promotii unibet: câștigă 50 ron

Promoții Unibet cu depunere: 50 RON Bonus la Evolution Roulette

5/5 - (1 vote)
Mirela - august 11, 2022

La Unibet beneficiezi constant de promoții și oferte care atrag jucătorii să se distreze și în același timp să adune câștiguri de pe urma acestor promoții Unibet pe care urmează să ți le prezentăm în rândurile de mai jos. Oferta Unibet constă în acordarea unui bonus în valoare de 50 RON dacă aduni cinci câștiguri la orice tip de ruletă furnizată de Evolution. Vezi cum câștigi la ruleta Unibet un bonus de 50 RON în fiecare săptămână!

Recompense săptămânale în Live Cazino

50 RON Bonus Săptămânal la Ruletă

Joacă la mesele de ruletă Evolution și câștigi 50 RON Bonus!
Joaca Acum

Promoții Unibet: cum câștigi 50 RON Bonus la Ruletă

Pentru iubitorii de adrenalină și suspans, Unibet a pregătit o promoție Unibet foarte greu de refuzat. Astfel, dacă îți place să joci la ruletă și reușești să aduni 5 câștiguri la secțiunea de pariuri directe, adică pe orice număr de la 0-36, ești recompensat cu bonus Unibet în valoare de 50 RON din partea echipei Unibet.

Pentru a intra în una dintre cele mai noi promoții Unibet, trebuie trebuie să pariezi la orice tip de ruletă furnizată de către Evolution. Suma minimă pe care trebuie să o pariezi este de 5 RON, iar pariurile trebuie plasate în bani reali, așa că va trebui să faci o depunere minimă Unibet pentru a putea juca.

De Reținut!
Doar dacă acumulezi 5 câștiguri la una dintre ruletele furnizate de Evolution ești recompensat cu un bonus în valoare de 50 RON.

Această promoție Unibet este limitată, fiind disponibilă în perioada 30 iulie – 26 august, așa că nu mai sta pe gânduri și poți câștiga până la 50 RON jucând la cele mai dinamice tipuri de ruletă Unibet.

Săptămâna de Unibet promoții începe în fiecare sâmbătă de la ora 00:30 și durează până vineri la ora 23:59.

Așa cu am specificat și mai sus, pariurile directe pe care trebuie să le faci sunt pariuri plasate pe orice număr individual de la 0 la 36. Reține faptul că poți acoperi până la 26 de numere individuale la fiecare rundă. Dacă depășești cele 26 de numere, pariul tău nu este luat în considerare în cursa premiilor Unibet.

Te-ar putea interesa și următoarele promoții actuale de la cazinourile online:

Cum retragi câștigurile din promoție Unibet

Dacă te numeri printre norocoșii care au acumulat 5 câștiguri la Unibet ruletă, atunci este clar faptul că în balanța bonusurilor tale regăsești bonusul în valoare de 50 RON pe care trebuie să-l activezi. Odată ce accepți bonusul de 50 RON, trebuie să-l rulezi de x25 înainte de a efectua retragerea banilor, practic ai de rulat suma totală de 1,250 RON.

Alte condiții ale promoției Unibet:

  • Jucătorii pot beneficia de bonusul de 50 RON doar o singură dată.
  • Bonusul în valoare de 50 RON poate fi pariat doar la secțiunea cazino sau live cazino.
  • Jocurile din secțiunea live cazino și jocurile de masă au o contribuție de 10% asupra condițiilor de rulaj impuse bonusului.
  • Nu poți beneficia de acest bonus Unibet dacă ai și alte bonusuri active.

Concluzie

Pariază acum la o masă Evolution suma minimă de 5 RON și adună 5 câștiguri directe care îți vor aduce un bonus de 50 RON pe care să-l folosești fie la live cazino, fie la cazino. Asigură-te că ai înțeles exact în ce constă una dintre cele mai atractive promoții Unibet și bucură-te de șansele tale de câștig!

Recompense săptămânale în Live Cazino

50 RON Bonus Săptămânal la Ruletă

Joacă la mesele de ruletă Evolution și câștigi 50 RON Bonus!
Joaca Acum
Superbet bonus fără depunere

Câștigă la Superbet rotiri gratuite fără depunere și freebet

La Superbet casino te bucuri de timp suplimentar de joc datorită noului…
Mirela - septembrie 30, 2022
blank

Rulaj bonus Winner: cum retragi bonusurile de bun venit

În articolul de astăzi îți vom prezenta cum poți transforma banii câștigați…
Mirela - septembrie 30, 2022
blank

Cum îți deschizi la Winner cont de jucător în doar câteva minute

La Winner beneficiezi de o platformă modernă care îți oferă posibilitatea de…
Mirela - septembrie 30, 2022