Winbet Bonus VIP Cashback

Promoții Winbet: Winbet Bonus VIP Cashback între 10% - 20%

5/5 - (2 votes)
Mirela - august 4, 2022

Dacă nu faci încă parte din echipa de jucători ai cazinoului, creează un cont și alătură-te comunității pentru a beneficia de multe promoții Winbet! Profită de Winbet bonus VIP Cashback și joacă pe îndelete!

Ofertă Specială Limitată

Până la 7.000 RON Bonus Cashback la Primele 5 Depuneri

Depune și câștigi între 10% – 20% din suma depusă sub formă de cashback!
Joaca Acum

Cum câștigi la Winbet bonus VIP Cashback

La Winbet bonus VIP Cashback este disponibil pentru jucătorii nou veniți care și-au creat contul și este valabil până pe data de 31 ianuarie 2023, deci dacă nu te-ai înregistrat încă, nu mai pierde timpul.

Mai exact, Winbet bonus cashback constă în primirea unui procent între 10% – 20% la primele 5 depuneri efectuate în cont. Pentru a putea intra în posesia acestui Winbet bonus VIP Cashback, trebuie să urmezi câțiva pași simpli. Citește în continuare pentru a afla care sunt acești pași și ce anume trebuie să faci pentru a revendica bonusul!

1

Pasul 1: accesează link-ul de mai sus

În partea de sus a paginii, este afișat un buton care are atașat un link. Prin apăsarea acestuia vei fi direcționat/ă către site-ul cazinoului, de unde poți începe crearea contului (în cazul în care nu ai deja un cont).

2

Pasul 2: creează un cont pe platforma de jocuri

După ce vei ajunge pe platforma cazinoului, apasă pe butonul de înregistrare pentru a începe să creezi un cont. Ți se va deschide formularul pentru Winbet înregistrare care va trebui completat cu date despre tine, anume cu numele și prenumele tău, adresa de reședință, adresa de email, număr de telefon. Apoi configurează un nume de utilizator și o parolă care îți vor fi necesare pentru autentificare.

3

Pasul 3: efectuează primele tale 5 depuneri

Efectuarea a 5 depuneri în cont este o condiție esențială ce trebuie îndeplinită pentru a beneficia de cea mai nouă ofertă din lista de promoții Winbet cu depunere. Pentru a înțelege mai bine în ce constă mai exact acest bonus, am exemplificat modul de acordare a acestuia mai jos. Vezi cum faci o depunere Winbet!

De Reținut!
Așadar, pentru prima depunere și a doua depunere vei primi câte 10% Cashback până la 1.000 ron, la a treia și la a patra depunere primești câte 15% Cashback până la 1.500 ron, iar pentru a cincea depunere primești 20% Cashback până la 2.000 ron.

Cum retragi de la Winbet bonus VIP Cashback

Pentru a putea retrage câștigurile din Winbet bonus VIP Cashback, este necesar să îndeplinești anumite condiții.

Îndeplinirea cerințelor de rulaj este o primă condiție impusă în revendicarea unui VIP Cashback bonus Winbet. În acest caz, rulajul pentru Winbet bonus VIP Cashback este foarte mic, anume de 1x. De regulă, cerințele sunt mai mari, însă nu și în acest caz. Acest lucru presupune necesitatea rulării bonusului o singură dată și poți îndeplini rulajul minim jucând chiar din aplicație Winbet.

De Reținut!
Rulajul trebuie să fie îndeplinit în maxim 30 de zile.

Mai există și alte condiții care trebuie îndeplinite pentru a primi de la Winbet bonus cashback. De exemplu, este obligatoriu ca înainte de revendicarea acestui Winbet bonus VIP Cashback să nu mai fi revendicat un alt bonus.

O altă condiție constă în efectuarea unei depuneri de minim 2.000 ron pentru a primi bonusul și să nu ai niciun pariu activ în momentul respectiv. Bonusul este primit pentru depunerile mai mari de 2.000 ron și mai mici decât 10.000 ron.

În plus, pentru acest Winbet bonus VIP Cashback banii vor fi creditați în termen de 24 de ore, însă bonusul pentru depunerile eligibile din zilele de vineri, banii vor fi creditați luni.

Pentru a vizualiza jocurile eligibile pentru acest bonus, trebuie să apeși pe „Vizualizează jocuri”.

Concluzii

Winbet bonus cashback este ocazia perfectă de a recupera din pierderi, acesta oferind jucătorilor ocazia de a recupera un anumit procent din suma depusă. În acest caz, orice pierdere devine un câștig parțial.

Creează și tu un cont și explorează jocurile cazinoului! Fă primele 5 depuneri și recuperează o parte din bani!

