elite slots înregistrare

Învață cum completezi rapid formularul Elite Slots înregistrare

5/5 - (2 votes)
Mirela - ianuarie 30, 2023

Poți face la Elite Slots înregistrare foarte simplu și rapid. Completarea formularului cu toate datele necesare durează câteva minute, iar informațiile cerute sunt cele de bază și necesare în crearea unui cont la orice cazino online, fiind în completă siguranță. Descoperă cum să faci o deschidere cont Elite Slots și profită de bonusul de bun venit!

Bonus de Bun Venit

Pachet de bun venit de până la 2800 RON + 720 Rotiri Gratuite

Primește câte un bonus la primele 4 depuneri și joacă ca o elită cu 2800 RON + 720 FS
Joaca Acum

Elite Slots înregistrare: cum completezi formularul

Timpul alocat pentru Elite Slots înregistrare e scurt și se va încheia rapid dacă vei completa corect informațiile cerute. Poți deschide la Elite cont nou în doar câteva minute prin completarea formularului de înregistrare. Formularul Elite înregistrare se va deschide după ce vei apăsa pe „Înregistrare”, buton poziționat în partea de sus a site-ului Elite Slots, în dreapta.

Formularul pentru Elite Slots înregistrare are în componența sa 4 părți care vor fi completate cu diferite categorii de informații despre tine, după cum urmează:

1

În prima parte din formularul de înregistrare Elite cont vei furniza informațiile necesare creării acestui cont. Acestea vor consta în:

 • telefon: câmpul trebuie să fie completat cu numărul tău de telefon;
 • email: completează cu o adresă de email care să fie validă și la care să ai acces non-stop;
 • parolă: creează o parolă puternică. Aceasta trebuie să aibă cel puțin 6 caractere și să conțină obligatoriu minim o cifră sau literă.
 • parola din nou: aici va fi necesar să scrii din nou parola configurată anterior.
2

În a doua parte din formularul pentru Elite cont nou, trebuie să completezi cu toate informațiile referitoare la adresă. Vei completa câmpurile cu următoarele informații:

 • cetățenie: va fi selectat automat România, deci nu trebuie să schimbi nimic;
 • prenume: e necesar să completezi cu prenumele tău complet, dacă ai două prenume;
 • nume: completează cu numele de familie;
 • adresă: completează cu adresa ta completă. Dacă locuiești în alt oraș, atunci e necesar să completezi cu cea din buletin;
 • CNP: completează cu CNP-ul tău;
 • bifează căsuțele: la sfârșitul rubricii sunt 3 căsuțe care trebuie să fie bifate. Acestea fac referire la vârstă, acceptarea termenilor site-ului și la informarea despre promoțiile și ofertele cazinourilor.
3

În cea de-a treia parte a formularului pentru Elite înregistrare va fi necesar să verifici numărul de telefon asociat contului tău Elite Slots. Vei face acest lucru prin introducerea unui cod primit pe numărul de telefon furnizat la deschidere cont Elite Slots. Poți cere retrimiterea codului dacă acesta nu a ajuns. După ce vei completa cu respectivul cont, poți înainta în creare cont nou Elite.

4

Ultima parte din formularul pentru creare unui Elite cont este dedicată bonusului de bun venit. Aici vei bifa că soliciți bonusul dorit pentru Elite Slots înregistrare.

De Reținut!
După finalizarea creării unui cont nou Elite, este necesar să parcurgi și verificarea contului pentru a putea depune orice sumă și pentru a putea ridica câștigurile din Elite cont nou.

După ce ai făcut la Elite Slots înregistrare, ai la dispoziție 30 zile pentru a trimite documentele necesare pentru verificare cont Elite Slots, iar în caz contrar, contul va fi închis automat, aceasta fiind o măsură prin care cazinoul se asigură că minorii nu își deschid conturi de jucător.

