cum faci o depunere sau o retragere Superbet

Ghid despre cum faci o depunere sau retragere Superbet

5/5 - (2 votes)
Mirela - martie 16, 2022

Superbet pune pe primul loc siguranța clienților săi și a datelor personale ale acestora. Poți face o alimentare cont Superbet în maximă siguranță, iar atunci când optezi pentru o retragere online Superbet, se aplică aceleași norme de siguranță. Revendicarea câștigurilor dintr-un bonus prima depunere Superbet și procesarea cererilor de Superbet retragere fac parte dintr-un proces rapid și sigur.

Ofertă de Bun Venit

1.200 RON Bonus + 300 Rotiri Gratuite

Profită de bonusul de bun venit la depunere!
Joaca Acum

Metode de plată disponibile pentru depunere Superbet

TopPay

TopPay este o metodă de alimentare cont Superbet eficientă. Din fereastra alocată pentru depunere Superbet selecționează ca metodă de plată TopPay. Îți va apărea ulterior un cod QR pe care va trebui să îl scanezi (îl vei primi și pe adresa ta de email). Acest cod va fi scanat în locațiile partenere pentru a putea fi făcută o alimentare cont Superbet.

Prin această metodă poți face o Superbet depunere minimă de 500 ron și o depunere maximă de 45.000 ron. Tranzacția va fi procesată în maxim 3-5 ore.

Transfer bancar

În cazul transferului bancar, suma minimă depunere Superbet este de 20 ron și nu există o limită maximă de depunere. În schimb, este perceput un comision de 0,4 ron. Tranzacția va fi procesată instant.

Card bancar

Suma minimă depunere Superbet în acest caz este de 20 ron și cea maximă de 45.000 ron. Și aici este perceput un comision de depunere de 40 ron și tranzacția va fi creditată instant. Sunt acceptate carduri de credit sau de debit, marca Visa, Maestro sau Mastercard.

Portofele electronice: Skrill și Neteller

Poți face o Superbet prima depunere prin intermediul portofelelor electronice Skrill și Neteller. În cazul utilizării lor, suma minimă depunere Superbet este de 20 ron și cea maximă de 45.000 ron. Tranzacția este procesată instant și este perceput un comision de depunere de 0,4 ron.

Agenții stradale

În agenții poți face o Superbet depunere minimă de 1 ron și maximă de 45.000 ron. Tranzacția este procesată pe loc, iar comisionul de depunere este de 0,2 ron.

Paysafecard

Paysafecard este o metodă populară în rândul jucătorilor. Prin intermediul său poți face o depunere minimă Superbet de 20 ron și maximă de 20.000 ron. Comisionul de depunere este de 0,4 ron și tranzacția este procesată imediat.

Pentru a te asigura că nu faci depuneri prea mari care să depășească bugetul tău de joc, aplică din timp limite cont Superbet și joacă responsabil!

Cum faci o depunere Superbet

Pentru a face o Superbet depunere trebuie să intri în cont și să accesezi secțiunea „Depunere”. Selectează metoda dorită pentru a face o depunere minimă Superbet. În funcție de metoda aleasă, va trebui să completezi anumite date.

Pentru o primă depunere Superbet prin card bancar, vei completa cu datele acestuia (număr de pe față, CVV, dată expirare și nume). În cazul portofelelor electronice, va fi necesar să te loghezi în cont, iar la depunerea prin Paysafecard scanează codul QR primit și depune banii.

De Reținut!
Toate metodele de depunere au timp de procesare instant sau de maxim o zi.

După efectuarea primei depuneri, vei beneficia și de un Superbet bonus de 1200 RON și 300 Rotiri Gratuite pentru a juca mai mult și mai avantajos.

Metode disponibile pentru o retragere Superbet

Prin transfer bancar poți face o retragere online Superbet de minim 20 ron, neexistând o limită maximă. În acest fel nu poți face o Superbet retragere instant și este perceput un comision retragere Superbet de 0 ron.

  • Card

Poți face o retragere Superbet card prin intermediul cardului bancar. Astfel, vei face o Superbet retragere instant, plătind un comision de 0 ron. Poți face o Superbet retragere bani de minim 20 ron și de maxim 200.000 ron. Timpul de retragere va fi de 3-6 zile.

