Cum poți profita de bonus cashback Superbet

Primește bonus cashback Superbet doar printr-un voucher

5/5 - (3 votes)
Mirela - ianuarie 16, 2023

La Superbet acum poți juca cu mai puține riscuri decât de obicei. Poți primi bonus cashback Superbet care îți vor a înapoi o parte din bani pierduți. Prin urmare, mai mult cashback în promoții Superbet îți va aduce mai multe avantaje.

Profită și tu de bonusuri cashback Superbet și vezi de ce voucher ai nevoie!

Ofertă Limitată în Orice Agenție

Bonus cashback Superbet – 1% în casierie, 5% la SuperTouch

Cere un card de fidelitate Superbet și ai până la 5% cashback pentru pariuri pierzătoare!
Joaca Acum

Ce înseamnă un bonus cashback Superbet

Bonusul cashback este un adevărat atu pentru jucătorii din cazinouri deoarece presupune recuperarea banilor pierduți. Prin urmare, un bonus cashback Superbet te va ajuta să îți recuperezi o parte din banii pe care i-ai pierdut în joc. Datorită acestui fapt, și riscul de joc pe care ți-l asumi va scade.

Știind că vei primi un astfel de bonus în promoții cashback Superbet, vei putea să îți asumi riscuri în alt mod. Certitudinea că vei recupera o parte din pierderi sau din banii pariați îți va conferi un curaj mai mare și o încredere sporită în tine, la fel ca promoții Superbet fără depunere.

Prin urmare, un cashback este avantajos din mai multe puncte de vedere. Pe de o parte, vei primi o parte din banii pierduți în pariuri înapoi, iar pe de altă parte vei avea un alt curaj de a plasa pariuri mai mari și de a-și încerca norocul.

Cine este eligibil pentru un cashback Superbet nelimitat

Promoții cashback Superbet vor fi active până pe 31 decembrie 2023. Pot participa la promoții Superbet toți clienții cazinoului care întrunesc condițiile de eligibilitate.

O primă condiție de eligibilitate pentru cei care vor să participe la bonus cashback Superbet constă în plasarea de pariuri prin agențiile cazinoului sau prin terminalele SuperTouch.

Dacă nu poți ajunge la agențiile Superbet, poți să te joci și de pe Superbet App.

Biletele trebuie să aibă o cotă de minim 1,10 și pot fi plasate pre-meci, live, la loto sau la sporturile virtuale. Sunt excluse din promoții cashback Superbet biletele care au fost stornate.

O altă condiție din promoția cashback nelimitat Superbet constă în obligativitatea de a fi membru în clubul cazinoului.

Prin urmare, pentru a fi eligibil în promoția cashback Superbet este necesar ca mai întâi să intri în posesia unui card de fidelitate, adică să te înscrii în Superbet Club. Acesta poate fi în format fizic sau digital și trebuie să fie activat. Vei găsi mai multe detalii despre acest card pe pagina site-ului, în secțiunea dedicată clubului de fidelitate.

De Reținut!
Scanarea biletului este o ultimă condiție ce trebuie întrunită obligatoriu. Îți poți scana biletul manual sau cu ajutorul telefonului. Dacă vei introduce manual codul biletului, asigură-te că acesta este corect. Dacă vei introduce greși de 3 ori acest cod, atunci biletul respectiv va deveni neeligibil în promoția cashback Superbet.

Cum beneficiezi de oferta Cashback Superbet

Promoția cashback nelimitat Superbet are un principiu simplu: jucătorul va plasa pariuri eligibile, iar în schimbul acestora acesta primește la schimb câte un voucher ce poate fi utilizat în plasarea unui pariu gratuit.

Așadar, promoția cashback Superbet e ușor de înțeles și ușor de accesat. Tot ce ai de făcut este să joci și să te bucuri de experiența respect.

Alte condiții ale acestei promoții Superbet

Biletele plasate în promoția cashback Superbet trebuie să aibă o cotă de minim 1,10. Valoarea biletelor va fii transformată în bonus în funcție de modalitatea de plasare a acestuia, după cum urmează:

 • Casierie: Vei primi un cashback 1% Superbet din valoarea pe care o achiți
 • Terminale SuperTouch: Vei primi un cashback 5% Superbet din suma pe care o achiți

Și în revendicarea bonusului cashback Superbet se aplică anumite reguli. Dacă biletul va avea mai mult de 15 minute de când a fost emis, atunci cazinoul va aloca bonusul instant. Apoi, dacă încă nu au trecut cele 15 minute, bonusul va fi alocat la expirarea acestora. În felul acesta, cazinoul se asigură de faptul că biletul nu a fost stornat.

