Winbet bonus de bun venit la înregistrare

Winbet bonus de bun venit: cum revendici cel mai mare bonus

5/5 - (5 votes)
Mirela - ianuarie 26, 2022

Winbet casino pune la bătaie numeroase bonusuri de care să profiți atunci când te decizi să-ți deschizi un cont. Winbet pune la bătaie pentru noii jucători bonus de bun venit cu depunere în valoare de 8.000 RON + 1.000 rotiri gratuite pentru a putea oferi jucătorilor o experiență cât mai plăcută și plină de câștiguri. Vezi cum revendici la Winbet bonus de bun venit și joacă mai mult!

Bonus de Bun Venit

8.000 RON Bonus + 1.000 Rotiri Gratuite la primele 5 depuneri

Cod Bonus: WBC1 / WBC2 / WBC3 / WBC4 / WBC5
Joacă mai mult cu 8.000 RON și 1.000 Rotiri Gratuite după înregistrare!
Joaca Acum

Winbet bonus de până la 8.000 RON + 1000 rotiri gratuite

Bonusul de bun venit Winbet se adresează noilor jucători care decid să-și facă un cont de jucător. Odată ce ai parcurs toți pașii de creare a contului de jucător și ai efectuat o primă depunere ești calificat pentru a intra în posesia bonusului de bun venit Winbet. Acest bonus este oferit de-a lungul a cinci depuneri pe care decizi să le faci în contul tău Winbet.

Bonusul este acordat după cum urmează:

 • La prima depunere pe care o faci, trebuie să introduci un cod bonus Winbet – WBC1, iar suma minimă pe care trebuie să o depui este de 50 RON. Primești 100% până la 2.000 RON plus încă 200 de Winbet rotiri gratuite. De exemplu, dacă decizi să depui 1000 RON, bonus Winbet de bun venit îți dublează suma. Astfel ai la dispoziție 2.000 RON care îți pot genera câștiguri semnificative. Condiția de rulaj este de 35x atât la rulajul bonusului în bani, cât și la rulajul Winbet rotiri gratuite.
 • La a doua depunere pe care o faci trebuie să introduci Winbet cod bonus WBC2. Suma minimă pe care trebuie să o depui este de 100 RON, iar bonusul de bun venit îți oferă 125% până la 1.500 RON + 200 winbet rotiri gratuite la Burning Hot. Dacă depui suma de 500 Ron, bonusul de bun venit îți aduce 625 RON. Deci, ai un total de 1.125 RON care îți intră în contul tău de jucător. Condiția de rulaj se menține și aici, bonusul trebuie rulat de 35x, iar rotirile gratuite tot de 35x.
 • La a treia depunere, cod bonus Winbet este WBC3. Aici, suma minimă pe care trebuie să o depui este de 200 RON și primești 150% Bonus până la 1.500 RON + 200 rotiri gratuite pentru Burning Hot. În cazul în care alegi să depui suma de 500 RON, primești 150% din suma depusă, adică 750 RON. Astfel, ai la dispoziție 1.250 RON. Atât pentru bonusul în bani, cât și pentru rotirile gratuite, condițiile de rulaj sunt de 35x.
 • La depunerea a patra, codul promoțional este WBC4. La acestă depunere, suma minimă este de 250 și primești 175% Bonus până la 1.400 RON + 200 Winbet rotiri gratuite pentru Burning Hot. Dacă depui suma de 300 RON, primești bonus de 450 RON, adică un total de 750 RON. Condiția de rulaj a bonusului este de 40x, iar pentru rotirile gratuite condiția de rulaj este de 35x.
 • La ultima depunere, codul promoțional este WBC5. Suma minimă este de 300 RON și primești bonus 200% până la 1.600 RON + 200 Winbet rotiri gratuite pentru Burning Hot. Dacă depui suma de 500 RON, bonusul de bun venit îți aduce încă 1000 de RON, astfel ai un total de 1500 RON de care poți profita la maxim. Condiția de rulaj este de 40x pentru bonusul în bani, iar pentru rotirile gratuite de 35x.

