Superbet Club

Superbet Club VIP: cum te înscrii și ce premii de loialitate primești

5/5 - (2 votes)

În general, jucătorii cazinourilor online adoră programele de loialitate. Acestea sunt o modalitate de a fi răsplătit pentru activitatea de pe platformă. Prin Superbet club, cei mai activi și fideli jucători sunt răsplătiți în mod constant cu premii și beneficii extra.

Ce înseamnă Superbet Club

Ofertă Pentru Jucătorii VIP

50 RON Bonus Super Club

Alătură-te clubului Superbet și câștigi 50 RON Bonus!
Joaca Acum

Superbet Club este un fel de program de loialitate prin intermediul căruia sunt răsplătiți jucătorii cei mai activi de pe site, care fac depuneri Superbet în mod regulat.

Asemenea programe sunt în principiu căutate de jucători înainte de a se înscrie. Club Superbet ro e o modalitate suplimentară de a câștiga bani în mod pasiv, în paralel cu activitatea curentă de joc.

Cum obții un card de membru în Superbet Club

Poți intra în clubul Superbet dacă deții un card de membru club Superbet. Acesta poate fi solicitat în orice agenție fizică a cazinoului Superbet, după ce ți-ai deschis un cont Superbet. Partea bună este că la înregistrare primești de la Superbet bonus de bun venit la primele tale depuneri pentru a juca mai avantajos încă de la început.

Membrii cazinoului îți vor emite un card de fidelitate Superbet în doar câteva minute. Apoi, vei face parte oficial din clubul jucătorilor Superbet.

De Reținut!
La emiterea unui card de fidelitate Superbet ți se va solicita numărul de telefon. Pe acesta vei primi ulterior un SMS la care trebuie să răspunzi cu „DA”. Astfel, vei fi de acord cu termenii și condițiile din clubul Superbet.

Pentru a putea primi cardul pentru club VIP Superbet, vei furniza și CNP-ul și numele tău complet. Ulterior, vei primi încă un mesaj, însă la acesta vei răspunde cu „START” pentru a începe să beneficiezi de beneficiile din Club Superbet Ro.

Răspunsul nu este obligatoriu, însă dacă vei răspunde astfel, vei fi ținut mereu la curent cu promoțiile disponibile în Super bet club. Poți opri notificările trimițând un mesaj cu „STOP” la același număr de la care ai primit primul mesaj.

În final, după ce îți vor fi validate datele, vei primi un card de membru pentru Superbet super club. Acesta poate fi utilizat imediat.

Un alt aspect important de reținut în privința cardului pentru club Superbet ro este actualizarea datelor. Datele trebuie să fie actualizate de jucător ori de câte ori acestea vor suferi o schimbare. Trebuie să te prezinți în orice agenție fizică a cazinoului, să prezinți cardul pentru club VIP Superbet și să furnizezi noile date.

De Reținut!
O altă variantă este de a accesa rubrica Superbet club și a de a edita datele direct acolo.

Cum te loghezi în Club Superbet VIP

Te poți autentifica în clubul Superbet ro folosind cardul de fidelitate Superbet. Intră pe site și selectează opțiunea „Scanează cardul tău Superbet Club”. Scanează-ți cardul și începe să te bucuri de bonusuri de loialitate Superbet.

O altă modalitate de autentificare în cont constă în utilizarea datelor de client pe care le-ai configurat la înregistrarea pe platforma Superbet. Intră în cont folosind numele de utilizator și parola, după ce ai selectat „Intră cu contul tău online”.

De Reținut!
După ce îți vei accesa contul, poți intra în rubrica creată pentru super club Superbet. În secțiunea „Acasă” sunt afișate toate campaniile din Superbet super club.

Club Superbet premii și alte beneficii

În super club Superbet sunt oferite diferite premii jucătorilor fideli. Club Superbet premii diferă de la o perioadă la alta și pot consta în pariuri gratuite, bonusuri în bani și multe altele.

