promoții Netbet cu depunere Roata Rundelor Gratuite

Netbet promoții: participă la Festival și câștigă 100 RON Bonus

5/5 - (2 votes)
Mirela - august 8, 2022

Festivalul sloturilor Netbet a început și poți participa și tu până la sfârșitul lunii august! Festivalul Netbet vine doar cu surprize, recompensându-te pentru pariurile plasate. Hai să aflăm mai multe despre una dintre cele mai noi Netbet promoții și cum poți participa la festivalul celor mai tari sloturi!

Ofertă Limitată Cu Depunere

100 RON Bonus la Festivalul Netbet

Joacă oricare din sloturile eligibile și câștigi 100 RON Bonus!
Joaca Acum

Netbet promoții: cum participi la Festivalul Netbet

De această dată, în cadrul ofertei jucătorii primesc 100 ron bonus Netbet dacă în termen de 24 de ore de la înregistrare, aceștia joacă suma de 200 RON, sumă depusă în cont de către jucătorul respectiv, care să nu provină dintr-un bonus. Netbet promoții durează de pe data de 1 iulie, până pe data de 31 august 2022, ora 23:59 EEST.

Dacă vrei să primești bonusul din promoții Netbet, este necesar să urmezi o serie de pași, detaliați în ceea ce urmează.

1

Pasul 1: accesarea link-ului

Chiar în prima parte a acestei pagini este afișat un buton de revendicare a acestei oferte. Apasă pe el pentru a fi redirecționat/ă către aceeastă promoție Netbet.

2

Pasul 2: crearea unui cont pe site (dacă ai deja un cont, mergi la pasul 3)

Al doilea pas constă în crearea unui cont Netbet. De pe prima pagină a cazinoului apasă pe butonul de înregistrare și completează formularul de înregistrare cu toate datele necesare despre tine. În afară de furnizarea acestor date, va fi necesar și să configurezi un nume de utilizator și o parolă pe care le vei utiliza de fiecare dată când te vei autentifica în cont.

3

Pasul 3: înscrie-te în promoții Netbet

Următorul pas constă în logarea în cont și înscrierea în Netbet promoție pentru a putea primi bonusul. Pentru asta, accesează secțiunea „Bonusuri disponibile”, secțiunea „Bonusuri cu înscriere efectuată”.

4

Pasul 4: depune și joacă sloturi de festival

Mai întâi fă o depunere Netbet în cont, apoi joacă suma de 200 RON din depunerea ta în maxim 24 de ore de la înregistrare.

5

Pasul 5: revendică 100 ron bonus Netbet

După ce vei paria cei 200 RON, intră în secțiunea destinată bonusurilor disponibile și revendică 100 ron bonus Netbet. Bonusul va fi creditat în scurt timp în contul tău.

Sloturi eligibile în Festivalul Netbet

Pentru a fi eligibil pentru Netbet promoții în luna august, poți paria banii la diverse sloturi cu tematică muzicală, printrea acestea regăsindu-se și titluri populare precum Guns N Roses, Jimi Hendrix Kiss Reels of Rock sau Sabaton. Toate aceste sloturi pot fi jucate direct din Netbet aplicație pentru a putea avea acces mai rapid.

Toate aceste sloturi sunt oferite de furnizori de renume din industrie, anume de Play N Go, Netent, Pragmatic Play, Nolimit City, Light & Wonder, Synoot. 1×2 Gaming, Yggdrasil.

Jocurile au un RTP bun, anume peste 95% și conțin simboluri speciale care îți pot oferi rotiri gratuite, iar multiplicatorii îți pot crește considerabil câștigurile.

De Reținut!
Suma pariată poate fi multiplicată și de 50.000 de ori și jucătorii au la dispoziție simboluri expandabile Wild în sloturile eligibile.

Cum retragi câștigurile din promoții Netbet

Bonusul primit în Netbet promoție poate fi utilizat în maxim 3 zile de la primirea sa. Pentru a putea retrage câștigurile adunate în urma jucării bonusului, trebuie să îndeplinești o cerință de rulaj de 40x, adică va fi necesar să rulezi bonusul de 40 de ori. Așadar, vei rula în total suma de 4.000 RON.

În urma rulării bonusului, jucătorul poate retrage câștiguri în valoare de maxim 10.000 RON.

Alte promoții actuale la cazinourile românești:

Concluzii

Deținerea statutului de jucător la cazinoul Netbet oferă multiple oportunități de câștig și de distracție. Festivalul Netbet e motiv de sărbătoare pentru jucători. Faptul că prin simpla pariere a unei anumite sume de bani poți primi un bonus e un motiv în plus să vrei să deții un cont pe site-ul Netbet. Fiecare bonus e o șansă în plus de câștig pentru tine.

