Mr Bit bonus bun venit de 5000 RON și 500 Rotiri Gratuit

Mr Bit bonus bun venit: 2.500 RON și 500 Rotiri Gratuite

5/5 - (3 votes)
Mirela - martie 11, 2022

Mr Bit le pune la dispoziție noilor săi jucători un bonus cu depunere Mr Bit de 100% până la 2500 RON plus 500 rotiri gratuite în Supreme Hot, Super Hot și Burning Heart. Așa că rămâi cu noi până la sfârșitul acestui articol pentru a afla totul despre acest bonus de bun venit Mr Bit.

Bonus de Bun Venit

100% Până la 2500 RON + 500 Rotiri Gratuite

Câștigă până la 2500 RON și 500 Free Spins la prima depunere!
Joaca Acum

Mr Bit bonus bun venit: 100% până la 2.500 RON

Odată ce ai dus la bun sfârșit pașii de înregistrare și te-ai decis să efectuezi prima depunere, beneficiezi de un bonus de bun venit Mr Bit care pune la bătaie 100% până la 1000 RON, apoi încă 2 bonusuri la următoarele 2 depuneri de 75% până în 500 și 1000 RON. Pe lângă bonusul în bani mai primești și 500 de rotiri Gratuite Mr Bit. După cum vezi, acest bonus de bun venit este de nerefuzat pentru că îți multiplică suma depusă, însă trebuie să știi că bonusul maxim pe care îl poți primi depinde de suma pe care o depui.

Deci, bonusul maxim pe care îl poți primi este de 2500 RON, însă bonusurile de bun venit depind de sumele folosite la primele 3 depuneri, după cum urmează:

 • Primești un bonus de 100% până la maxim 1000 RON la o depunere minimă de 50 RON
 • Primești un bonus de 75% până la maxim 500 RON la o depunere minimă de 100 RON
 • Primești un bonus de 75% până la maxim 1000 RON la o depunere minimă de 150 RON

În rândurile următoare îți vom explica pașii necesari pe care trebuie să-i duci la bun sfârșit pentru a putea revendica bonus depunere Mr Bit.

1

Primul pas necesar pentru a putea intra în posesia Mr Bit bonus bun venit este să îți creezi un cont de jucător Mr Bit, accesând oferta de la începutul articolului. Tot ce ai de făcut este să completezi formularul de înregistrare.

2

Odată ce ai dus la bun sfârșit crearea contului de jucător, tot ce îți mai rămâne de făcut este să faci o depunere de minim 50 RON.

3

Acum tot ce mai ai de făcut este să începi să pariezi și să aduni câștiguri cât mai mari cu ajutorul acestui Mr Bit bonus de bun venit.

De Reținut!
După cum bine vezi, pentru acest bonus depunere Mr Bit tot ce ai de făcut este să-ți creezi un cont de jucător și să efectuezi o depunere minimă. Astfel, nu ai de introdus niciun cod promo Mr Bit. Totul este foarte rapid și ușor.

Înainte de a efectua prima depunere, poți beneficia de 25 Mr Bit rotiri gratuite pentru a testa jocurile cazinoului fără riscuri.

Condiții ale bonusului de bun venit Mr Bit de 100% până la 5000 RON

 • Prima depunere minimă solicitată pentru acest bonus cu depunere Mr Bit este de 50 RON, iar suma se va dubla. Astfel, dacă depui suma de 200 RON, Mr Bit bonus bun venit îți generează în mod automat încă 200 RON și vei avea la dispoziție 400 RON cu care poți acumula cat mai multe câștiguri.
 • Pentru următoarele 2 depuneri minime de 100 și 150 RON, vei primi un bonus de 75% până la 500 și 1000 RON. Astfel, dacă depui suma de 200 RON, Mr Bit iți va oferi încă 150 RON.
 • Mr Bit bonus bun venit este valabil doar pentru noii jucători înregistrați, o singură dată.
 • Odată ce ți-ai deschis un cont de jucător, ai la dispoziție 40 de zile pentru a efectua un depozit minim care să-ți aducă în posesia ta bonusul de bun venit Mr Bit.
 • Bonusul are condiții de rulaj de 35x, care se aplică atât sumei depuse, cât și bonusului primit. Astfel, în cazul primei depuneri, dacă ai depus 100 RON, primești un bonus de 100 RON și va trebui să pariezi 7000 RON (200 RON x 35 = 7000).
 • Odată ce ai intrat în posesia bonusului, ai la dispoziție o perioadă de 7 zile în care poți duce la bun sfârșit condițiile de rulaj aferente Mr Bit bonus bun venit.
 • Nu poți efectua o retragere până nu ai dus la bun sfârșit condițiile de rulaj. Dacă efectuezi o retragere înainte de a duce la bun sfârșit condițiile de rulaj, toate câștigurile acumulate cât și bonusul sunt anulate în mod automat.
 • Sunt utilizați cu prioritate banii pe care jucătorul i-a depus în contul de jucător. După epuizarea banilor depuși de jucător, sunt utilizați banii de pe urma bonusului.