Ofertă Specială Limitată

Până la 7.000 RON Bonus Cashback la Primele 5 Depuneri

Depune și câștigi între 10% – 20% din suma depusă sub formă de cashback!
Joaca Acum

2% Bonus TaxBack Winbet – Promoție specială cu depunere

Promoția a fost disponibilă doar în perioada 10.01.2022 – 20.02.2022

Dacă nu ești încă jucător la Winbet online, creează un cont și beneficiază de o promoție imbatabilă: 2% Bonus TaxBack Winbet. Prin intermediul acestei promoții, jucătorii primesc 2% înapoi din suma pe care o depun în numerar.

Ofertă specială limitată

2% Bonus înapoi în agențiile Winbet

Depune în agenții și profită de 2% Bonus!
Joaca Acum

În ce constă promoția 2% Bonus TaxBack Winbet

Oferta Winbet TaxBack constă în acordarea a 2% din sumele depuse în numerar. Pentru a beneficia de această promoție, este necesar să faci depuneri în numerar la una din sălile de joc fizice ale operatorului din Iași și București și vei primi pe loc echivalentul a 2% cash din valoarea sumei depuse de tine.

În cazul în care vei face o depunere în numerar de 300 ron, atunci vei primi drept bonus 2% din această sumă, adică 6 ron. Bonusul TaxBack Winbet va fi primit cash pe loc și constă de fapt în returnarea taxei de depunere de 2% care în mod normal este percepută jucătorului.

Cum primești înapoi 2% din suma depusă

Pentru a revendica oferta Winbet TaxBack, trebuie să urmezi doar trei pași simpli, dar esențiali:

1

Accesează link-ul din acest articol!

2

Mergi în una din sălile de joc ale operatorului!

3

Fă o depunere în numerar utilizând codul bonus aferent promoției!

În cazul în care nu deții un cont de jucător pe Winbet, asigură-te că vei crea unul și că îl vei verifica, altfel nu vei putea beneficia de bonusul 2% Bonus TaxBack Winbet.

Link-ul disponibil la începutul acestui articol te va redirecționa către pagina cazinoului unde este disponibilă oferta Winbet TaxBack. Aici, vei avea două opțiuni: fie te autentifici în contul tău de jucător, fie creezi un cont nou. Dacă optezi pentru a doua variantă, asigură-te că îl vei verifica în timp util.

În momentul în care vei face o depunere în numerar la o agenție a operatorului, utilizează codul „TAXBACK2” pentru a primi bonusul.

Vezi cum revendici și Winbet bonus de bun venit la primele depuneri!

Condiții pentru oferta 2% Bonus TaxBack Winbet

Pentru a putea beneficia de promoția TaxBack Winbet, este necesar să respecți o serie de condiții. O primă condiție face referire la suma totală depusă într-o perioadă de o lună. Așadar, trebuie să fi depus per total minim 300 ron pentru a primi bonusul.

De Reținut!
Bonusul este disponibil doar în perioada 10.01.2022 – 20.02.2022 (ora 23:59) și doar în agențiile operatorului din orașele Iași și București.

Există și o limită în depunerea și retragerea sumelor. Poți depune maxim 2.000 ron pe zi, iar valoarea maximă a bonusului care poate fi retrasă de către jucător este limitată la 5.000 ron. Sumele care depășesc această limită, vor fi anulate în mod automat în momentul în care vei solicita retragerea câștigurilor, după îndeplinirea cerințelor de rulaj.

Bonusul 2% Bonus TaxBack Winbet are o cerință de rulaj de 1x. Acest lucru presupune rularea sumelor primite o singură dată, adică, un bonus de 20 ron va presupune rularea sumei totale de 20 ron. Trebuie să îndeplinești această cerință de rulaj în termen de 3 zile din momentul activării bonusului.

Bonusul TaxBack Winbet nu poate fi cumulat cu nici o altă ofertă, iar pentru a vedea care sunt jocurile eligibile pentru rularea sa, apasă butonul „Vizualizează jocurile”.
Bonusul 2% Bonus TaxBack Winbet este o formă de recompensare a jucătorilor. Acordarea sa crește suma disponibilă pentru joc, deci nu ar trebui refuzată.

Profită de 2% Bonus înapoi la depunerile tale!

Ofertă specială limitată

2% Bonus înapoi în agențiile Winbet

Depune în agenții și profită de 2% Bonus!
Joaca Acum

elite slots live

Elite Slots Live: Mese cu dealeri reali și surprize live

La cazinoul Elite Slots poți juca live alături de alți jucători. Toate…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
retragere Elite Slots

Ghid de modalități pentru depunere și retragere Elite Slots

La Elite Slots poți juca în voie și îți poți retrage banii…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
cerințe de rulaj elite slots

Cerințe de rulaj Elite Slots pentru 2.800 RON + 720 Free Spins

Bonusurile de bun venit sunt un motiv de bucurie pentru jucători, însă…
Mirela - februarie 2, 2023