cerinte rulaj winbet pentru bonusul de bun venit

Cerințe rulaj Winbet pentru bonusurile de bun venit la înregistrare

5/5 - (1 vote)
Mirela - septembrie 6, 2022

Condițiile de rulaj sunt esențiale atunci când vine vorba de revendicarea unui bonus. Tocmai de aceea, în articolul de astăzi o să afli toate detaliile necesare despre cerințe rulaj Winbet pentru cele mai atractive bonusuri. Vezi cum îndeplinești minimele condiții rulaj Winbet pentru bonusurile de bun venit!

Ofertă cu Depunere

2 x Bonus de 100% până la 500 RON + 100 Free Spins FĂRĂ RULAJ

Câștigă în fiecare marți și sâmbătă 2 bonusuri la depunere și 100 rotiri fără rulaj!
Joaca Acum

Ce înseamnă condiții rulaj Winbet

Cerințele de rulaj sunt reprezentate de niște seturi de reguli pe care orice cazino online le impune jucătorilor săi în momentul în care aceștia doresc să retragă câștigurile obținute de pe urma unui bonus oferit.

De Reținut!
Fie că este vorba de un bonus de bun venit, sau un bonus acordat pe parcurs, condițiile de rulaj sunt obligatorii.

Cazinourile online de peste tot din țară cât și din afară impun cerințe de rulaj bonusurilor oferite din mai multe motive:

  • Un prim motiv pentru care Winbet casino online impune cerințe de rulaj este reprezentat de faptul că operatorul dorește să se asigure că jucătorii nu vor profita de cazino luând mai multe bonusuri pe care să le folosească într-un mod neadecvat.
  • Un alt motiv pentru care Winbet impune cerințe de rulaj este reprezentat de profitul pe care orice cazino dorește să-l facă. Fără cerințele de rulaj pe care le are fiecare bonus, Winbet nu ar putea face profit.

Cerințe rulaj Winbet pentru bonusul de bun venit cu depunere

Ofertă cu Depunere

2 x Bonus de 100% până la 500 RON + 100 Free Spins FĂRĂ RULAJ

Câștigă în fiecare marți și sâmbătă 2 bonusuri la depunere și 100 rotiri fără rulaj!
Joaca Acum

Odată ce ai devenit jucător aici, beneficiezi de Winbet bonus de bun venit cu depunere de până la 1.000 RON și 100 runde gratuite în fiecare marți și sâmbătă. De fapt, cazinoul te recompensează cu 3 bonusuri consecutive pe care le poți revendica de două ori pe săptămână (marți și sâmbătă). Acestea sunt acordate după cum urmează:

  • Un prim bonus de 100% din valoarea depunerii până la 500 RON
  • Al doilea bonus de 100% din valoarea depunerii până la 500 RON
  • 100 Rotiri Gratuite la finalizarea rulajului celui de-al doilea bonus

Pentru a putea revendica bonusurile trebuie să faci o verificare cont Winbet înainte de ziua promoției, adică luni sau vineri. Dacă deja ți-ai verificat contul, atunci poți să revendici bonusurile imediat.

De Reținut!
Cele 100 free spins nu au cerințe de rulaj, ceea ce înseamnă că odată ce obții un câștig, îl vei putea retrage fără să rulezi suma câștigată de un anumit număr de ori. Singurele bonusuri supuse cerințelor de rulaj sunt cele două bonusuri de 100% până la 500 RON fiecare.

Pentru că singurele cerințe de rulaj pe care trebuie să le îndeplinești sunt cele care aparțin bonusurilor în bani la depunere, în continuare îți vom arăta care sunt acestea și cum le poți îndeplini rapid. Odată ce ai activat primul bonus de 100% până la 500 RON la înregistrare Winbet, ai la dispoziție o zi în care să îndeplinești cerințele de rulaj aferente bonusului pentru a putea revendica apoi următorul bonus.

Chiar dacă ai mai puțin timp la dispoziție pentru atingerea rulajului minim, acesta nu este imposibil de atins și chiar te vei distra îndeplinind rulajul pentru că poți încerca o gamă variată de sloturi gama EGT, bonusurile fiind valabile doar la sloturile EGT.

Pentru ambele bonusuri de 100% până la 500 RON cerințele de rulaj sunt de 35x și se aplică atât sumei depuse, cât și bonusului primit. Spre exemplu, dacă prima ta depunere este de 100 RON și primești un bonus de 100 RON (pentru că prima depunere se dublează), atunci vei face următorul rulaj: (100 ron depunere + 100 ron bonus) x 35 rulaj = 7.000 RON. Deci, vei rula 7.000 RON înainte de a retrage câștigul.