500 Rotiri Gratuite Mr Bit la prima depunere

După cum am spus și în rândurile de mai sus, pe lângă bonusul de 100% până la 2500 RON mai beneficiezi și de 500 Rotiri gratuite la sloturile Supreme Hot, Super Hot și Burning Heart Astfel, totul devine mai distractiv, iar șansele tale de a aduna câștiguri cresc semnificativ. Numărul rotirilor gratuite este condiționat de suma depusă, după cum urmează:

 • Câștigi 200 Free Spins la o depunere de minim 50 RON
 • Câștigi 100 Free Spins la o depunere de minim 100 RON
 • Câștigi 100 Free Spins la o depunere de minim 150 RON
De Reținut!
După acceptarea bonusului în bani, ai la dispoziție 24 ore pentru a accepta și rotirile gratuite. De altfel, mai primești 100 Rotiri Gratuite și la verificarea contului + prima depunere pe care o faci.

Condițiile de rulaj ale rotirilor gratuite sunt de 45x pentru câștigurile realizate de pe urma acestora. Astfel, pentru a transforma 100 RON în bani reali trebuie să rulezi suma de 45x. Adică trebuie să pariezi un total de 4500 RON.

Iată mai multe condiții referitoare la bonusul cu 500 Free Spins:

 • Odată ce ai jucat toate rotirile gratuite din Mr Bit bonus bun venit și ai completat cerințele de rulaj ale bonusului procentual, câștigurile obținute pot fi de maxim 10.000 RON.
 • Nu există limită în ceea ce privește pariul minim per rotire, acesta poate fi diferit în funcție de jocul ales.
 • Limita maximă pe care o poți paria per rotire este de 20 RON.
 • Valoarea unei rotiri este de 0.20 RON
 • Ai la dispoziție 7 zile în care poți duce la bun sfârșit condițiile de rulaj aferente Mr Bit bonus bun venit.

Joacă gratis la cazino cu bonus de bun venit Mr Bit

Slotul furnizat de Play N Go este format din 5 role, 3 rânduri și 15 linii de plată, iar tematica jocului este inspirată din emisiuni TV. Gazda emisiunii este simbolul Wild al jocului, care poate înlocui orice alt simbol din joc, cu excepția simbolului Scatter și a celui Bonus. Două sau mai multe simboluri Wild pe o linie de plată activă îți aduce un câștig.

De Reținut!
De asemenea, simbolul Wild îți multiplică câștigurile de 2x.De asemenea, simbolul Wild îți multiplică câștigurile de 2x.

Cu ajutorul a cel puțin 3 simboluri Bonus vei putea activa runda bonus Roata Norocului unde poți câștiga până la 5000x pariul tău. Încă o funcție pe care o poți activa la Cats and Cash de la Mr Bit este Alege un cadou care îți poate aduce până la 2000x pariul tău.

Cats and Cash este un slot cu adevărat interesant datorită graficii, simbolurilor speciale și funcțiilor bonus care îți aduc și numeroase șanse de câștig. Slotul are o rată de plată de 94.12%, iar cu ajutorul bonusului de la Mr Bit îl poți încerca gratuit.

Avantajele bonusului de bun venit Mr Bit

 • Un prim avantaj al bonusului de bun venit Mr Bit este acela că pe lângă bonusul în bani de până la 2500 RON mai primești și până la 500 rotiri gratuite. Astfel, șansele tale de a aduna cât mai multe câștiguri cresc semnificativ.
 • Un alt beneficiu este reprezentat de suma minimă pentru depunere, pe care bonusul o necesită. Suma minimă este de 20 RON, așa că nu ești condiționat să depui o sumă foarte mare.
 • De asemenea, cu ajutorul bonusului poți testa gratis slotul Cats and Cash de la Play N Go.

Concluzie

Așadar, acum că ți-am adus la cunoștință tot ce trebuie să știi despre acest bonus cu depunere Mr Bit, tot ce îți mai rămâne de făcut este să duci la bun sfârșit pașii prezentați pe parcursul acestui articol și să te bucuri de cât mai multe câștiguri.

Noi îți urăm succes și te așteptăm să fii unul dintre câștigătorii noștri!

Bonus de Bun Venit

100% Până la 2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite

Câștigă până la 2.500 RON și 500 Free Spins la prima depunere!
Joaca Acum
Superbet bonus fără depunere

Câștigă la Superbet rotiri gratuite fără depunere și freebet

La Superbet casino te bucuri de timp suplimentar de joc datorită noului…
Mirela - septembrie 30, 2022
blank

Rulaj bonus Winner: cum retragi bonusurile de bun venit

În articolul de astăzi îți vom prezenta cum poți transforma banii câștigați…
Mirela - septembrie 30, 2022
blank

Cum îți deschizi la Winner cont de jucător în doar câteva minute

La Winner beneficiezi de o platformă modernă care îți oferă posibilitatea de…
Mirela - septembrie 30, 2022