Bonus de bun venit la deschidere cont Elite Slots

După ce ai parcurs pașii de mai sus pentru deschidere cont Elite Slots, în ultima parte a formularului pentru Elite înregistrare poți solicita pachetul de bun venit. Acesta constă într-un bonus de până la 2.800 RON și 720 de rotiri gratuite. Bonus de bun venit Elite Slots va fi acordat pentru primele 4 depuneri ale tale. Prin urmare, vei primi:

 • la prima depunere: 100% până la 300 RON și 130 de rotiri gratuite;
 • la a doua depunere: 80% până la 800 RON și 160 de rotiri gratuite;
 • la a treia depunere: 50% până la 1.000 RON și 200 de rotiri gratuite;
 • la a patra depunere: 70% până la 700 RON și 230 de rotiri gratuite.
De Reținut!
Așadar, depunerea își va fi dublată sau crescută semnificativ datorită bonusului. Poți revendica toate cele patru bonusuri dacă vei face o depunere de minim 50 RON.

Înainte de a retrage câștigurile trebuie să îndeplinești un cerințe de rulaj Elite Slots de 25x pentru depunere și bonus, și un rulaj de 40x pentru rotirile gratuite.

Vezi și cum profiți de un bonus fără depunere Elite Slots, fără cerințe de rulaj!

De ce să deschizi un cont Elite Slots?

Există mai multe motive pentru deschiderea unui cont Elite Slots, iar cele mai importante sunt:

 • În primul rând, vei primi un bonus de bun venit destul de consistent. Acesta este acordat nu doar pentru prima depunere Elite Slots, ci pentru primele 4 depuneri pe care le faci în cont. Crearea unui cont nou Elite îți poate oferi un bonus de până la 2.800 RON și 720 de rotiri gratuite.
 • În al doilea rând, o Elite Slots înregistrare îți oferă acces la un portofoliu vast de jocuri. Poți încerca sloturi de la nenumărați furnizori de jocuri de noroc, poți testa jocurile live Elite Slots sau cele de masă. Dacă ești fan al sportului, Elite Slots are și o secțiune dedicată pariurilor sportive în care poți paria pe sporturi cunoscute sau mai puțin cunoscute, dar și pe multiple sporturi virtuale.
 • Pe de altă parte, o deschidere cont Elite Slots îți acordă oportunitatea de a beneficia de promoții exclusive dedicate clienților cazinoului. De exemplu, poți câștiga rotiri gratuite la sloturi populare precum Big Bass Splash și Sweet Bonanza. Dar, poți testa și multe alte jocuri din oferta cazinoului.
De Reținut!
Elite Slots este un cazino în plină dezvoltare. Prin urmare, oferta sa se va îmbunătăți continuu și te vei bucura de un portofoliu cât mai complet și mai atractiv. În plus, în timp ofertele vor fi pe măsura așteptărilor tale cu siguranță. Vei putea juca mai mult datorită bonusurilor oferite și vei putea testa jocuri noi.

Concluzii

Elite Slots e un cazino care încearcă să își mulțumească clienții și să le ofere cele mai bune produse. Procesul de creare a unui Elite cont nou necesită doar câteva minute. Poți descoperi oferta de jocuri a cazinoului prin parcurgerea procesului de Elite înregistrare.

Ia-ți câteva minute libere, fă la Elite Slots înregistrare și descoperă gama de jocuri de la furnizori de top!

Bonus de Bun Venit

Pachet de bun venit de până la 2800 RON + 720 Rotiri Gratuite

Primește câte un bonus la primele 4 depuneri și joacă ca o elită cu 2800 RON + 720 FS
Joaca Acum

Vrei mai multe bonusuri? Noi avem ceea ce cauți:

cat castiga un curier tazz by eMAG

Cât câștigă un curier Tazz: Salariu, Bonusuri, Bacșișuri

Piața livrărilor la domiciliu s-a dezvoltat vertiginos în ultimii ani, industria având…
Mirela - martie 24, 2023
blank

Seven Casino Înregistrare 2023: cum îți deschizi un cont rapid

Doar cu ajutorul unui cont poți juca cu bani reali ca mai…
Mirela - martie 24, 2023
joc responsabil El Dorado

Măsuri de joc responsabil El Dorado și cum îți închizi contul

Încă de la crearea unui nou cont pe platforma cazinoului El Dorado,…
Mirela - martie 24, 2023