cum joci de pe telefon pe conticazino mobil

Conticazino mobil: cum joci de pe Android sau iOS

5/5 - (1 vote)
Mirela - august 25, 2022

Dacă îți dorești să rămâi mai aproape de jocurile și de pariurile tale de pe platforma Conticazino, află că dispozitivele mobile îți sunt un aliat strașnic. Prin intermediul lor îți poți accesa contul de oriunde și în orice moment al zilei, indiferent că e vorba de 10 minute sau de o jumătate de oră. Descoperă în continuare cum poți accesa Conticazino mobil și ce poți face direct pe mobil!

Bonus Fără Depunere

81 Rotiri Gratuite La Înregistrare

Cod Bonus: 81CONTI
Joacă pe mobil gratis cu 81 Runde Gratuite!
Joaca Acum

Pot juca la Contizacino pe mobil?

Conti Cazino este un cazino nou apărut pe piață. Compania din spatele acestuia, Neosoft Limited, a obținut licența în octombrie 2021, platforma online devenind funcțională abia la sfârșitul lunii ianuarie 2022. Având în vedere faptul că acest cazino este încă la început de drum, încă nu există Conti Cazino app care să fie funcțională.

Însă, lansarea unei aplicații Conticazino mobil va fi lansată ulterior, în prezent încă lucrându-se la ea. În schimb, site-ul cazinoului este bine structurat și optimizat pentru a putea fi utilizat fără probleme pe dispozitivele mobile. Designul are o anumită notă de eleganță și e caracterizat prin minimalism și calitate, fapt care creează o impresie plăcută jucătorilor.

De Reținut!
În lipsa unei aplicații Conti Cazino Android sau Conti Cazino iOS, utilizatorii pot accesa oferta de jocuri și meniul contului prin utilizarea browser-ului din motorul de căutare instalat pe dispozitivul mobil.

Vezi cum câștigi 81 rotiri gratuite Conticazino și joacă fără riscuri direct pe mobil!

Accesează Conticazino mobil din browser, fără Conti Cazino app

Chiar dacă încă nu poți instala Conti Cazino app pe Android sau iOS, poți accesa cu succes contul de pe dispozitivul mobil. În lipsa unei aplicații Conticazino mobil, te poți folosi de browser-ul dispozitivului său.

Pentru asta, deschide motorul de căutare pe care îl utilizezi de obicei, introdu denumirea cazinoului în bara de căutare, apoi demarează căutarea. Cazinoul Conti Cazino va fi primul rezultat din capul listei de căutare. Dă click pe pagina acestuia, apoi autentifică-te în cont, așa cum faci și pe versiunea desktop.

O aplicație Conti Cazino Android ar fi mult mai practică, însă nici accesarea site-ului din browser nu este mai prejos. Site-ul accesat de pe dispozitivele mobile are aceleași funcții și opțiuni ca în cazul acestuia, accesat de un calculator sau de pe un laptop.

Cazinoul a anunțat lansarea unei aplicații Conticazino mobil în viitorul apropiat, care va fi compatibilă cu sistemele de operare Android și iOS. Luând în considerare calitatea promovată de către cazino pe platforma online de jocuri, ne așteptăm cu toții ca aplicația Conti Cazino Android și Conti Cazino iOS să fie pe puțin la fel de calitativă.

Cât este de sigur să joci pe mobil fără Conti Cazino app?

Din punct de vedere al siguranței, Conti Cazino este destul de riguros. În primul rând, prin simplul fapt că acest cazino a primit o licență de la Oficiul Jocurilor de Noroc (L1213903W001343), putem fi siguri de faptul că acesta respectă standardele de securitate impuse în domeniul jocurilor de noroc.

De Reținut!
Pentru păstrarea securității datelor, cazinoul utilizează un sistem de criptare SSL, care garantează schimbul de informații și efectuare a plăților într-un spațiu sigur. Conti Cazino implementează o politică responsabilă și prioritizează calitatea serviciilor sale și protecția datelor cu caracter personal furnizate de către clienții.

De aceea, nu trebuie să ai dubii în privința execuției procesului de verificare KYC a contului tău – toate datele transmise de către tine vor fi păstrate în siguranță. Iar atunci când va fi lansată conti Cazino app, te vei bucura în continuare de siguranța datelor.

Ce poți face pe platforma Conticazino mobil?

