retragere Elite Slots

Ghid de modalități pentru depunere și retragere Elite Slots

5/5 - (1 vote)
Tudor Valentin - februarie 3, 2023

La Elite Slots poți juca în voie și îți poți retrage banii din cont cu ușurință. Poți face o depunere sau retragere Elite Slots fie cu cardul bancar, fie în agențiile stradale. Tranzacțiile tale vor fi procesate rapid și vei retrage banii rapid.

Află în continuare cum faci la Elite Slots depuneri și mai ales, cum faci o retragere Elite Slots și ce condiții trebuie îndeplinite pentru a face asta.

Bonus de Bun Venit

Pachet de bun venit de până la 2800 RON + 720 Rotiri Gratuite

Primește câte un bonus la primele 4 depuneri și joacă ca o elită cu 2800 RON + 720 FS
Joaca Acum

Metode de plată pentru depunere și retragere Elite Slots

Așa cum am menționat la început, poți face Elite Slots depuneri și retragere Elite Slots doar cu cardul bancar sau direct în agențiile stradale ale cazinoului, însă le poți face și de pe telefon cu Elite Slots app.

Te-ai putea gândi că, în comparație cu alte cazinouri, metodele de plată sunt puține, însă cazinoul vine cu alte avantaje în ceea ce le privește (fără să luăm în seamă bonus de bun venit Elite Slots), acestea fiind reprezentate mai jos.

Depunere și retragere Elite Slots cu un card bancar

Poți face Elite depuneri și retrageri cu cardul bancar. Dacă vei opta pentru această metodă, la crearea contului ți se va solicita și verificarea cardului bancar.

  • Depunere prin card: Poți face cu cardul bancar o depunere minimă Elite Slots de 20 RON. Pe site nu este specificată o anumită limită maximă pentru depuneri Elite Slots, deci acest aspect va depinde de instituția bancară care a emis cardul. Cazinoul nu percepe niciun comision pentru Elite Slots depuneri iar banii vor fi creditați instant în cont.
  • Retragere prin card: Poți face o retragere minimă Elite Slots de 20 RON. Nici aici nu este impusă o limită în Elite Slots retrageri. Nu plătești comision pentru retragere Elite Slots, ci doar impozitul specificat și impus de lege. Retragerile cu cardul bancar sunt procesate în 0-4 zile.
De Reținut!
Prin urmare, vei trimite poze cu fața și cu spatele cardului tău la verificarea contului, însă vei acoperi cifrele din mijlocul seriei. Sunt acceptate cardurile bancare VISA, Mastercard și Maestro.

Fă o depunere sau o retragere Elite Slots în agențiile stradale

Se poate opta pentru Elite depuneri și în agențiile fizice ale cazinoului. Aici vei putea face o depunere minimă Elite Slots de 20 RON și de maxim 9.000 RON. Nu vei plăti niciun comision pentru depunere și banii vor intra în contul tău în doar câteva momente.

Și în agențiile stradale se poate face o retragere Elite Slots. Poate fi efectuată o retragere minimă Elite Slots de 20 RON și nu este impusă o anumită limită maximă. Așa cum se întâmplă și pentru  depuneri Elite Slots, tranzacția este procesată în câteva momente.

De Reținut!
Pentru a face Elite depuneri și retrageri în agenții, este necesar să prezinți doar un act de identitate. În baza acestuia vor fi efectuate tranzacțiile financiare.

Cum poți face o depunere Elite Slots

O depunere Elite Slots poate fi făcută prin urmarea a câțiva pași simpli, fie că vorbim despre depuneri Elite Slots în cadrul agențiilor sau prin intermediul unui card bancar. Pașii sunt ușor de urmați, după cum urmează:

1

Intră în contul de jucător!

Pentru a face o depunere minimă Elite Slots este necesar să te autentifici în cont. Folosește nume de utilizator și parola configurată la înregistrare Elite Slots pentru a accesa contul.

2

Introdu suma dorită!

În colțul drept din partea de sus a paginii vei regăsi un avatar. Apasă pe el, selectează „Depunere” și introdu suma pe care ai de gând să o depui.

Poți alege una din valorile prestabilite sau poți introduce manual valoarea depunerii.

3

Selectează o metodă de plată!