Pentru îndeplinirea rulajului trebuie să ții cont de câteva aspecte:

  • Pariurile pe care le plasezi trebuie să fie de maxim 15 RON, în caz contrar considerându-se că jucătorul are un comportament de joc abuziv și că încearcă să îndeplineacă rapid rulajul plasând pariuri mari, ceea ce va atrage anularea bonusului și a câștigurilor;
  • Pariurile plasate pe rundele de joc care s-au dovedit necâștigătoare vor fi luate în considerare pentru rulajul minim;
  • Bonusurile sunt acordate progresiv după ce jucătorul îndeplinește rulajul minim al primului bonus. Deci, pentru a beneficia de al doilea bonus, trebuie să îndeplinești rulajul pentru primul bonus. Rotirile gratuite de asemenea vor fi acordate după ce ai finalizat rulajul celui de-al doilea bonus în bani;
  • Pentru îndeplinirea rulajului vor fi luate în considerare doar pariurile plasate la jocurile Amusnet (EGT)
De Reținut!
Suma maximă pe care o poți retrage este de 10.000 RON. Orice câștig obținut peste suma de 10.000 RON va fi anulat automat din balanța contului în momentul în care soliciți retragerea
De Reținut!
Rotirile gratuite din pachetul de bun venit la depunere nu au cerințe de rulaj, dar suma maximă pe care o poți retrage este limitată la 1.000 RON și ai la dispozoție tot o zi pentru a le folosi și a obține câștiguri cash.

Cerințe rulaj Winbet pentru bonusul fără depunere

Ofertă Fără Depunere

50 Rotiri Gratuite + 20 RON FreeBet Fără Rulaj

Joacă Shining Crown cu 50 Runde Gratuite și pariază cu 20 RON Freebet, fără rulaj!
Joaca Acum

Pe lângă bonusul de bun venit cu depunere, Winbet îți pune la dispoziție și un bonus de bun venit fără depunere care se acordă odată ce ai trecut cu brio prin procesul de verificare cont. Winbet bonus fără depunere constă în 50 rotiri gratuite la jocul Shining Crown și 20 RON Freebet.

Rundele gratuite sunt valabile 2 zile din momentul activării lor, iar pariul gratuit este valabil 3 zile, în acest timp putând juca și retrage bonusul. Rundele gratis pot fi jucate la slotul Shining Crown din gama EGT, iar pariul gratuit poate fi plasat în secțiunea Live doar pe bilete single.

De Reținut!
Cele două bonusuri fără depunere nu au cerințe de rulaj, deci câștigurile pot fi retrase imediat, dar în cazul rundelor gratuite, este necesară o primă depunere de minim 50 RON înainte de retragerea bonusului.

Acum că știi cum să îndeplinești rulajul minim, poți să-ți retragi câștigurile obținute cu bonusurile de bun venit. Află din articolul din link cum să faci la Winbet retragere bani în cel mai scurt timp!

Concluzii

Atât bonusul cu depunere, cât și cel fără depunere oferă jucătorilor noi posibilitatea de a avea o perspectivă cât mai clară asupra jocurilor oferite de Winbet. Poți încerca sloturi diverse, jocuri live și chiar pariuri sportive cu ambele pachete de bun venit.

Pe lângă perspectiva oferită jocului, beneficiezi și de cerințe rulaj foarte accesibile pentru orice jucător care dorește să-și transforme în bani reali câștigurile generate de pe urma ambelor bonusuri.

Nu uita că sloturile contribuie 100% la îndeplinirea rulajului și că sunt luate în considerare inclusiv rundele necâștigătoare, deci nu este imposibil să atingi rulajul minim pentru a retrage bonusul!

Profită de bonusul de bun venit, joacă mai avantajos și retrage-ți câștigurile rapid!

Ofertă cu Depunere

2 x Bonus de 100% până la 500 RON + 100 Free Spins FĂRĂ RULAJ

Câștigă în fiecare marți și sâmbătă 2 bonusuri la depunere și 100 rotiri fără rulaj!
Joaca Acum

Articole recomandate:

elite slots live

Elite Slots Live: Mese cu dealeri reali și surprize live

La cazinoul Elite Slots poți juca live alături de alți jucători. Toate…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
retragere Elite Slots

Ghid de modalități pentru depunere și retragere Elite Slots

La Elite Slots poți juca în voie și îți poți retrage banii…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
cerințe de rulaj elite slots

Cerințe de rulaj Elite Slots pentru 2.800 RON + 720 Free Spins

Bonusurile de bun venit sunt un motiv de bucurie pentru jucători, însă…
Mirela - februarie 2, 2023