  • Portofele electronice

Fă o retragere bani Superbet prin Skrill și Neteller. Este o Superbet retragere instant, neexistând un comision perceput. Poți face o retragere Superbet online de minim 20 ron și de maxim 45.000 ron. Timp retragere Superbet în acest caz este de doar câteva secunde.

  • Agenție Superbet

Poți face o retragere agenție Superbet de minim 1 ron și o Superbet retragere agenție de maxim 45.000 ron. Pentru retragere Superbet agenție nu este perceput un comision retragere Superbet. Timp retragere Superbet în acest caz este de o zi. Retragerea din agenție poate fi o soluție comodă pentru mulți jucători.

  • Paysafecard

Poți face o Superbet retragere bani prin Paysafecard. Fă o Superbet retragere online de minim 20 ron și de maxim 20.000 ron. Comisionul este 0 și Superbet retragere online durată este instantă.

Nu poate fi făcută o Superbet retragere online prin Paysafecard. În caz de retragere refuzată Superbet, adresează-te echipei, același lucru aplicându-se și pentru o anulare retragere Superbet online.

Cum faci o Superbet retragere online

Pentru a face o Superbet retragere, intră în cont și accesează rubrica retrageri. Selectează metoda, introdu suma și validează tranzacția. Pentru o retragere Superbet card introdu datele cardului, anume numărul de pe față, cod CVV, dată expirare și nume deținător.

Pentru a face o retragere bani Superbet prin portofelele electronice, alege metoda și doar validează tranzacția. O retragere bani Superbet durează cel mult 6 zile, în funcție de metodă.
Poți cere o anulare retragere Superbet cât timp îți apare tranzacție în așteptare, din Istoric – Tranzacții. Pentru o Superbet retragere agenție, doar prezintă-te cu buletinul și numele de utilizator.

O retragere în așteptare Superbet înseamnă că încă nu a fost aprobată. Unul dintre motivele pentru care retragerea nu a fost aprobată poate fi neverificarea contului de jucător. Vezi cum faci o verificare cont Superbet!

De Reținut!
Superbet oferă clienților săi o varietate de modalități de plată prin care poate fi făcută o depunere minimă Superbet sau o retragere Superbet online. Poți retrage prin mai multe metode și poți face inclusiv o retragere Superbet agenție. Fiecare metodă are particularitățile ei, așa că haide să vedem care ți se potrivește.

Concluzii

Depunerea durează foarte puțin, iar în urma acesteia poți beneficia de un bonus prima depunere Superbet. Nici Superbet retragere online durată nu dezamăgește, inclusiv retragere agenție Superbet, cel mai mare timp fiind de 6 zile (în cazul unui transfer bancar). Având în vedere cât durează o retragere Superbet, sigur vei fi mulțumit de metode.

Există și situații în care există o retragere refuzată Superbet sau o retragere în așteptare Superbet. În acest caz, tranzacția nu a fost încă procesată în sistem sau e nevoie de mai mult timp pentru verificări.

Unii se întreabă de ce nu pot retrage bani Superbet, însă motivele pot depinde de emitentul cardului respectiv, și nu de cazinou. În caz de retragere refuzată Superbet sau de retragere în așteptare Superbet pentru mult timp, contactează serviciul de asistență. Poți cere informații și despre anulare retragere Superbet.

Ține cont și de faptul că pentru a-ți retrage bonusul de bun venit, trebuie mai întâi să îndeplinești niște condiții rulaj bonus Superbet.

Poți face cu ușurință o Superbet retragere agenție sau prin celelalte metode de plată. Deci, bucură-te de joc și retrage câștigurile cu încredere.

Ofertă de Bun Venit

1.200 RON Bonus + 300 Rotiri Gratuite

Profită de bonusul de bun venit la depunere!
Joaca Acum

Articole recomandate:

Superbet bonus fără depunere

Superbet Bonus Fără Depunere: 250 Rotiri + 25 Ron Pariu Gratuit

La Superbet casino te bucuri de timp suplimentar de joc datorită noului…
Mirela - februarie 1, 2023
promoții cu un cod promo Betano

Betano cod promo: 50 Rotiri Gratuite + 50 RON Freebet

Betano oferă jucătorilor săi o nouă promoție limitată care va aduce doar…
Mirela - ianuarie 31, 2023
verificare cont elite slots

Documente necesare pentru o verificare cont Elite Slots (2023)

După crearea unui cont nou pe platforma cazinoului Elite Slots, este obligatoriu…
Mirela - ianuarie 31, 2023