700 RON și 230 de rotiri gratuite pentru a patra depunere.

Valoarea maximă a pachetului de bun venit de la înregistrare Elite Slots este de 2.800 RON și 720 de rotiri gratuite. În funcție de ordinea depunerii, suma depusă va fi dublată sau mărită cu un anumit procent.

De exemplu, dacă prima dată efectuezi depunerea minimă de 50 RON, vei primi un bonus de 50 RON. Însă, dacă a doua oară vei face o depunere de 400 RON, atunci vei primi doar 80% din aceasta, adică vei primi un bonus de 320 RON.

De Reținut!
Bonusul va trebui să fie rulat înainte de a fi retras. Continuă să citești pentru a afla cum rulezi un bonus Elite Slots!

Află mai multe despre acest bonus de bun venit Elite Slots!

Cerințe de rulaj Elite Slots pentru bonusul cu depunere

Haide să aflăm împreună cum rulezi un bonus Elite Slots! Bonusurile din pachetul de bun venit al cazinoului Elite Slots pot fi retrase din cont doar după ce sunt îndeplinite Elite Slots condiții de rulaj minime.

Bonusul în bani primit pentru fiecare din cele 4 depuneri are cerințe de rulaj Elite Slots de 25x, aceasta fiind aplicată pentru depunere, dar și pentru bonus. Prin urmare, dacă vei face o depunere de 120 RON și vei primi un bonus de 60 RON pentru a treia depunere, atunci le vei rula pe amândouă de 25 de ori.

De Reținut!
Așadar, vei rula în total 4.500 RON (180 RON x 25 = 4.500 RON). Întâi va fi îndeplinit rulaj bonus Elite Slots pentru banii care provin din depunere, apoi pentru cei din bonus.

Și rotirile gratuite din bonus au cerințe de rulaj Elite Slots. Pentru acestea trebuie îndeplinit un rulaj bonus Elite Slots de 40x. Așadar, câștigurile din rotirile gratuite trebuie să fie rulate de 40 de ori. Un câștig de 200 RON va duce la rularea sumei de 8.000 RON.

Acum că ai aflat cum se rulează bonusul, e timpul să afli și cum retragi bonusul Elite Slots. După primirea bonusului, trebuie să îndeplinești Elite Slots condiții de rulaj în maxim 7 zile. Acestea trebuie să fie îndeplinite în totalitate. Nerespectarea acestei condiții va duce inevitabil la anularea contului.

Pentru a le îndeplini mai ușor și de oriunde, află mai multe despre Elite Slots app!

În îndeplinirea de rulaj bonus Elite Slots sunt acceptate doar mizele cu o valoare de maxim 20 RON. Orice pariu care depășește această valoarea va fi luat în considerare doar parțial.

De exemplu, dacă plasezi o miză de 10 RON, aceasta va fi luată în considerare integral. Însă, dacă vei plasa o miză de 30 RON, se va lua în considerare în îndeplinirea rulajului doar suma de 20 RON.

De Reținut!
Rotirile gratuite sunt primite doar după ce au fost îndeplinite minimele cerințe de rulaj Elite Slots pentru bonusul în bani. De exemplu, după primirea bonusului pentru prima depunere, trebuie îndeplinit rulajul pentru bonusul în bani, după care pot fi jucate și rotirile gratuite la slotul Shining Crown.

Dacă cerințele de rulaj îți dau bătăi de cap, profită de un bonus fără depunere Elite Slots fără cerințe de rulaj!

Cum îndeplinești mai rapid acest rulaj bonus Elite Slots

Acest rulaj bonus Elite Slots poate părea uneori greu de îndeplinit. Însă, acesta poate fi îndeplinit mai ușor dacă se va ține cont de anumite aspecte.

În primul rând, jocurile din oferta cazinoului contribuie în mod diferit la îndeplinirea de cerințe de rulaj Elite Slots. Sloturile vor contribui în proporție de 100%, iar jocurile de masă vor contribui doar cu 10%.

Pe de altă parte, diversificarea jocurilor poate ajuta semnificativ la o îndeplinire mai rapidă a cerințelor de rulaj. Chiar dacă te atrage doar un anumit joc, încercarea și altor jocuri te poate ajuta. Timpul va trece mai repede și poți descoperi un potențial mai mare de câștig. În plus, sunt sloturi care au un RTP mai mare.

Și diversificarea mizelor de joc poate fi de ajutor atunci când vorbim de rulaj bonus Elite Slots. Sunt acceptate doar mizele de 20 RON, însă le poți alterna valoarea în funcție de balanța contului și în funcție de progresul tău în joc. Dacă în ultimele runde ai progresat, poți crește miza până la limita de 20 RON. Însă, dacă ai mai multe runde necâștigătoare, diminuează miza. În felul acesta vei putea juca mai mult timp.

De Reținut!
Pentru a îndeplini mai ușor aceste cerințe de rulaj Elite Slots, încearcă să te distrezi și să te lași purtat de povestea din spatele jocului. Timpul va trece mai repede și nu vei simți îndeplinirea rulajului ca fiind o povară. Pe scurt, totul va părea mult mai ușor.

Nu uita că înainte de a face o retragere Elite Slots câștigurilor este necesar să îndeplinești în totalitate rulajul și să faci o verificare cont Elite Slots. Fără un cont verificat nu vei putea retrage bani din cont.

Concluzii

Bonusurile oferite de cazinouri sunt o recompensă greu de refuzat. Acestea prelungesc timpul de joc și sporesc șansele de a câștiga prin creșterea sumei disponibile.

Însă, acestea pot fi retrase din cont doar dacă este îndeplinit minimul rulaj bonus Elite Slots. După cum ai observat, deși poate părea greu la prima vedere, în realitate aceste cerințe de rulaj Elite Slots pot fi îndeplinite mai ușor dacă te vei și distra.

Creează și tu un cont pe platforma Elite Slots! Revendică pachetul de bun venit, îndeplinește rulajul bonusurilor și mai ales, nu uita să te și distrezi în acest timp!

Bonus de Bun Venit

Pachet de bun venit de până la 2800 RON + 720 Rotiri Gratuite

Primește câte un bonus la primele 4 depuneri și joacă ca o elită cu 2800 RON + 720 FS
Joaca Acum

Vrei să știi ce cerințe de rulaj au celălalte cazinouri? Vezi:

cat castiga un curier tazz by eMAG

Cât câștigă un curier Tazz: Salariu, Bonusuri, Bacșișuri

Piața livrărilor la domiciliu s-a dezvoltat vertiginos în ultimii ani, industria având…
Mirela - martie 24, 2023
blank

Seven Casino Înregistrare 2023: cum îți deschizi un cont rapid

Doar cu ajutorul unui cont poți juca cu bani reali ca mai…
Mirela - martie 24, 2023
blank

Măsuri de joc responsabil El Dorado și cum îți închizi contul

Încă de la crearea unui nou cont pe platforma cazinoului El Dorado,…
Mirela - martie 24, 2023