2%-TaxBack-Bonus-Winbet

2% Bonus TaxBack Winbet - Promoție specială cu depunere

5/5 - (2 votes)
Mirela - ianuarie 27, 2022

Dacă nu ești încă jucător la Winbet online, creează un cont și beneficiază de o promoție imbatabilă: 2% Bonus TaxBack Winbet. Prin intermediul acestei promoții, jucătorii primesc 2% înapoi din suma pe care o depun în numerar.

Ofertă specială limitată

2% Bonus înapoi în agențiile Winbet

Depune în agenții și profită de 2% Bonus!
Joaca Acum

În ce constă promoția 2% Bonus TaxBack Winbet

Oferta Winbet TaxBack constă în acordarea a 2% din sumele depuse în numerar. Pentru a beneficia de această promoție, este necesar să faci depuneri în numerar la una din sălile de joc fizice ale operatorului din Iași și București și vei primi pe loc echivalentul a 2% cash din valoarea sumei depuse de tine.

În cazul în care vei face o depunere în numerar de 300 ron, atunci vei primi drept bonus 2% din această sumă, adică 6 ron. Bonusul TaxBack Winbet va fi primit cash pe loc și constă de fapt în returnarea taxei de depunere de 2% care în mod normal este percepută jucătorului.

Cum primești înapoi 2% din suma depusă

Pentru a revendica oferta Winbet TaxBack, trebuie să urmezi doar trei pași simpli, dar esențiali:

1

Accesează link-ul din acest articol!

2

Mergi în una din sălile de joc ale operatorului!

3

Fă o depunere în numerar utilizând codul bonus aferent promoției!

În cazul în care nu deții un cont de jucător pe Winbet, asigură-te că vei crea unul și că îl vei verifica, altfel nu vei putea beneficia de bonusul 2% Bonus TaxBack Winbet.

Link-ul disponibil la începutul acestui articol te va redirecționa către pagina cazinoului unde este disponibilă oferta Winbet TaxBack. Aici, vei avea două opțiuni: fie te autentifici în contul tău de jucător, fie creezi un cont nou. Dacă optezi pentru a doua variantă, asigură-te că îl vei verifica în timp util.

În momentul în care vei face o depunere în numerar la o agenție a operatorului, utilizează codul „TAXBACK2” pentru a primi bonusul.

Vezi cum revendici și Winbet bonus de bun venit la prima depunere!

Condiții pentru oferta 2% Bonus TaxBack Winbet

Pentru a putea beneficia de promoția TaxBack Winbet, este necesar să respecți o serie de condiții. O primă condiție face referire la suma totală depusă într-o perioadă de o lună. Așadar, trebuie să fi depus per total minim 300 ron pentru a primi bonusul.

De Reținut!
Bonusul este disponibil doar în perioada 10.01.2022 – 20.02.2022 (ora 23:59) și doar în agențiile operatorului din orașele Iași și București.

Există și o limită în depunerea și retragerea sumelor. Poți depune maxim 2.000 ron pe zi, iar valoarea maximă a bonusului care poate fi retrasă de către jucător este limitată la 5.000 ron. Sumele care depășesc această limită, vor fi anulate în mod automat în momentul în care vei solicita retragerea câștigurilor, după îndeplinirea cerințelor de rulaj.

Bonusul 2% Bonus TaxBack Winbet are o cerință de rulaj de 1x. Acest lucru presupune rularea sumelor primite o singură dată, adică, un bonus de 20 ron va presupune rularea sumei totale de 20 ron. Trebuie să îndeplinești această cerință de rulaj în termen de 3 zile din momentul activării bonusului.

Bonusul TaxBack Winbet nu poate fi cumulat cu nici o altă ofertă, iar pentru a vedea care sunt jocurile eligibile pentru rularea sa, apasă butonul „Vizualizează jocurile”.
Bonusul 2% Bonus TaxBack Winbet este o formă de recompensare a jucătorilor. Acordarea sa crește suma disponibilă pentru joc, deci nu ar trebui refuzată.

Profită de 2% Bonus înapoi la depunerile tale!

Ofertă specială limitată

2% Bonus înapoi în agențiile Winbet

Depune în agenții și profită de 2% Bonus!
Joaca Acum

blank

Gets Bet App: joacă oricând pe Android și iOS

Recent, a fost lansată Gets Bet app care oferă jucătorilor posibilitatea de…
Mirela - mai 18, 2022
blank

Ruletă și blackjack la Gets Bet Live, alături de dealeri reali

Să te joci live nu a fost niciodată mai ușor și distractiv!…
Mirela - mai 17, 2022
blank

Metode de plată pentru depunere și retragere Getsbet

Getsbet pune la dispoziția jucătorilor săi o gamă largă de metode de…
Mirela - mai 17, 2022