Admiral bonus fără depunere cu depunere

Promoții Superbet: Joci 21 RON, Primești 22 RON Bonus

5/5 - (3 votes)
Mirela - februarie 14, 2022

Superbet pune la bătaie o ofertă specială de 21+22 unde de fiecare dată când faci un pariu de minim 21 de Lei, primești 22 Lei bonus instant Superbet. Vezi cum participi și tu la cea mai nouă promoție cu depunere de la Superbet!

Ofertă de Bun Venit Limitată

21 RON + 22 RON Bonuss

Joacă 21 RON la Campionatul României și câștigi 22 RON Bonus!
Joaca Acum

Cum câștigi 22 Lei Bonus Instant Superbet

În rândurile următoare vom vorbi despre cum poți intra în posesia acestei promoții avantajoase oferite de Superbet online.

Pentru a putea beneficia de promoție superbet cu depunere tot ce trebuie să faci este să ai un cont activ la Superbet. Promoția este trimisă în mod automat în secțiunea de mesaje iar tu trebuie doar să o accepți și să plasezi pariurile de cel puțin 21 RON pe un bilet de tip single sau acumulator care să conțină unul sau mai multe jocuri din liga de fotbal a României.

De Reținut!
De reținut este faptul că la această promoție Superbet cu depunere poți participa doar cu bilete pre-meci sau live meci care conțin doare meciuri din prima ligă de fotbal de fotbal a României.

Ai parte de această super promoție Superbet în următoarele perioade:

 • 11 – 14 februarie
 • 18 – 21 februarie
 • 25 – 28 februarie

Așa că nu mai sta pe gânduri și depune minim 21 RON și primești 22 Lei Bonus Superbet cu care poți aduna cât mai multe câștiguri. Pentru această promoție 22 lei bonus instant Superbet sunt eligibili toți jucătorii care au un cont la Superbet în momentul în care a fost lansată promoția.

Vezi încă un Superbet bonus la înregistrare!

Cum retragi bonusul

Dacă duci la bun sfârșit condițiile de mai sus, primești 22 de lei bonus instant Superbet. La această promoție cu depunere Superbet poți participa doar o singură dată. După ce ai acceptat promoția 22 lei bonus Superbet și ai plasat un pariu care îndeplinește condițiile menționate mai sus, vei primi 22 lei bonus instant Superbet în contul tău de jucător.

De Reținut!
Condițiile de rulaj pentru acest bonus sunt de x1. Adică pentru a beneficia de promoție trebuie să pariezi suma de doar 22 RON.

Mai multe condiții ale promoției cu depunere Superbet

 • Bonusul va fi acordat în termen de maxim 2 zile de la încheierea promoției Superbet.
 • Odată ce ai primit oferta 22 lei bonus Superbet ai la dispoziție 24 de ore pentru a accepta-o.
 • Dacă ești deja conectat pe contul tău de jucător Superbet, trebuie să te reconectezi pentru a putea beneficia de promoție cu depunere Superbet.
 • Pentru a duce la bun sfârșit condițiile de rulaj ai la dispoziție 72 de ore. În caz contrat, toate câștigurile sunt anulate în mod automat.
 • De reținut este faptul că poți avea doar un singur bonus sport în balanța de bonus.
 • Dacă în balanța de bonus ai un alt bonus sport activ, ai la dispoziție o perioadă de 3 zile pentru a finaliza condițiile de rulaj ale bonusului activ. Iar după finalizarea condițiilor de rulaj, se va activa în mod automat promoția 22 lei bonus instant Superbet.
 • Rulajul bonusului se face prin pariere în secțiunile Sport și Live pe cote de minim 1.60 pentru pariurile single și cotă de minim 2.50 în cazul pariurilor acumulator.
 • După ce duci la bun sfârșit condițiile de rulaj, banii bonus sunt convertiți automat în bani reali.
 • La plasarea pariurilor sunt folosiți cu prioritate banii reali din balanța jucătorului, iar după terminarea acestora sunt folosiți banii din bonus.
 • Dacă efectuezi o retragere înainte de a duce la bun sfârșit condițiile de rulaj ale bonusului, bonusul și câștigurile de pe urma acestuia sunt anulate.
 • Nu poți paria pe evenimente care se desfășoară după perioadă de valabilitate a promoției cu depunere Superbet.
 • Pariurile plasate contribuie la cerințele de rulaj după ce biletele sunt validate. Pariurile plasate înainte de validarea biletelor nu contribuie la cerințele de rulaj ale promoției 22 lei bonus instant Superbet.
 • Nu contribuie la cerințele de rulaj pariurile plasate în secțiunile virtuale și loto și pariurile stabilite prin funcția Cash Out.

22 Lei Bonus Instant Superbet – avantaje

 • Un prim avantaj al acestei promoții 22 lei bonus instant Superbet este acela că în urma plasării unui pariu ești recompensat cu 22 RON bani bonus pe care îi poți transforma în bani reali.
 • Al doilea avantaj al ofertei Superbet este reprezentat de suma minimă de depunere care este de doar 21 RON. Practic pariezi o sumă pe care o primești înapoi.
 • Un alt avantaj al acestui bonus este reprezentat de condițiile de rulaj care sunt de doar x1.

Concluzii

Acum că ai aflat toate detaliile necesare acestei promoții de 22 ron bonus instant Superbet, tot ce îți mai rămâne de făcut este să accepți bonusul din mesajul pop-ul care îți va apărea pe ecran. Bucură-te de cât mai multe câștiguri și oferte alături de Superbet. Noi îți dorim succes!

Ofertă de Bun Venit Limitată

21 RON + 22 RON Bonuss

Joacă 21 RON la Campionatul României și câștigi 22 RON Bonus!
Joaca Acum
Superbet bonus fără depunere

Câștigă la Superbet rotiri gratuite fără depunere și freebet

La Superbet casino te bucuri de timp suplimentar de joc datorită noului…
Mirela - septembrie 30, 2022
blank

Rulaj bonus Winner: cum retragi bonusurile de bun venit

În articolul de astăzi îți vom prezenta cum poți transforma banii câștigați…
Mirela - septembrie 30, 2022
blank

Cum îți deschizi la Winner cont de jucător în doar câteva minute

La Winner beneficiezi de o platformă modernă care îți oferă posibilitatea de…
Mirela - septembrie 30, 2022