Prin cardul bancar: Vei introduce datele acestuia pentru a putea continua. Vei completa un mic formular cu:

  • Seria cardului
  • Numele deținătorului
  • Data expirării
  • Codul CVV

După ce vei verifica datele cu care ai completat, poți apăsa pe butonul „Depune”. Vei primi apoi un cod de confirmare de la bancă pe care îl vei introduce pe pagină pentru a finaliza tranzacția.

Printr-o agenție stradală: Prezintă-te în cea mai apropiată agenție și arată un act de identitate. Vei primi ulterior o confirmare pe telefon.

Cum faci o retragere Elite Slots cu ușurință

Elite Slots retrageri pot fi efectuate cu ușurință prin urmarea pașilor de mai jos. În general, o retragere Elite Slots presupune un proces asemănător cu modalitățile unei depuneri, însă mai sunt câteva detalii, prezentate simplu mai jos:

1

Intră în contul de jucător!

Folosește datele de autentificare pentru a intra în cont. Introdu numele de utilizator și parola și apasă pe butonul de conectare.

2

Introdu suma pe care vrei s-o retragi!

După ce vei intra în cont, fă clic pe avatarul din colțul drept aș paginii și accesează opțiunea „Retragere”. Apoi, selectează suma pe care vrei s-o retragi.

3

Selectează metoda de plată

Folosirea cardului bancar: În acest caz vei completa cu datele de referință ale acestuia:

  • Seria cardului
  • Numele deținătorului
  • Data de expirare
  • Codul CVV

Retragerea din agenții: Dacă preferi să retragi banii din agenție, atunci consultă lista cu agenții de pe site și prezintă-te la cea mai apropiată. Prezintă un act de identitate și dacă nu vor fi probleme, vei primi banii în câteva momente.

Mai multe condiții pentru o depunere / retragere Elite Slots

Înainte de a retrage câștigurile, verifică contul și îndeplinește cerințe de rulaj Elite Slots dacă acestea provin dintr-un bonus. În schimb, nu va fi nevoie să îndeplinești cerințe de rulaj pentru a retrage bonus fără depunere Elite slots. Acestea sunt două condiții esențiale ce trebuie să fie respectate înainte de a cere retragerea câștigurilor.

➜ În general, cererile de retragere a câștigurilor sunt procesate în maxim 48 de ore dacă nu sunt probleme. Totuși, dacă se depășește acest termen, este recomandat să contactezi echipa cazinoului.

➜ Procesul de retragere a banilor poate fi prelungit dacă nu ai făcut o verificare cont Elite slots sau dacă în ziua respectivă au fost primite foarte multe cereri de retragere.

De Reținut!
Odată ce a fost procesată și aprobată cererea de retragere a banilor, vei primi banii fie instant dacă vei retrage banii într-o agenție, fie în maxim 4 zile dacă vei folosi cardul bancar.

Concluzii

Chira dacă Elite Slots are doar două metode de plată ce sunt acceptate (card bancar și agenții), tranzacțiile sunt procesate rapid. Cererile sunt și ele aprobate rapid dacă sunt respectate toate cerințele impuse.

Cazinoul nu va percepe comisioane pentru depuneri și nici pentru retrageri, ci vor fi percepute doar taxele care sunt prevăzute de lege.

Așa cum ai observat, nu este greu să îți retragi câștigurile din cont. După ce te vei înregistra pe site, fă primele tale depuneri și explorează oferta cazinoului.

Lasă-te purtat/ă de joc și după ce vei îndeplini rulajul bonusului, retrage-ți rapid câștigurile folosind metodele de plată Elite Slots!

Bonus de Bun Venit

Pachet de bun venit de până la 2800 RON + 720 Rotiri Gratuite

Primește câte un bonus la primele 4 depuneri și joacă ca o elită cu 2800 RON + 720 FS
Joaca Acum

Vrei să retragi bonusuri și la alte cazinouri? Noi îți recomandăm metode de:

cat castiga un curier tazz by eMAG

Cât câștigă un curier Tazz: Salariu, Bonusuri, Bacșișuri

Piața livrărilor la domiciliu s-a dezvoltat vertiginos în ultimii ani, industria având…
Mirela - martie 24, 2023
blank

Seven Casino Înregistrare 2023: cum îți deschizi un cont rapid

Doar cu ajutorul unui cont poți juca cu bani reali ca mai…
Mirela - martie 24, 2023
blank

Măsuri de joc responsabil El Dorado și cum îți închizi contul

Încă de la crearea unui nou cont pe platforma cazinoului El Dorado,…
Mirela - martie 24, 2023