Oferta de jocuri a cazinoului este destul de vastă, iar crearea unui cont îți aduce doar beneficii. Creează un cont pe site și bucură-te ți tu de aceste beneficii.

Ofertă Limitată Cu Depunere

100 RON Bonus la Festivalul Netbet

Joacă oricare din sloturile eligibile și câștigi 100 RON Bonus!
Joaca Acum

Netbet promoții: 400 RON Bonus + 100 Rotiri la Cartea Bonusurilor

Netbet a pregătit pentru jucătorii săi o surpriză nouă care încântă și surprinde cum nici nu te-ai gândi. Cartea Bonusurilor este noua oportunitate de câștig suplimentar a cazinoului. Citește și află ce anume conține această Netbet promoție!

Ofertă Limitată Cu Depunere

Cartea Bonusurilor: 400 RON sau 100 Rotiri Gratuite

Înscrie-te în promoție și câștigă bonusuri cu bani sau rotiri gratuite!
Joaca Acum

Cum revendici la Netbet rotiri gratuite

Netbet promoții se adresează tuturor jucătorilor cazinoului, noi și vechi, care au făcut cel puțin o depunere minimă în cont. Promoția nu are declarat un termen de încheiere, deci este o ofertă pe termen lung și ai suficient timp să profiți de ea.

Cartea Bonusurilor va oferi zilnic câte un premiu jucătorului care apasă pe ea. Pentru a primi acest premiu din promoții Netbet, pariază mai întâi suma de 80 ron la slotul Book of Dead, apoi apasă pe Cartea Bonusurilor. Aceasta îți poate oferi până la 400 RON Bonus Netbet sau Netbet 100 rotiri gratuite, iar pe măsură ce acumulezi netpuncte și nivelul de jucător este mai mare, crește și valoarea premiului.

Pentru a revendica oferta și pentru a primi la Netbet rotiri gratuite, urmează pașii pe care i-am detaliat mai jos.

1

Primul pas

Pentru a te înscrie la Netbet promoție, accesează link-ul postat pe această pagină, în partea de sus. Acesta te va direcționa către platforma de jocuri a cazinoului, mai exact pe pagina care conține promoții Netbet.

2

Al doilea pas

În cel de-al doilea pas va fi necesar să creezi un cont nou pe site, dacă nu ai creat deja unul. Apasă pe butonul de înregistrare și completează formularul de înregistrare. Vei completa câmpurile acestuia cu prenumele și numele tău, adresa de domiciliu, orașul, codul poștal, adresa de email și numărul de telefon. Pentru a te putea autentifica în cont pe viitor, creează o parolă și un nume de utilizator. Tot în cadrul formularului vei stabili și o întrebare secretă și vei stabili un răspuns pentru ea.

3

Al treilea pas

Al treilea pas constă în efectuarea unei depuneri în cont. Va fi necesar să faci o depunere de minim 80 ron pentru a putea primi la Netbet rotiri gratuite. Folosește-te de una din metodele de plată acceptate de către cazino și fă o depunere în cont!

4

Al patrulea pas

Ultimul pas constă în revendicarea bonusului. Așadar, pariază suma de 80 ron la Book of Dead și apasă pe Cartea Bonusurilor. Cartea îți va oferi zilnic câte un premiu.

Vezi cum te înscrii și în promoții Unibet!

Ce premii poți câștiga la Netbet promoție

Cartea Bonusurilor oferă câte un premiu pe zi, dacă jucătorul va apăsa pe ea. Premiul va fi primit doar după ce jucătorul va îndeplini condițiile, anume să efectueze o depunere în cont și să parieze 80 ron la Book of Dead.

Unul dintre premii constă în 400 RON Bonus Netbet care poate fi utilizat în orice secțiune de joc a cazinoului. Un alt premiu constă în Netbet 100 rotiri gratuite care pot fi jucate ulterior la slotul Book of Dead.

Totuși, cu cât mai mare va fi nivelul jucătorului, cu atât mai mare va fi valoarea premiului zilnic oferit de Cartea Bonusurilor. Deci, joacă mai mult pentru a te situa pe un nivel superior!

