conditii de rulaj fortuna pentru bonusul de bun venit

Condiții de rulaj Fortuna pentru bonusurile de bun venit

Mirela - aprilie 11, 2022

Rularea bonusului de un anumit număr de ori este o cerință obligatorie la toate cazinourile online, pentru a putea fi revendicate câștigurile adunate din bonusuri. Fiecare bonus are cerințe de rulaj distincte, care diferă de la cazino la cazino. Deși aparent pot părea greu de îndeplinit, de fapt poți îndeplini ușor minimele condiții de rulaj Fortuna, iar în acest articol vei afla cum!

Revendică bonusul de bun venit Fortuna

Cazinoul te recompensează pentru crearea unui nou cont cu un bonus de bun venit Fortuna de până la 2.000 ron. Pentru a primi bonusul va fi necesar să faci câte o depunere de minim 25 ron. Având în vedere faptul că bonusul de bun venit se acordă pentru primele trei depuneri, acesta este împărțit în trei tranșe de acordare, după cum urmează:

  • la prima depunere poți primi un bonus de 100% până la 800 ron
  • la a doua depunere poți primi un bonus de bun venit de 150% până la 600 ron
  • la cea de-a treia depunere poți intra în posesia unui bonus de 200% până la 600 ron
De Reținut!
Aceste procentaje presupun de fapt mărirea sumei disponibile pentru joc. De exemplu, la o depunere repetată de 100 ron, vei primi un bonus de 100 ron la prima depunere, de 150 ron dacă e a doua depunere și de 200 ron dacă e a treia depunere.

Al doilea și al treilea bonus vor fi primite doar după ce au fost îndeplinite condițiile de rulaj al bonusului anterior. Bonusul trebuie acceptat în termen de 28 de zile de la crearea contului și efectuarea primei depuneri, după care trebuie îndeplinite și condiții de rulaj Fortuna.

Condiții de rulaj Fortuna pentru bonusul cu depunere

Bonusul de bun venit cu depunere are condiții de rulaj Fortuna de 25x, însemnând că atât bonusul primit, cât și depozitul efectuat, trebuie să fie rulate de 25 de ori.

De exemplu, în cazul în care ai făcut o primă depunere de 150 ron și ai primit tot 150 ron drept bonus, vei rula de 25 de ori suma de 300 ron (depunere + bonus), adică vei rula în final suma de 7500 ron (3000 ron x 25 = 7500 ron).

În cazul acestui bonus, jucătorii au la dispoziție o perioadă de 7 zile pentru a îndeplini cerințe de rulaj eFortuna. Dacă în acest timp, nu sunt îndeplinite aceste condiții sau soliciți retragerea câștigurilor înainte de a fi îndeplinite complet cerințele, bonusul și câștigurile obținute vor fi anulate.

Revendică bonus Fortuna fără depunere

Poți intra în posesia unui bonus și fără a face un depozit, mai exact, ești răsplătit dacă faci la Fortuna verificare online. Așadar, după crearea unui nou cont și verificarea acestuia, vei primi un bonus de 50 ron, imediat ce vei fi notificat de încheierea cu succes a procesului de verificare KYC.

De Reținut!
Bonusul va fi primit doar o singură dată și poate fi acceptat doar din fereastra de tip pop-up, în termen de trei zile de la acordarea acestuia. Dacă în acest timp nu este revendicat, atunci va fi anulat.

Cerințe de rulaj eFortuna pentru bonusul fără depunere

Bonusul fără depunere are cerințe de rulaj eFortuna de 20x, adică va trebui rulată de 20 de ori valoarea bonusului primit. Așadar, va fi necesar să rulezi bonusul de 50 Ron Gratis Fortuna de 20 de ori, adică vei rula suma de 1.000 ron (50 ron x 20 = 1.000 ron).

Cerințele de rulaj trebuie să fie îndeplinite integral în termen de 3 zile, în caz contrar toate câștigurile acumulate, inclusiv bonusul, fiind anulate.

Cum îndeplinești rapid condiții de rulaj Fortuna

Jocurile disponibile pe platforma online Fortuna contribuie diferit la îndeplinirea cerințelor de rulaj. Dacă vei ține cont de aceste procentaje, îți va fi mai ușor să le îndeplinești.

Așadar, în îndeplinirea condițiilor de rulaj al bonusului, jocurile de tip slot contribuie în proporție de 100%, jocurile de masă și de cărți (în afară de ruletă) contribuie în proporție de 10%, jocul de ruletă contribuie cu 20%, video poker cu 10% și jocurile fixed odds cu 50%.

De Reținut!
Sunt excluse de la îndeplinirea cerințelor următoarele jocuri: Blackjack Surrender, Blackjack Switch, Lucky Blackjack, Santa Surprise, Great Blue, Desert Treasure II, Golden Games, Golden Tour și sloturile clasice de 3 role cu o singură linie. Mizele plasate la aceste jocuri nu vor fi luate în calcul.

O modalitate de a îndeplini mai ușor cerințele pentru a face o retragere eFortuna, dar și mai distractiv minimele condiții de rulaj Fortuna constă în diversificarea jocurilor. De exemplu, dacă adori jocurile de tip slot, nu te plafona jucându-le doar pe acestea, ci încearcă și ruleta sau jocurile de masă.

E posibil să descoperi că îți plac și diversificând, te vei distra și nu vei resimți acea presiune de a reuși. În plus, timpul va trece mai repede și e posibil nici să nu-ți dai seama când a zburat atât de repede și ai ajuns la final.

Adaptarea mizei de joc la balanța contului tău nu e doar benefică pentru prevenția unui comportament agresiv de joc, ci și îți poate spori șansele de câștig. Plasează atât mize mari, cât și mize mici sau de valoare medie, însă ținând cont mereu de balanța contului.

De Reținut!
Nu uita: plasarea doar a mizelor mari sau a celor minime denotă un comportament de joc abuziv.

Concluzii

În momentul în care vezi minimele condiții de rulaj Fortuna ale bonusului de bun venit, este posibil să ai tendința de a crede că e posibil să nu reușești să le îndeplinești. Lucrurile nu stau așa, ci din contră, cu puțină perseverență și răbdare, condițiile de rulaj pot fi îndeplinite cu succes. Trebuie doar să vrei și să te distrezi, nu să o privești ca o sarcină care trebuie dusă la bun sfârșit.

Cu siguranță te poți distra și tu. Revendică bonusul de bun venit, îndeplinește cerințele de rulaj și retrage câștigurile! Nu mai ezita și intră pe platforma Fortuna!

blank

Gets Bet App: joacă oricând pe Android și iOS

Recent, a fost lansată Gets Bet app care oferă jucătorilor posibilitatea de…
Mirela - mai 18, 2022
blank

Ruletă și blackjack la Gets Bet Live, alături de dealeri reali

Să te joci live nu a fost niciodată mai ușor și distractiv!…
Mirela - mai 17, 2022
blank

Metode de plată pentru depunere și retragere Getsbet

Getsbet pune la dispoziția jucătorilor săi o gamă largă de metode de…
Mirela - mai 17, 2022