blank

Cum îndeplinești rapid minimele cerințe rulaj Winbet

5/5 - (1 vote)
Mirela - mai 13, 2022

Condițiile de rulaj sunt esențiale atunci când vine vorba de revendicarea unui bonus. Tocmai de aceea, în articolul de astăzi o să afli toate detaliile necesare despre cerințe rulaj Winbet pentru cele mai atractive bonusuri. Vezi cum îndeplinești minimele condiții rulaj Winbet pentru bonusurile de bun venit!

Bonus de Bun Venit

8.000 RON Bonus + 1.000 Rotiri Gratuite la primele 5 depuneri

Cod Bonus: WBC1 / WBC2 / WBC3 / WBC4 / WBC5
Joacă mai mult cu 8.000 RON și 1.000 Rotiri Gratuite după înregistrare!
Joaca Acum

Ce înseamnă condiții rulaj Winbet

Cerințele de rulaj sunt reprezentate de niște seturi de reguli pe care orice cazino online le impune jucătorilor săi în momentul în care aceștia doresc să retragă câștigurile obținute de pe urma unui bonus oferit.

De Reținut!
Fie că este vorba de un bonus de bun venit, sau un bonus acordat pe parcurs, condițiile de rulaj sunt obligatorii.

Cazinourile online de peste tot din țară cât și din afară impun cerințe de rulaj bonusurilor oferite din mai multe motive:

  • Un prim motiv pentru care Winbet impune cerințe de rulaj este reprezentat de faptul că operatorul dorește să se asigure că jucătorii nu vor profita de cazino luând mai multe bonusuri pe care să le folosească într-un mod neadecvat.
  • Un alt motiv pentru care Winbet impune cerințe de rulaj este reprezentat de profitul pe care orice cazino dorește să-l facă. Fără cerințele de rulaj pe care le are fiecare bonus, Winbet nu ar putea face profit.

Cerințe rulaj Winbet pentru bonus de bun venit cu depunere

Odată ce ai devenit jucător aici, beneficiezi de Winbet bonus de bun venit cu depunere în valoare de 100% până la 8000 RON și 1000 rotiri gratuite care se acordă pe parcursul primelor tale cinci depuneri efectuate în contul tău de jucător. Trebuie să îndeplinești anumite condiții rulaj Winbet dacă vrei să beneficiezi de câștigurile obținute.

În rândurile ce urmează îți vom prezenta tot ce trebuie să cunoști despre bonus.

  • La prima depunere care îndeplinește suma minimă de 50 RON, primești bonus de 100% până la 2000 RON + 200 Rotiri gratuite. Trebuie să folosești codul bonus WBC1. Dacă depui suma de 100 RON, primești bonus încă 100 RON. Minimele cerințe rulaj Winbet pentru banii bonus + depunere, dar și pentru rotirile gratuite sunt de x35. De exemplu, odată ce ai depus suma de minimă de 100 RON și ai primit încă 100 bani bonus, suma totală de 200 RON trebuie să o rulezi de x35, adică un total de 7000 RON.
  • WBC2 este codul pentru a doua depunere minimă în valoare de 100 RON și primești bonus 125% până la 1500 RON + 200 rotiri gratuite. La suma minimă de 100 RON depusă în contul tău de jucător, primești 125 RON. Condițiile de rulaj Winbet sunt de x35. În cazul în care ai decis să depui suma minimă, totalul de 225 RON acumulat trebuie să fie rulat de x35, adică un rulaj total de 7.875 RON.
  • WBC3 reprezintă codul pentru a treia depunere care trebuie să fie de minim 200 RON. Primești 150% +200 rotiri gratuite. Dacă depui suma minimă de 200 RON, bonusul îți oferă încă 300 RON. Cerințe minime de rulaj Winbet pentru această depunere sunt de x40 pentru depunere + bonus, dar și pentru rotirile gratuite. În cazul în care ai depus suma minimă, în balanța ta de jucător s-a adunat un total de 500 RON. Trebuie să rulezi suma de 20.000 RON pentru a retrage bonusul.
  • Suma minimă pe care trebuie să o depui la a patra depunere este de 250 RON, folosind codul WBC4, și primești 175% până la 1500 RON + 200 rotiri gratuite. Astfel, la suma de 250 RON ești recompensat cu 437,5 RON. Iar condiții rulaj Winbet sunt de x40 pentru depunere + bonus; aceleași condiții se aplică și pentru rotirile gratuite. La un total de 687,5 RON, trebuie să rulezi suma de 27.500 RON pentru a putea retrage bonusul.
  • WBC5 este ultimul cod pe care îl vei folosi. A cincea depunere trebuie să fie minim de 300 RON și primești bonus 200% până la 1600 RON + 200 rotiri gratuite. La 300 RON depuși în contul tău de jucător, beneficiezi de 600 RON care au condiție de rulaj de x40. La totalul de 900 RON din contul tău de jucător, pentru a putea retrage bonusul trebuie să rulezi suma totală de 36.000 RON.