  • Pariurile gratuite sunt una din recompensele oferite de club. Acestea sunt de regulă acordate în urma scanării unui bilet activ de o anumită valoare. Biletul trebuie să aibă o cotă minimă și să nu se fi folosit pe el opțiunea de cash out. Acestea pot fi scanate în secțiunea „Bilete”.
  • Bonusurile aniversare sunt o recompensă oferită jucătorilor din club. Un bonus de ziua ta Superbet va fi primit în fiecare an cu ocazia zilei de naștere. Bonusul va avea o perioadă de valabilitate de 30 de zile în anumite secțiuni ale cazinoului, precum pariurile sportive sau secțiunea de jocuri live Superbet.
  • O altă recompensă din clubul Superbet sunt bonusurile cash back. Este oferit un bonus cashback Superbet de 5% din biletele pe care le plasezi în terminalele SuperTouch, dar și unul de 1% pentru biletele plasate în agențiile cazinoului.
  • Toți membrii din Club Superbet Ro beneficiază de diverse campanii promoționale exclusiviste. Acestea conțin diverse recompense, fiind oferite șanse multiple de câștig la premiile puse la bătaie. Chiar după ce te alături clubului vei putea câștiga un bonus Superbet 50 Lei.
  • Membrii din club Superbet ro pot beneficia și de coduri promoționale. Acestea pot fi găsite în secțiunea „Vouchere”. Cu ajutorul acestora ai șansa de a plasa pariuri gratuite în agențiile Superbet.

Cum retragi câștigurile din bonusurile de fidelitate

Premiile oferite în program de fidelitate Superbet au condiții diferite. Fiecare bonus sau premiu are propriile sale condiții și termeni, ce trebuie să fie respectate de jucători.

De exemplu, unele premii pot avea atașate cerințe de rulaj, pe când altele nu vor impune un anumit rulaj. Acesta poate fi mai mare sau mai mic și de regulă poate fi efectuat doar în anumite secțiuni de joc ale cazinoului.

De ce să te înscrii în Super Club Superbet

Club Superbet Ro aduce multiple beneficii membrilor săi. Iată câteva beneficii de către te poți bucura dacă vei alege să faci parte din club VIP Superbet:

  • primești bonusuri exclusive pe care în mod normal nu le-ai primi;
  • poți participa la campanii promoționale exclusiviste;
  • ai șanse de câștig sporite;
  • poți paria mai mult pe echipa ta preferată;
  • poți experimenta mai multe jocuri datorită bonusurilor.

Concluzii

Superbet club este o bună modalitate de a fi răsplătit pentru implicare. Este imposibil să ai dezavantaje dacă devii membru al clubului. Dimpotrivă, te vei bucura de diverse avantaje și beneficii care îți vor aduce bucurie.

Ofertă Pentru Jucătorii VIP

50 RON Bonus Super Club

Alătură-te clubului Superbet și câștigi 50 RON Bonus!
Joaca Acum

FAQ

Pot să anulez cardul de membru în Superbet Club?

Poți solicita anularea cardului în agenții. Prezinți un document de identitate și soliciți anularea acestuia. Vei răspunde la un mesaj cu DA și vei confirma anularea.

Am pierdut cardul de membru Club Superbet. Ce pot să fac?

Poți solicita emiterea unui nou card de membru în agenții. Prezintă un document de identitate și vei primi unul nou după verificarea datelor.

Pot să alimentez cardul de fidelitate?

Cardul de fidelitate nu are valoare financiară, deci nu poți depune bani pe el.

La ce agenție fizică pot să obțin cardul de fidelitate?

Cardul poate fi obținut în orice agenție fizică Superbet.

Cum pot să știu dacă sunt eligibil să primesc cardul de fidelitate?

Odată ce ai un cont activ Superbet, poți primi cardul de membru la Superbet super club.

TopPay

Dacă vrei să-ți alimentezi contul de casino simplu, sigur și rapid, atunci…
Laura Paraschiv - iulie 16, 2024

Google Pay

Această metodă este soluția modernă pentru plăți rapide și sigure. Dacă te-ai…
Laura Paraschiv - iulie 15, 2024
banner plata abon

Abon

Metoda plată Abon este o inovație în lumea tranzacțiilor online. Poate te…
Laura Paraschiv - iulie 11, 2024

Autor