cum faci o depunere sau o retragere mr bit

Cum efectuezi o depunere sau retragere Mr Bit

5/5 - (3 votes)
Mirela - iunie 24, 2022

Astăzi urmează să îți prezentăm metodele de plată pe care Mr Bit le pune la dispoziție jucătorilor săi. Parcurge cu atenție acest articol pentru a cunoaște toate detaliile importante despre cum poți efectua o depunere Mr Bit sau retragere Mr Bit. La prima depunere beneficiezi și de un bonus de bun venit, așa că nu ezita să revendici bonusul!

Bonus de Bun Venit

100% Până la 2500 RON + 600 Rotiri Gratuite

Câștigă până la 2500 RON și 600 Free Spins la primele depuneri!
Joaca Acum

Metode de plată Mr Bit

Pentru a efectua o depunere în balanța ta de jucător Mr Bit îți pune la dispoziție 4 metode diferite din care îți poți alege metoda cea mai avantajoasă nevoilor tale.

  • Prin card bancar (Maestro, Mastercard sau Visa) poți depune minim 25 RON, iar depunerea maximă prin intermediul acestei metode este de 2.500 RON. Timpul de procesare a plății este între 1-2 zile lucrătoare.
  • Prin Paysafecard poți adăuga bani în contul tău începând de la o depunere minimă Mr Bit de doar 20 RON și până la maxim 1.500 RON. Timpul de procesare este instant.
  • Prin unul din portofelele electronice Skrill și Neteller poți depune suma minimă de 20 RON, iar suma maximă prin intermediul unui portofel electronic pe care o poți depune este de 2.500 RON. Banii ajung în contul tău instant.
  • Top Pay este o nouă metodă prin care poți chema un curier la tine acasă pentru a efectua o alimentare a contului. Depunere minimă Mr Bit pentru Top Pay este de 500 RON. Timpul de procesare a plății este de câteva ore.

Alege metoda ta preferată de depunere și profită la maxim de tot ce Mr Bit oferă jucătorilor săi!

Cum fac o depunere Mr Bit pas cu pas

În rândurile ce urmează îți vom prezenta în detaliu care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a efectua cu succes o depunere Mr Bit care te poate duce și în posesia unui bonus de bun venit cu depunere Mr Bit. Apoi, vom discuta despre metodele de plată disponibile pentru retragere Mr Bit.

Pentru a revendica bonusul de bun venit după o înregistrare Mr Bit, iată cum faci o depunerile:

1

Odată conectat în contul de jucător, mergi în secțiunea Casierie unde apeși pe Depunere.

2

Alege metoda de plată preferată și introdu suma pe care dorești să o depui.

3

Apasă pe butonul Trimite și bucură-te de banii pe care i-ai depus în balanța ta de jucător.

Dacă ești la prima depunere, poți beneficia de un bonus de bun venit Mr Bit. Bonusul de bun venit Mr Bit este disponibil la primele 3 depuneri, iar suma minimă pe care o poți depune pentru a primi bonusul diferă la fiecare depunere.

Depunere minimă Mr Bit pentru bonusul de bun venit începe de la 50 RON pentru prima depunere, apoi este de 100 RON la a doua depunere și de 150 RON la a treia depunere.

În funcție de metoda de depunere Mr Bit aleasă, trebuie să cunoști anumite aspecte care îți sunt solicitate. De exemplu, la o depunere Mr Bit prin intermediul cardului bancar (Visa, Maestro sau Mastercard) ți se solicită anumite informații precum:

  • Numele titularului de card așa cum este scris pe cardul pe care-l folosești
  • Numărul cardului- este format din 16 cifre și se află pe fața cardului.
  • Data de expirare a cardului
  • Codul CVV care este pe spatele cardului și este format din 3 cifre
De Reținut!
De reținut este faptul că orice metodă ai alege, datele posesorului (cardului, portofelului electronic etc) trebuie să fie identice cu datele introduse în formularul de înregistrare.Toate datele tale cu caracter personal sunt în siguranță.

Cum faci o retragere Mr Bit

Dacă ai efectuat cu succes o depunere Mr Bit și ai acumulat câștiguri pe care dorești să le retragi, urmează să afli cum poți efectua la Mr Bit retragere și care sunt sumele de retragere minimă Mr Bit.

Poți efectua o retragere minimă Mr Bit doar prin intermediul cardului bancar, unde suma este de 100 RON. Timpul de procesare a plății este de 1-3 zile lucrătoare, în funcție de banca la care ai cardul bancar.

Înainte de a solicita retragerea câștigurilor tale, asigură-te că ai făcut procesul de verificare cont Mr Bit pentru că altfel, retragerea nu va fi acceptată. De asemenea, dacă intenționezi să retragi câștigurile obținute cu un bonus de bun venit, asigură-te că îndeplinești minimele cerințe de rulaj Mr Bit.

Pașii prin care poți efectua o retragere Mr Bit cazino:

1

Primul pas pe care trebuie să-l faci este de a efectua procesul de verificare cont. Fără îndeplinirea verificării contului, nu poți efectua retrageri.

2

După efectuarea verificării contului, mergi în secțiunea Casierie și apasă pe Retragere.

3

Introdu suma pe care dorești să o retragi și apasă pe Trimite.

De Reținut!
Operatorul nu percepe comision, dar fiind cazino licențiat, se aplică un comision de 2% impus de lege pentru orice cazino licențiat din România.

Concluzii

Efectuează acum depunere Mr Bit cazino în contul tău de jucător și beneficiază de bonusul de bun venit cu depunere Mr Bit în funcție de suma minimă pe care o depui. Te poți bucura de gama largă de depuneri pe care Mr Bit le pune la dispoziție jucătorilor, iar în cel mai scurt timp, vor fi adăugat mai multe metode prin care poți efectua retragere Mr Bit cazino. Noi îți dorim cât mai multe câștiguri!

Bonus de Bun Venit

100% Până la 2500 RON + 600 Rotiri Gratuite

Câștigă până la 2500 RON și 600 Free Spins la prima depunere!
Joaca Acum

Mai multe articole pentru tine:

cat castiga un curier tazz by eMAG

Cât câștigă un curier Tazz: Salariu, Bonusuri, Bacșișuri

Piața livrărilor la domiciliu s-a dezvoltat vertiginos în ultimii ani, industria având…
Mirela - martie 24, 2023
blank

Seven Casino Înregistrare 2023: cum îți deschizi un cont rapid

Doar cu ajutorul unui cont poți juca cu bani reali ca mai…
Mirela - martie 24, 2023
joc responsabil El Dorado

Măsuri de joc responsabil El Dorado și cum îți închizi contul

Încă de la crearea unui nou cont pe platforma cazinoului El Dorado,…
Mirela - martie 24, 2023