cum deschizi un cont conticazino

Cont Conticazino: cum completezi formularul de înregistrare

5/5 - (1 vote)
Mirela - mai 10, 2022

Dacă ai decis să te înregistrezi pe Conti Cazino trebuie să știi că pașii de înregistrare Conticazino sunt unii extrem de rapizi și siguri. În articolul de astăzi îți vom prezentat pas cu pas tot ce ai de făcut pentru a-ți deschide un cont Conticazino.

Bonus de Bun Venit Fără Depunere

50 Rotiri Gratuite

Cod Bonus: 50CONTI
Înregistrează-te și câștigă 50 Rotiri Gratuite la ContiCazino!
Joaca Acum

Cum îți deschizi un cont Conticazino

Așa cum am specificat și mai sus, procesul de înregistrare Conticazino este unul extrem de simplu și de rapid. În rândurile următoare îți vom prezenta cum creezi un cont nou Conticazino.

1

Primul pas pe care trebuie să-l faci atunci când decizi să te înregistrezi la Conticazino este reprezentat de accesarea butonului de înregistrare de pe site-ul ContiCazino. Butonul oferit te va redirecționa direct către formularul de înregistrare.

2

Al doilea pas este reprezentat de completarea formularului de înregistrare Conticazino.

Ți se solicită să introduci următoarele date în prima parte a formularului:

 • adresa de e-mail: folosește o adresă la care ai acces în prezent pentru a-ți activa ulterior contul
 • parola: trebuie să conțină minim 8 caractere și o cifră
 • confirmarea parolei: introdu din nou parola de mai sus
 • numărul de telefon: vei introuduce numărul fără prefixul țării
 • numele de utilizator: un nume pe care dorești să-l folosești ca jucător

Bifează căsuța referitoare la campaniile promoționale, dacă dorești să primești oferte pe e-mail.

În cea de-a doua parte a formularului ai de completat datele tale personale, precum:

 • numele de familie și prenumele: exact așa cum apare în buletin
 • CNP-ul: este necesar pentru confirmarea vârstei minime legale pentru a deține un cont de jucător
 • adresa de domiciliu: vei introduce județul și orașul; este necesară pentru a confirma ulterior vârsta.
3

După ce ai completat toate câmpurile obligatorii ale formularului de înregistrare Conticazino, trebuie să citești și să accepți termenii și condițiile de confidențialitate.

4

Apoi, selectezi secțiunea numită Pasul următor și vei primi un cod prin SMS pe numărul tău de telefon pe care l-ai completat în formularul de înregistrare Conticazino. Codul primit prin SMS trebuie să-l introduci în caseta deschisă pentru a putea crea cont Conticazino.

De Reținut!
Pentru a duce la bun sfârșit pașii de înregistrare Conticazino tot ce ți-a mai rămas de făcut este să accesezi adresa de mail pentru a activa contul. După finalizarea acestui pas, conticazino cont a fost creat.

De reținut este faptul că ai la dispoziție o lună pentru a-ți valida contul după înregistrare. După 30 de zile de la înregistrare, contul ți se închide dacă nu trimiți documentele solicitate, așa că te sfătuim să finalizezi acest proces imediat după înregistrare. Vezi documentele necesare pentru o verificare cont Conticazino!

Odată ce ai dus la bun sfârșit toți pașii prezentați mai sus, beneficiezi de un bonus de bun venit care îți poate genera câștiguri pe cinste. Rămâi cu noi pentru a afla ce bonus de bun venit pune la bătaie Conticazino!

Bonus de bun venit la înregistrare Conticazino

Odată ce ai trecut de tot procesul de înregistrare Conticazino și tot ce îți mai rămâne de făcut este să profiți la maxim de toate ofertele pe care Conti cazino le pune la dispoziția clienților săi.

Bonusul de bun venit oferit de Conticazino se adresează doar noilor jucător care și-au deschis cont. Astfel că, odată ce ți-ai creat un cont de jucător pe Conti cazino și te-ai hotărât să efectuezi o depunere în contul tău de jucător, trebuie să ai în vedere că poți primi 100% până la 3000 RON și 1000 rotiri gratuite de pe urma acestui bonus de bun venit cu depunere.

Bonusul de bun venit se acordă pe parcursul primelor 3 depuneri efectuate. Tot ce trebuie să faci este să introduci un cod bonus Conticazino la fiecare depunere în parte. Pentru prima depunere suma minimă este de 50 ron, la a doua depunere suma minimă este de 300 RON, iar la a treia depunere suma minimă este de 900 RON.

Pe lângă bonusul de bun venit la depunere, poți primi la Conticazino rotiri gratuite fără depunere pentru a juca fără riscuri imediat după înregistrare.

Avantajele deschiderii unui cont Conticazino

În rândurile ce urmează îți vom prezenta doar câteva din lista lungă de avantaje pe care Conticazino le pune la bătaie jucătorilor săi.

 • Un prim avantaj al unui cont nou Conticazino este reprezentat de bonusurile avantajoase oferite de Conticazino. Bonusurile încep să apară imediat după ce îți creezi un Conticazino cont.
 • Un al doilea avantaj este reprezentat de gama largă de jocuri pe care ContiCazino o pune la dispoziția ta. Ai parte de cele mai bune jocuri ale furnizorilor de top precum Novomatic, EGT, Relax Gaming și mulți alții.
 • Un alt avantaj este reprezentat de gama largă de metode de plată pentru depuneri și retrageri Conticazino care sunt puse la dispoziția jucătorilor. Poți face depuneri prin card bancar, transfer bancar, serviciul de plăți online sau poți folosi un portofel electronic.

Concluzie

Deschiderea unui cont ContiCazino îți aduce multiple avantaje și poți avea certitudinea că joci la un casino licențiat ONJN, care respectă toate normele referitoare la jocurile de noroc și la acordarea câștigurilor. Deschide-ți un cont în mai puțin de 5 minute și dă startul distracției la ContiCazino România!

Bonus de Bun Venit Fără Depunere

50 Rotiri Gratuite

Cod Bonus: 50CONTI
Înregistrează-te și câștigă 50 Rotiri Gratuite la ContiCazino!
Joaca Acum

Îți recomandăm și următoarele articole:

elite slots live

Elite Slots Live: Mese cu dealeri reali și surprize live

La cazinoul Elite Slots poți juca live alături de alți jucători. Toate…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
retragere Elite Slots

Ghid de modalități pentru depunere și retragere Elite Slots

La Elite Slots poți juca în voie și îți poți retrage banii…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
cerințe de rulaj elite slots

Cerințe de rulaj Elite Slots pentru 2.800 RON + 720 Free Spins

Bonusurile de bun venit sunt un motiv de bucurie pentru jucători, însă…
Mirela - februarie 2, 2023