În momentul scanării, este obligatoriu ca biletul să fie activ. Prin  urmare, nu vor fi acceptate biletele necâștigătoare, anulate sau câștigătoare.

Biletele care au o cotă inferioară valorii de 1,10 nu vor fi eligibile în promoții cashback Superbet. Atât cashback 1%, cât și cashback 5%, nu vor fi acordate pentru biletele care au rambursate de jucător.

Valoarea minimă a voucherelor din cashback nelimitat Superbet este de 2 RON. Acestea trebuie să fie folosite în maxim 7 zile din momentul primirii lor. Dacă nu este respectat termenul, atunci biletul respectiv va fi anulat.

De Reținut!
Fiecare voucher trebuie să fie utilizat separat. Bonusul nu poate fi convertit în bani după primirea sa, ci trebuie să fie obligatoriu folosit în plasarea unui pariu gratuit. Acesta nu poate fi transferat în vreun fel, deci trebuie să fie folosit în plasarea unui pariu la Superbet. Îl poți folosi inclusiv la pariurile pauză, final, pre-meci, live au la sporturile virtuale.

Vezi și ce primești de ziua ta cu bonus aniversar Superbet!

Concluzii

Putem trage concluzia că bonusul cashback Superbet este într-adevăr avantajos. Vei fi recompensat/ă pentru pariurile tale și vei utiliza bonusul cashback pentru a paria mai mult. În funcție de modalitatea de depunere a banilor, poți primi un cashback de 1% sau unul de 5%.

Totuși, indiferent de modalitatea pe care o preferi, vei primi înapoi o parte din depunerea ta. Dacă iubești sportul, atunci plasează și tu un pariu sportiv și revendică bonusul cashback Superbet!

Ofertă Limitată în Orice Agenție

Bonus cashback Superbet – 1% în casierie, 5% la SuperTouch

Cere un card de fidelitate Superbet și ai până la 5% cashback pentru pariuri pierzătoare!
Joaca Acum

Alte promoții speciale care te-ar putea interesa:


Promoții Superbet: Joci 21 RON, primești 22 RON bonus

Superbet pune la bătaie o ofertă specială de 21+22 unde de fiecare dată când faci un pariu de minim 21 de Lei, primești 22 Lei bonus instant Superbet. Vezi cum participi și tu la cea mai nouă promoție cu depunere de la Superbet!

Ofertă de Bun Venit Limitată

21 RON + 22 RON Bonuss

Joacă 21 RON la Campionatul României și câștigi 22 RON Bonus!
Joaca Acum

Cum câștigi 22 Lei Bonus Instant Superbet

În rândurile următoare vom vorbi despre cum poți intra în posesia acestei promoții avantajoase oferite de Superbet online.

Pentru a putea beneficia de promoție superbet cu depunere tot ce trebuie să faci este să ai un cont Superbet. Promoția este trimisă în mod automat în secțiunea de mesaje iar tu trebuie doar să o accepți și să plasezi pariurile de cel puțin 21 RON pe un bilet de tip single sau acumulator care să conțină unul sau mai multe jocuri din liga de fotbal a României.

De Reținut!
De reținut este faptul că la această promoție Superbet cu depunere poți participa doar cu bilete pre-meci sau live meci care conțin doare meciuri din prima ligă de fotbal de fotbal a României.

Ai parte de această super promoție Superbet în următoarele perioade:

 • 11 – 14 februarie
 • 18 – 21 februarie
 • 25 – 28 februarie

Așa că nu mai sta pe gânduri și depune minim 21 RON și primești 22 Lei Bonus Superbet cu care poți aduna cât mai multe câștiguri. Pentru această promoție 22 lei bonus instant Superbet sunt eligibili toți jucătorii care au un cont la Superbet în momentul în care a fost lansată promoția.

Vezi încă un Superbet bonus la înregistrare!