Odată ce ai beneficiat de bonus ai la dispoziție o perioadă de 7 zile în care trebuie să duci la bun sfârșit cerințele de rulaj aferente bonusului.

De Reținut!
Suma maximă de care poți beneficia este de 10.000 RON. Orice câștig obținut peste suma de 10.000 RON va fi anulat automat din balanța contului în momentul în care soliciți retragerea

Cerințe rulaj Winbet pentru bonusul fără depunere

Pe lângă bonusul de bun venit cu depunere, Winbet îți pune la dispoziție și un bonus de bun venit fără depunere care se acordă odată ce ai trecut cu brio prin procesul de verificare cont. Winbet bonus fără depunere constă în 50 rotiri gratuite la jocul Shining Crown.

Condiții rulaj Winbet pentru bonusul de bun venit fără depunere sunt de x30, deci câștigurile obținute de pe urma rundelor gratuite vor trebui rulate de 30 de ori. Dacă dorești să transformi suma de 100 RON în bani reali, trebuie să rulezi suma de 3000 RON.

De Reținut!
Pentru a îndeplini condițiile de rulaj Winbet pentru bonusul de bun venit fără depunere ai la dispoziție o perioadă de 7 zile de la momentul activării bonusului.

Dacă dorești să transformi în bani reali suma de 100 RON, trebuie să o rulezi de x30. Suma totală pe care trebuie să o rulezi este de 3000 RON. Sloturile au o contribuție de 100% asupra cerințelor de rulaj Winbet, iar jocurile de masă au o contribuție mult mai mică, de aproximativ 10%.

Acum că știi cum să îndeplinești rulajul minim, poți să-ți retragi câștigurile obținute cu bonusurile de bun venit. Află din articolul din link cum să faci la Winbet retragere bani în cel mai scurt timp!

Concluzii

Atât bonusul cu depunere, cât și cel fără depunere oferă jucătorilor noi posibilitatea de a avea o perspectivă cât mai clară asupra jocurilor oferite de Winbet. Acest fapt se datorează rotirilor gratuite, dar și banilor bonus oferiți la bonusul cu depunere.

Pe lângă perspectiva oferită jocului, beneficiezi și de cerințe rulaj foarte accesibile pentru orice jucător care dorește să-și transforme în bani reali câștigurile generate de pe urma ambelor bonusuri. Noi îți urăm succes și sperăm să fii chiar tu unul dintre câștigătorii Winbet.

Bonus de Bun Venit

8.000 RON Bonus + 1.000 Rotiri Gratuite la primele 5 depuneri

Cod Bonus: WBC1 / WBC2 / WBC3 / WBC4 / WBC5
Joacă mai mult cu 8.000 RON și 1.000 Rotiri Gratuite după înregistrare!
Joaca Acum
blank

Gets Bet App: joacă oricând pe Android și iOS

Recent, a fost lansată Gets Bet app care oferă jucătorilor posibilitatea de…
Mirela - mai 18, 2022
blank

Ruletă și blackjack la Gets Bet Live, alături de dealeri reali

Să te joci live nu a fost niciodată mai ușor și distractiv!…
Mirela - mai 17, 2022
blank

Metode de plată pentru depunere și retragere Getsbet

Getsbet pune la dispoziția jucătorilor săi o gamă largă de metode de…
Mirela - mai 17, 2022