Cum retragi câștigurile din Netbet promoție

Poți retrage de la Netbet 100 rotiri gratuite sau 400 RON Bonus Netbet doar dacă vei îndeplini condițiile de rulaj specifice fiecărui bonus. Pentru a fi convertite bonusurile în bani reali, este necesar să rulezi bonusul de 40 de ori. În cazul în care vei primi bonusul maxim de 400 RON, va fi necesar să îl rulezi de 40 de ori, adică vei rula suma de 16.000 ron (400 ron x 40 = 16.000 ron).

De Reținut!
În cazul celor 100 de rotiri gratuite, vei rula câștigurile de 40 de ori. Dacă vei avea câștiguri de 30 ron, atunci vei rula suma de 1.200 ron (30 ron x 40 = 1.200 ron).

Aceste cerințe de rulaj trebuie să fie îndeplinite în termen de maxim 7 zile de la primirea bonusului și nu există o valoare maximă a câștigurilor ce pot fi revendicate, ceea ce este un avantaj destul de mare.

Concluzii

Cartea Bonusurilor este răsplata perfectă pentru jucătorii înscriși pe site. Bonusurile îți dau mai mult timp să joci și să te distrezi. Deci, dacă și tu vrei să te distrezi și dacă îți place să primești cadouri, atunci înregistrează-te la Netbet casino și apasă pe cartea bonusurilor!

Ofertă Limitată Cu Depunere

Cartea Bonusurilor: 400 RON sau 100 Rotiri Gratuite

Înscrie-te în promoție și câștigă bonusuri cu bani sau rotiri gratuite!
Joaca Acum

Netbet promoții cu depunere: câștigă 10% EXTRA CASH

Cazinoul Netbet vine cu o ofertă de nerefuzat pentru clienții săi. Prin utilizarea metodei de plată OKTO – Selfpay Netbet, primești înapoi 10% EXTRA CASH Netbet din suma pe care o depui în cont. Prin urmare, fiecare depunere îți aduce o recompensă. Vezi cum te înscrii în această promoție, dar și în alte Netbet promoții cu depunere!

Promoție Specială Cu Depunere

10% EXTRA CASH la depunerile prin OKTO-SelfPay

Câștigă 10% din suma depusă!
Joaca Acum

Netbet promoții cu depunere: câștigă 10% EXTRA CASH Netbet

Aceasta este una dintre acele Netbet promoții cu depunere care recompensează jucătorul pentru efectuarea oricărui tip de depunere. Așadar, de fiecare dată când vei efectua o depunere, vei primi drept bonus 10% EXTRA CASH Netbet.

De Reținut!
De exemplu, dacă vei face o depunere de 50 ron, vei primi 49 ron, plus încă 10% din suma inițială, deci vei avea în final suma de 54 ron.

În cazul acestei oferte, depunerea banilor este procesată instant și nu sunt percepute comisioane. Oferta e destul de atractivă, jucătorii fiind recompensați periodic prin promoții cu depunere Netbet.

Sunt eligibili pentru această promoție toți jucătorii care dețin un cont activ și bineînțeles au peste 18 ani, și care utilizează metoda de plată OKTO – Selfpay Netbet. Pentru a beneficia de promoția 10% EXTRA CASH Netbet, jucătorii trebuie să urmeze anumiți pași.

1

Primul pas în revendicarea ofertei de 10% EXTRA CASH Netbet constă în accesarea ofertei din prima parte a acestei pagini. Acesta te va direcționa către site-ul cazinoului Netbet, unde va fi necesar să te autentifici în contul tău, cu ajutorul datelor tale.

2

Odată autentificat în cont, selectează metoda de plată OKTO – Selfpay Netpay pentru a face depunerea. Introdu suma pe care vrei să o depui și validează tranzacția. Ulterior acestui pas, vei primi un cod de 6 cifre, pe care îl vei utiliza pentru a primi 10% EXTRA CASH Netbet din suma depusă de către tine.

3

În final, pentru a te bucura de cei 10% EXTRA CASH Netbet, utilizează codul de 6 cifre pe care l-ai primit la oricare dintre stațiile Selfpay, selectând opțiunea de plată „Netbet powered by OKTO”, în felul acesta depunând banii în cont.

De Reținut!
Codul aferent acestei promoții cu depunere Netbet este valabil doar 24 de ore după primirea sa, deci nu rata șansa de a te bucura de una din apetisantele promoții cu depunere Netbet.

Condiții pentru 10% EXTRA CASH Netbet

Pentru a te putea bucura de această ofertă, ca în cazul celorlalte Netbet promoții cu depunere, trebuie să ții cont de respectarea anumitor reguli.

