cerinte rulaj winbet pentru bonusul de bun venit

Cum îndeplinești rapid minimele cerințe rulaj Winbet

5/5 - (1 vote)
Mirela - septembrie 6, 2022

Condițiile de rulaj sunt esențiale atunci când vine vorba de revendicarea unui bonus. Tocmai de aceea, în articolul de astăzi o să afli toate detaliile necesare despre cerințe rulaj Winbet pentru cele mai atractive bonusuri. Vezi cum îndeplinești minimele condiții rulaj Winbet pentru bonusurile de bun venit!

Ofertă de Bun Venit

5.000 RON + 100 RON Pariuri Gratuite + 200 Rotiri Gratuite FĂRĂ RULAJ

Profită de bonusul de bun venit cu bani, pariuri gratuite și rotiri fără rulaj!
Joaca Acum

Ce înseamnă condiții rulaj Winbet

Cerințele de rulaj sunt reprezentate de niște seturi de reguli pe care orice cazino online le impune jucătorilor săi în momentul în care aceștia doresc să retragă câștigurile obținute de pe urma unui bonus oferit.

De Reținut!
Fie că este vorba de un bonus de bun venit, sau un bonus acordat pe parcurs, condițiile de rulaj sunt obligatorii.

Cazinourile online de peste tot din țară cât și din afară impun cerințe de rulaj bonusurilor oferite din mai multe motive:

  • Un prim motiv pentru care Winbet impune cerințe de rulaj este reprezentat de faptul că operatorul dorește să se asigure că jucătorii nu vor profita de cazino luând mai multe bonusuri pe care să le folosească într-un mod neadecvat.
  • Un alt motiv pentru care Winbet impune cerințe de rulaj este reprezentat de profitul pe care orice cazino dorește să-l facă. Fără cerințele de rulaj pe care le are fiecare bonus, Winbet nu ar putea face profit.

Cerințe rulaj Winbet pentru bonusul de bun venit cu depunere

Ofertă de Bun Venit

5.000 RON + 100 RON Pariuri Gratuite + 200 Rotiri Gratuite FĂRĂ RULAJ

Profită de bonusul de bun venit cu bani, pariuri gratuite și rotiri fără rulaj!
Joaca Acum

Odată ce ai devenit jucător aici, beneficiezi de Winbet bonus de bun venit cu depunere de până la 5.000 RON, 100 pariuri gratuite și 200 runde gratuite la primele tale 3 depuneri în contul de jucător. De fapt, cazinoul te recompensează cu 6 bonusuri consecutive acordate pe parcursul primelor tale 3 depuneri, după cum urmează:

  • La prima depunere primești 100% Bonus până la 2.000 RON + un Bonus Cadou de 50 RON Gratis pentru un pariu gratuit în secțiunea Sport
  • La a doua depunere câștigi 125% Bonus până la 1.500 RON + un Bonus Cadou de 50 RON pentru un pariu gratuit în secțiunea Live
  • La a treia depunere primești 150% Bonus până la 1.500 RON + Bonus Cadou de 200 rotiri gratuite valabile la slotul EGT Digital Versailles Gold

Deci, fiecare depunere îți aduce și un bonus cadou gratuit și cel mai important, fără cerințe de rulaj. Cu aceste bonusuri vei juca fără niciun risc și îți vei putea retrage imediat câștigurile obținute.

De Reținut!
Deci, pariurile gratuite de câte 50 RON la Sport și Live, precum și cele 200 free spins nu au cerințe de rulaj, ceea ce înseamnă că odată ce obții un câștig, îl vei putea retrage fără să rulezi suma câștigată de un anumit număr de ori. Singurele bonusuri supuse cerințelor de rulaj sunt bonusurile în bani la primele 3 depuneri.

Pentru că singurele cerințe de rulaj pe care trebuie să le îndeplinești sunt cele care aparțin bonusurilor în bani la depunere, în continuare îți vom arăta care sunt acestea și cum le poți îndeplini rapid. Odată ce ai activat un bonus, ai la dispoziție doar 2 zile în care pot fi duse la bun sfârșit cerințele de rulaj aferente bonusului.

Chiar dacă ai mai puțin timp la dispoziție pentru atingerea rulajului minim, acesta nu este imposibil de atins, iar cele 2 zile sunt suficiente.