Toate funcțiile site-ului accesat de pe calculator sau de pe laptop sunt disponibile și pe dispozitivele mobile. Oferta de jocuri, transmisiunile live, experiența unică, toate sunt la fel și pe dispozitivele mobile pot fi accesate de pe Conticazino mobil. Ce anume e diferit? Doar dimensiunea ecranului. Dar, hai să vedem mai exact ce anume poți face de pe dispozitivul tău mobil.

În primul rând, poți juca oricare dintre jocurile disponibile pe site. Suita de jocuri Conti Cazino este bogată, jucătorii având posibilitatea de a alege între 400 de sloturi diferite, pline de culoare și cu tematică diversificată, de la furnizori cunoscuți pe piața jocurilor de noroc, precum CT Gaming, Playson, Relax Gaming.

De Reținut!
Sloturile sunt împărțite în categorii precum Cele mai populare, Megaways, Jocuri din săli, Șeptari & Săli, Selectate, Egipt, Egypt Quest, Greentube, Drops & Wins.

Pe de altă parte, secțiunea dedicată pariurilor live își păstrează structura întocmai ca în cazul vizualizării site-ului din versiunea desktop.

Și pe platforma Conticazino mobil poți plasa pariuri live pe meciuri din marile campionate, poți plasa pariuri pre-meci sau pe diferite elemente specifice sportului, cum sunt cornerele, faulturile sau numărul de goluri. Tot aici, poți paria pe sporturi virtuale și pe campionate virtuale, precum Call of Duty, GO, FIFA, LOL sau Dota 2.

De pe dispozitivul mobil poți crea un cont fără probleme. Formularul de înregistrare are aceeași structură, completarea sa putând fi făcută cu ușurință. După ce vei crea un cont, nu ezita să îl verifici, opțiunea de verificare cont Conticazino fiind disponibilă în meniul contului, întocmai ca în cazul utilizării unui calculator.

De Reținut!
Va fi mai ușor să faci verificarea cu ajutorul dispozitivului mobil, deoarece vei putea face pe loc poze documentelor necesare în acest sens. Nu uita să faci poze clare și să incluzi în fotografii toate cele patru colțuri ale documentelor!

Chiar și depunerile și retragerile se fac ușor pe Conticazino mobil din browserul tău. Pentru a face o depunere Conticazino în cont trebuie doar să accesezi din meniu rubrica „Depuneri”. Introdu suma, alege metoda de plată, introdu detaliile relevante pentru metoda respectivă de plată și validează tranzacția. În cazul retragerilor, procedeul este similar cu cel al depunerilor, doar că vei selecta rubrica „Retrageri”.

Concluzii

Lipsa unei Conticazino app creează nerăbdare în rândul jucătorilor, însă faptul că s-a confirmat viitoarea sa lansare, pare să stârnească curiozitate și așteptării ridicate. În fond, calitatea platformei de joc reflectă o calitate similară sau superioară cu aceasta, așteptarea într-un final părând a fi cu folos.

Deși pe partea de pariuri sportive există păreri care așteaptă mai mult de la Conti Cazino, cazinoul pare să se adapteze din mers și să se îmbunătățească treptat, în felul acesta atrăgând din ce în ce mai mulți jucători.

Chiar dacă momentan nu ai o aplicație, poți accesa cu ușurință platforma Conticazino mobil din browser-ul dispozitivului mobil. Deschide motorul de căutare, introdu numele cazinoului și accesează platforma de joc – nu vei regreta!

Bonus Fără Depunere

81 Rotiri Gratuite La Înregistrare

Cod Bonus: 81CONTI
Joacă pe mobil gratis cu 81 Runde Gratuite!
Joaca Acum

Află mai multe despre Conticazino:

promoții cu un cod promo Betano

Betano cod promo: 50 Rotiri Gratuite + 50 RON Freebet

Betano oferă jucătorilor săi o nouă promoție limitată care va aduce doar…
Mirela - ianuarie 31, 2023
verificare cont elite slots

Documente necesare pentru o verificare cont Elite Slots (2023)

După crearea unui cont nou pe platforma cazinoului Elite Slots, este obligatoriu…
Mirela - ianuarie 31, 2023
elite slots înregistrare

Învață cum completezi rapid formularul Elite Slots înregistrare

Poți face la Elite Slots înregistrare foarte simplu și rapid. Completarea formularului…
Mirela - ianuarie 30, 2023