Vrei să joci fără să faci o depunere? Revendică un bonus fără depunere Winbet și vei putea juca gratis, fără riscuri unul dintre cele mai populare sloturi marca EGT.

Este necesar să introduci Winbet cod bonus?

Așa cum am prezentat mai sus, este necesar să introduci un Winbet cod bonus pentru fiecare depunere în parte pentru a putea beneficia de bonusul de bun venit oferit de Winbet. Deci, codurile pe care le vei folosi la fiecare depunere sunt:

 • WBC1
 • WBC2
 • WBC3
 • WBC4
 • WBC5

Mai multe condiții ale acestui Winbet bonus de bun venit

În rândurile care urmează o să-ți prezentăm termenii și condițiile care trebuie urmate în momentul în care decizi să intri în joc cu Winbet bonus de bun venit pentru a avea o experiență cât mai plăcută și distractivă.

 • Odată ce bonusul a fost activat, ai la dispoziție 7 zile pentru a duce la bun sfârșit cerințele de rulaj pe care le-am prezentat mai sus. Această regulă se aplică și pentru cerințele de rulaj ale rotirilor gratuite.
 • Dacă în termen de 7 zile, condițiile de rulaj nu sunt îndeplinite, bonusul este anulat în mod automat.
 • Din secțiunea Vezi Jocurile poți vedea unde poate fi rulat Winbet bonus.
 • Câștigurile maxime care pot fi retrase din fiecare bonus sunt de 10.000 RON.
 • Orice câștig peste suma de 10.000 RON este anulat în mod automat în momentul în care rulajul a fost făcut.
 • Valoarea unei rotiri gratuite este de 0.2 RON.
 • Rotirile gratuite se activează automat în momentul în care bonusul este finalizat/consumat.
 • Câștigurile maxime care pot fi retrase de pe urma rotirilor gratuite sunt de 1.000 RON.Orice câștig care depășește această sumă este anulat în mod automat odată ce rulajul a fost îndeplinit.

Avantajele bonusului de bun venit Winbet

După cum bine ai observat, acest bonus de bun venit Winbet cu depunere este foarte avantajos deoarece nu se limitează la un sigur bonus oferit la prima depunere. La bonusul de bun venit Winbet primești bonus în bani cât și rotiri gratuite la primele cinci depuneri pe care le faci în contul tău de jucător. Astfel, ai avantajul că ești răsplătit la primele cele 5 depuneri, nu doar la prima depunere.

Concluzii

Așadar, acum că ai trecut prin toate detaliile necesare pentru a putea intra în posesia bonusului de bun venit Winbet, tot ce îți mai rămâne de făcut este să-ți deschizi un cont de jucător și să efectuezi primele tale 5 depuneri pentru care ești răsplătit cu bonus în bani + 200 de rotiri gratuite pentru fiecare depunere în parte.

Noi îți urăm o experiență cât mai plăcută și nenumărate câștiguri!

Bonus de Bun Venit

8.000 RON Bonus + 1.000 Rotiri Gratuite la primele 5 depuneri

Cod Bonus: WBC1 / WBC2 / WBC3 / WBC4 / WBC5
Joacă mai mult cu 8.000 RON și 1.000 Rotiri Gratuite după înregistrare!
Joaca Acum
blank

Gets Bet App: joacă oricând pe Android și iOS

Recent, a fost lansată Gets Bet app care oferă jucătorilor posibilitatea de…
Mirela - mai 18, 2022
blank

Ruletă și blackjack la Gets Bet Live, alături de dealeri reali

Să te joci live nu a fost niciodată mai ușor și distractiv!…
Mirela - mai 17, 2022
blank

Metode de plată pentru depunere și retragere Getsbet

Getsbet pune la dispoziția jucătorilor săi o gamă largă de metode de…
Mirela - mai 17, 2022