Cum retragi bonusul

Dacă duci la bun sfârșit condițiile de mai sus, primești 22 de lei bonus instant Superbet. La această promoție cu depunere Superbet poți participa doar o singură dată. După ce ai acceptat promoția 22 lei bonus Superbet și ai plasat un pariu care îndeplinește condițiile menționate mai sus, vei primi 22 lei bonus instant Superbet în contul tău de jucător.

De Reținut!
Condițiile de rulaj pentru acest bonus sunt de x1. Adică pentru a beneficia de promoție trebuie să pariezi suma de doar 22 RON.

Mai multe condiții ale promoției cu depunere Superbet

 • Bonusul va fi acordat în termen de maxim 2 zile de la încheierea promoției Superbet.
 • Odată ce ai primit oferta 22 lei bonus Superbet ai la dispoziție 24 de ore pentru a accepta-o.
 • Dacă ești deja conectat pe contul tău de jucător Superbet, trebuie să te reconectezi pentru a putea beneficia de promoție cu depunere Superbet.
 • Pentru a duce la bun sfârșit condițiile de rulaj ai la dispoziție 72 de ore. În caz contrat, toate câștigurile sunt anulate în mod automat.
 • De reținut este faptul că poți avea doar un singur bonus sport în balanța de bonus.
 • Dacă în balanța de bonus ai un alt bonus sport activ, ai la dispoziție o perioadă de 3 zile pentru a finaliza condițiile de rulaj ale bonusului activ. Iar după finalizarea condițiilor de rulaj, se va activa în mod automat promoția 22 lei bonus instant Superbet.
 • Rulajul bonusului se face prin pariere în secțiunile Sport și Live pe cote de minim 1.60 pentru pariurile single și cotă de minim 2.50 în cazul pariurilor acumulator.
 • După ce duci la bun sfârșit condițiile de rulaj, banii bonus sunt convertiți automat în bani reali.
 • La plasarea pariurilor sunt folosiți cu prioritate banii reali din balanța jucătorului, iar după terminarea acestora sunt folosiți banii din bonus.
 • Dacă efectuezi o retragere înainte de a duce la bun sfârșit condițiile de rulaj ale bonusului, bonusul și câștigurile de pe urma acestuia sunt anulate.
 • Nu poți paria pe evenimente care se desfășoară după perioadă de valabilitate a promoției cu depunere Superbet.
 • Pariurile plasate contribuie la cerințele de rulaj după ce biletele sunt validate. Pariurile plasate înainte de validarea biletelor nu contribuie la cerințele de rulaj ale promoției 22 lei bonus instant Superbet.
 • Nu contribuie la cerințele de rulaj pariurile plasate în secțiunile virtuale și loto și pariurile stabilite prin funcția Cash Out.

22 Lei Bonus Instant Superbet – avantaje

 • Un prim avantaj al acestei promoții 22 lei bonus instant Superbet este acela că în urma plasării unui pariu ești recompensat cu 22 RON bani bonus pe care îi poți transforma în bani reali.
 • Al doilea avantaj al ofertei Superbet este reprezentat de suma minimă de depunere care este de doar 21 RON. Practic pariezi o sumă pe care o primești înapoi.
 • Un alt avantaj al acestui bonus este reprezentat de condițiile de rulaj care sunt de doar x1.

Concluzii

Acum că ai aflat toate detaliile necesare acestei promoții de 22 ron bonus instant Superbet, tot ce îți mai rămâne de făcut este să accepți bonusul din mesajul pop-ul care îți va apărea pe ecran. Bucură-te de cât mai multe câștiguri și oferte alături de Superbet. Noi îți dorim succes!

Ofertă de Bun Venit Limitată

21 RON + 22 RON Bonuss

Joacă 21 RON la Campionatul României și câștigi 22 RON Bonus!
Joaca Acum

Mai multe oferte la Superbet:

elite slots live

Elite Slots Live: Mese cu dealeri reali și surprize live

La cazinoul Elite Slots poți juca live alături de alți jucători. Toate…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
retragere Elite Slots

Ghid de modalități pentru depunere și retragere Elite Slots

La Elite Slots poți juca în voie și îți poți retrage banii…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
cerințe de rulaj elite slots

Cerințe de rulaj Elite Slots pentru 2.800 RON + 720 Free Spins

Bonusurile de bun venit sunt un motiv de bucurie pentru jucători, însă…
Mirela - februarie 2, 2023