 • O primă regulă în acest caz constă în deținerea vârstei mai mari de 18 ani și, bineînțeles, a unui cont activ. Dacă ai contul blocat într-un anume fel (ca de exemplu, opțiunea de autoexcludere), nu poți fi eligibil pentru promoție, deci nu te poți bucura de cei 10% EXTRA CASH Netbet.
 • O altă condiție destul de importantă este să deții un cont verificat, adică să fi încheiat cu succes procesul de verificare cont Netbet. În cazul în care nu ai deschis de mult timp contul și încă nu ai parcurs acest proces, e de preferat să faci acest lucru înainte de depune banii în cont prin OKTO – Selfpay Netbet. În afară de acest aspect, fără a verifica contul, depunerile tale vor fi limitate la suma de 900 ron (sau 200 EUR), deci vei fi limitat și în joc – mai puțini bani, mai puțin timp de joc. Procesul de verificare se realizează de regulă rapid și este necesară trimiterea a câteva documente esențiale în verificarea identității tale, deci nu trebuie să fii reticent/ă absolut deloc.
 • Bonusul de 10% EXTRA CASH Netbet poate fi primit doar pentru depunerile de o valoare maximă de 450 ron. Depunerile care depășesc această valoare, nu sunt considerate eligibile pentru bonus. În afară de acest lucru, bonusul primit are o cerință de rulaj de 1x, adică bonusul extra primit va fi rulat o singură dată. Nerespectarea acestei reguli poate duce la anularea contului.
 • O altă condiție impusă acestui bonus constă în parierea a cel puțin 20% din suma depusă, înainte de a înainta o cerere de retragere. Alături de cerința de rulaj, și această regulă are caracter decisiv. Însă, dacă lași la o parte stresul aparent, chiar te poți distra și te poți bucura fără limite de jocurile tale preferate.

Concluzii

10% EXTRA CASH Netbet este una dintre acele promoții cu depunere Netbet care aduce un strop de încântare și de bucurie jucătorilor. Faptul că nu sunt percepute comisioane, iar depozitul este constituit instant e un alt avantaj.

Dacă cele prezentate mai sus ți se par tentante, autentifică-te în cont și fă o depunere prin OKTO – Selfpay Netbet!

Promoție Specială Cu Depunere

10% EXTRA CASH la depunerile prin OKTO-SelfPay

Câștigă 10% din suma depusă!
Joaca Acum

Cum câștigi 250 Runde Gratis Netbet

Oferta a fost valabilă în luna martie 2022

Luna martie împrăștie bucurie printre jucători și oferă mărțișoare pasionaților de jocuri. Primește și tu de promoții Netbet cu depunere de Mărțișor! Oferta se adresează doar jucătorilor noi, deci creează un cont nou pentru a face parte din echipa de jucători Netbet. Utilizează codul bonus norocos al lunii martie și valorifică rotirile gratuite la Sweet Bonanza Netbet!

Ofertă Limitată Cu Depunere

250 Runde Gratis de Mărțișor

Cod Bonus: MARTISOR
Primește un mărțișor de 250 Rotiri Gratuite la Sweet Bonanza!
Joaca Acum

Promoții Netbet cu depunere: 250 Runde Gratis Netbet

Pot participa la campania promoțională doar jucătorii noi care își creează un cont și care încheie procesul de verificare a contului până pe data de 8 martie 2022, ora 23:59. Oferta poate fi accesată o singură dată, pentru aceeași adresă, IP sau cont. O altă condiții preliminară constă în efectuarea unui depozit de minim 70 ron.

De Reținut!
Poți primi 250 Runde Gratis Netbet doar în perioada 1 martie 2022 – 8 martie 2022.

Cum poți beneficia de această promoție? Doar urmează cei 4 pași simpli:

1

Pasul 1: accesează oferta de mai sus

În prima parte a acestei pagini este postat un link de conectare la pagina de site a cazinoului unde promoția este afișată. Accesează-l pentru a fi redirecționat.

2

Pasul 2: creează un cont nou

Odată ajuns/ă pe pagina promoției, apasă pe butonul „Profită acum” și ți se va deschide formularul de înregistrare. Ai nevoie doar de câteva minute să completezi formularul cu date relevante despre tine. Așadar, vei oferi informații cu privire la numele tău, adresa ta, email, număr de telefon și vei crea un nume de utilizator, o parolă sigură și o întrebare de securitate.

După completarea formularului, va fi necesar să validezi adresa de email, apoi te poți autentifica în cont și poți trece la următorul pas.