Condiții rulaj Winbet pentru toate cele 3 bonusuri la primele 3 depuneri sunt de 30x și se aplică atât sumei depuse, cât și bonusului primit. Spre exemplu, dacă prima ta depunere este de 50 RON și primești un bonus de 50 RON (pentru că prima depunere se dublează), atunci vei face următorul rulaj: (50 ron depunere + 50 ron bonus) x 30 rulaj = 3.000 RON. Deci, vei rula 3.000 RON înainte de a retrage câștigul.

Pentru îndeplinirea rulajului trebuie să ții cont de câteva aspecte:

  • Pariurile pe care le plasezi trebuie să fie de maxim 15 RON, în caz contrar considerându-se că jucătorul are un comportament de joc abuziv și că încearcă să îndeplineacă rapid rulajul plasând pariuri mari, ceea ce va atrage anularea bonusului și a câștigurilor
  • Pariurile plasate pe rundele de joc care s-au dovedit necâștigătoare vor fi luate în considerare pentru rulajul minim
  • Bonusurile sunt acordate progresiv după ce jucătorul îndeplinește rulajul minim al primului bonus. Deci, pentru a beneficia de al doilea bonus, trebuie să îndeplinești rulajul pentru bonusul precedent.
De Reținut!
Suma maximă de care poți beneficia este de 10.000 RON. Orice câștig obținut peste suma de 10.000 RON va fi anulat automat din balanța contului în momentul în care soliciți retragerea

Cerințe rulaj Winbet pentru bonusul fără depunere

Ofertă Fără Depunere

50 Rotiri Gratuite + 20 RON FreeBet Fără Rulaj

Joacă Shining Crown cu 50 Runde Gratuite și pariază cu 20 RON Freebet, fără rulaj!
Joaca Acum

Pe lângă bonusul de bun venit cu depunere, Winbet îți pune la dispoziție și un bonus de bun venit fără depunere care se acordă odată ce ai trecut cu brio prin procesul de verificare cont. Winbet bonus fără depunere constă în 50 rotiri gratuite la jocul Shining Crown și 20 RON Freebet.

Rundele gratuite sunt valabile 2 zile din momentul activării lor, iar pariul gratuit este valabil 3 zile, în acest timp putând juca și retrage bonusul. Rundele gratis pot fi jucate la slotul Shining Crown din gama EGT, iar pariul gratuit poate fi plasat în secțiunea Live doar pe bilete single.

De Reținut!
Cele două bonusuri fără depunere nu au cerințe de rulaj, deci câștigurile pot fi retrase imediat, dar în cazul rundelor gratuite, este necesară o primă depunere de minim 50 RON înainte de retragerea bonusului.

Acum că știi cum să îndeplinești rulajul minim, poți să-ți retragi câștigurile obținute cu bonusurile de bun venit. Află din articolul din link cum să faci la Winbet retragere bani în cel mai scurt timp!

Concluzii

Atât bonusul cu depunere, cât și cel fără depunere oferă jucătorilor noi posibilitatea de a avea o perspectivă cât mai clară asupra jocurilor oferite de Winbet. Poți încerca sloturi diverse, jocuri live și chiar pariuri sportive cu ambele pachete de bun venit.

Pe lângă perspectiva oferită jocului, beneficiezi și de cerințe rulaj foarte accesibile pentru orice jucător care dorește să-și transforme în bani reali câștigurile generate de pe urma ambelor bonusuri. Profită de bonusul de bun venit, joacă mai avantajos și retrage-ți câștigurile rapid!

Ofertă de Bun Venit

5.000 RON + 100 RON Pariuri Gratuite + 200 Rotiri Gratuite FĂRĂ RULAJ

Profită de bonusul de bun venit cu bani, pariuri gratuite și rotiri fără rulaj!
Joaca Acum
Superbet bonus fără depunere

Câștigă la Superbet rotiri gratuite fără depunere și freebet

La Superbet casino te bucuri de timp suplimentar de joc datorită noului…
Mirela - septembrie 30, 2022
blank

Rulaj bonus Winner: cum retragi bonusurile de bun venit

În articolul de astăzi îți vom prezenta cum poți transforma banii câștigați…
Mirela - septembrie 30, 2022
blank

Cum îți deschizi la Winner cont de jucător în doar câteva minute

La Winner beneficiezi de o platformă modernă care îți oferă posibilitatea de…
Mirela - septembrie 30, 2022