cum faci o verificare cont mr bit

Cum faci o verificare cont Mr Bit în scurt timp de la înregistrare

5/5 - (1 vote)
Mirela - mai 19, 2022

Odată ce ai dus la bun sfârșit crearea contului, trebuie să efectuezi și procesul de verificare cont Mr Bit care este unul extrem de ușor de îndeplinit și extrem de rapid. Vezi în continuare cum îți verifici contul Mr Bit în cel mai scurt timp!

Bonus de Bun Venit

100% Până la 5000 RON + 500 Rotiri Gratuite

Câștigă până la 5.000 RON și 500 Free Spins la prima depunere!
Joaca Acum

Ce reprezintă procesul de verificare cont Mr Bit

Procesul de verificare ( KYC) a devenit obligatoriu pentru toate cazinourile care activează în mediul online încă din anul 2016. Odată ce ai dus la bun sfârșit procesul de înregistrare, ai la dispoziție o perioadă de 30 de zile în care poți efectua verificarea contului.

Dacă în cele 30 de zile puse la dispoziție după procesul de înregistrare Mr Bit nu ai efectuat procesul de verificare, contul tău va fi închis. Majoritatea jucătorilor se lovesc de verificarea contului în momentul în care doresc să efectueze o retragere a câștigurilor, acest lucru nefiind posibil dacă nu ai efectuat validarea contului.

De Reținut!
Procesul de verificare cont se aplică pentru a putea demonstra că tu ești persoana a căror date au fost introduse în formularul de înregistrare.

De ce este necesară o validare cont Mr Bit

  • Dacă nu ți-ai dat seama, procesul de verificare este reglementat prin lege, acest lucru face ca orice cazino online să impună și să respecte legea privind verificarea contului de jucător.
  • Verificarea contului de jucător îți asigură faptul că joci la un cazino extrem de sigur care îți garanteză siguranța jocului fără a se abate de la reguli.
  • Prin impunerea verificării contului, operatorul se asigură că nu abuzezi de bonusurile și ofertele oferite.

Documente verificare cont Mr Bit

Acum că ai aflat informațiile tehnice ale procesului de verificare cont, în rândurile ce urmează îți vom expune care documente verificare Mr Bit trebuie să trimiți către echipa cazinoului.

  • Pentru început ai nevoie de un act de identitate, poți să folosești buletinul, pașaportul sau chiar permisul de conducere. Prin acest act dovedești că ai vârsta minimă de a fi jucătorul unui cazino online.
  • Următorul document de care ai nevoie pentru a fi cât mai aproape de a duce la bun sfârșit procesul de verificare cont Mr Bit este reprezentat de o factură din care operatorul să confirme adresa de domiciliu introducă de tine. Poți utiliza orice factură dorești, fie ea de energie electrică sau de telefonie. De reținut este faptul că acesta nu trebuie să fie mai veche de 3 luni.
  • Ultimul lucru pe care-l mai ai de făcut este de a verifica și metoda de plată aleasă. Dacă ai ales să efectuezi o depunere prin intermediul cardului bancar, trebuie să efectuezi o poză a cardului față verso. Îți recomandăm să acoperi cele trei numere ale codului CVV de pe spatele cardului. Pe fața cardului trebuie să fie vizibile doar primele 6 cifre și ultimele 4 din cele 16 cifre ale cardului.
De Reținut!
Dacă efectuezi o plată prin transfer bancar, ai nevoie să trimiți o poză cu un extras de cont de unde să reiasă faptul că tu ești posesorul contului.

Documentele pe care alegi să le folosești pentru a efectua verificare cont Mr Bit trebuie să fie valide și să aibă toate datele importante vizibile. Este important ca fotografierea documentelor să fie făcută cât de bine posibil pentru a nu exista situații de respingere a documentelor.

Cum îți verifici contul Mr Bit

Acum că îți este clar ce documente verificare cont Mr Bit sunt necesare, poți trimite documentele cât mai rapid. Dacă vrei să știi cum îți verifici contul Mr Bit, urmează pașii de mai jos și vei efectua cu succes procesul de validare cont Mr Bit.

1

Pentru a încărca acele documente verificare cont Mr Bit, trebuie să te conectezi în contul tău de jucător. Odată conectat, mergi în secțiunea intitulată Detalii cont unde în partea de jos o să găsești Verificare cont.

2

Următorul pas este de a apăsa pe Alege fișiere și să începi să încarci fiecare document în parte.

3

Ultimul pas este de a apăsa căsuța intitulată Încarcă și de a aștepta confirmarea verificării.

De Reținut!
După cum vezi, pentru a duce la bun sfârșit procesul de validare cont Mr Bit, tot ce trebuie să faci este să parcurgi cei 3 pași prezentați mai sus. În decurs de 24 de ore o să primești un mail prin care ești informat în legătură cu procesul de verificare cont Mr Bit.

Securitatea datelor tale personale

Prin faptul că alegi să joci la Mr Bit, care este un cazino licențiat, poți să stai cât se poate de liniștit deoarece Mr Bit respectă toate criteriile care conferă siguranța jucătorilor. Datele tale personale nu vor fi afișate sau folosite într-un mod neadecvat.

De ce trebuie să faci o verificare cont Mr Bit

  • Un aspect foarte important pentru care trebuie să duci la bun sfârșit procesul de verificare este reprezentat de faptul că eviți închiderea acestuia. Așa că nu mai sta pe gânduri și efectuează acum verificare cont Mr Bit!
  • Odată cu verificarea contului te poți bucura la maxim de faptul că poți depune orice suma dorești în contul tău de jucător. Pentru un cont de jucător neverificat, suma maximă pe care o poate depune este de 1000 RON.
  • De îndată ce îți verifici contul, poți beneficia la depunere de un bonus de bun venit Mr Bit până la 5000 RON, dar și de un Mr Bit bonus fără depunere de 25 rotiri gratuite!
  • Pe lângă motivele menționate mai sus, odată cu verificarea contului de jucător te bucuri de posibilitatea de a efectua retragerea câștigurilor obținute.

FAQ

Din păcate, nu poți efectua verificare parțială, dar beneficiezi de un proces de verificare extrem de rapid și sigur.

Nu poți efectua niciun fel de retragere înainte de a duce la bun sfârșit procesul de validare cont Mr Bit.

Parcurge acum toți pașii prezentați în articolul de astăzi și bucură-te la maxim de avantajele unui cont verificat Mr Bit!

Bonus de Bun Venit

100% Până la 5000 RON + 500 Rotiri Gratuite

Câștigă până la 5.000 RON și 500 Free Spins la prima depunere!
Joaca Acum
blank

Cerințe de rulaj SportingBet pentru bonusul de bun venit

Toate câștigurile care sunt adunate în urma utilizării unui bonus de bun…
FBvalentinS - iunie 30, 2022
blank

Îndeplinește cerințe rulaj Betfair și retrage-ți bonusul

Fiecare bonus de bun venit vine la pachet cu o serie de…
Mirela - iunie 30, 2022
cum faci o depunere sau o retragere mr bit

Cum efectuezi o depunere sau retragere Mr Bit

Astăzi urmează să îți prezentăm metodele de plată pe care Mr Bit…
Mirela - iunie 24, 2022