3

Pasul 3: verifică contul

După completarea formularului de înregistrare și autentificarea în cont, poți începe verificarea contului. Pentru a face asta, intră în meniului contului și intră în rubrica destinată verificării KYC. Urmează instrucțiunile care îți vor apărea și trimite o fotografie a unui act de identitate (pașaport, carte de identitate sau permis de conducere).

4

Pasul 4: fă un depozit de minim 50 ron și folosește codul bonus

Odată ce vei fi înștiințat cu privire la încheierea cu succes a procesului de verificare KYC, poți efectua depozitul necesar pentru beneficierea de promoție. Odată cu depunerea sumei de minim 50 ron, utilizează următorul cod bonus Netbet – MARTISOR.

Ulterior, vei primi 250 Runde Gratis Netbet pe care le vei putea juca doar la slotul Sweet Bonanza Netbet.

Joacă gratis Sweet Bonanza Netbet

Cu un RTP de 96.48%, Sweet Bonanza se numără printre preferințele jucătorilor. Lansat de către Pragmatic Play, jocul te poartă într-o lume a dulciurilor, plină de culoare. Slotul poate fi jucat pe 5 rânduri, iar jucătorii au la dispoziție și rotiri gratuite, primite prin intermediul anumitor simboluri speciale.

Asemenea simboluri pot multiplica șansele de câștig și până la 100 de ori, câștigurile putând fi maximizate până la 21.000 de ori. Nu există un jackpot progresiv, însă potențialul de câștig este mare. Utilizarea multiplicatorului de 100x îți poate aduce un câștig considerabil de aproximativ 13 milioane de ron.

Cum retragi câștigurile din cele 250 Runde Gratis Netbet

Înainte de a retrage câștigurile rezultate în urma utilizării celor 250 Runde Gratis Netbet, trebuie să te asiguri că ai îndeplinit cerințele de rulaj. Bonusul are o cerință de rulaj de 40x. Acest lucru presupune rularea bonusului de 40 de ori.

De Reținut!
Înainte de a retrage câștigurile rezultate în urma rundelor gratuite, trebuie să te asiguri că ai îndeplinit cerințele de rulaj. Bonusul are o cerință de rulaj de 40x. Acest lucru presupune rularea bonusului de 40 de ori. De exemplu, în cazul unui câștig de 100 ron, vei rula o sumă totală de 4.000 ron (100 ron x 40 = 4.000 ron).

În îndeplinirea cerințelor de rulaj, jocurile de pe site-ul cazinoului participă diferit. Sloturile contribuie în proporție de 100%, iar ruleta și jocurile de masă, în proporție de 20%. Alternarea mizelor și a jocurilor utilizate în îndeplinirea cerințelor, grăbesc îndeplinirea rulajului.

Alte condiții despre bonus Netbet Mărțisor

 • După efectuarea depozitului, rundele gratuite vor fi creditate în contul jucătorului în maxim 72 de ore și trebuie să fie jucate în maxim 7 zile de la acordarea bonusului.
 • Câștigurile realizate în urma folosirii rundelor gratuite vor intra în balanța contului sub formă de bonus, acestea trebuind să fie utilizate în maxim 3 zile, timp în care trebuie îndeplinite cerințele de rulaj.
 • Promoția este disponibilă doar pentru jucătorii noi, totalul câștigurilor fiind limitat la suma de 300 ron.
 • Surplusul va fi dedus în mod automat din contul jucătorului.
 • Nu sunt acceptate depunerile făcute prin intermediul portofelelor electronice.

Concluzie

Promoția oferă mărțișoare sub formă de bonus noilor veniți. Rundele gratis oferă timp suplimentar de joc. Înregistrează-te și utilizează cod bonus Netbet Mărțișor pentru a revendica oferta promoțională!

Ofertă Limitată Cu Depunere

250 Runde Gratis de Mărțișor

Cod Bonus: MARTISOR
Primește un mărțișor de 250 Rotiri Gratuite la Sweet Bonanza!
Joaca Acum

Roata Rundelor Gratuite la Netbet

oferta a fost valabilă în luna februarie

Netbet a creat o ofertă atractivă în luna februarie pentru jucătorii săi nou veniți, îndrăgostiți de sloturi. Acum, deținerea unui cont de jucător pe platforma cazinoului îți aduce până la 500 de runde gratuite la sloturi de renume. Dacă ești curios, creează un cont pe platformă și încearcă-ți norocul la Roata Rundelor Gratuite Netbet. Află în continuare toate detaliile acestei promoții Netbet cu depunere!

Ofertă limitată de Luna Îndrăgostiților

Până la 500 Rotiri Gratuite Netbet

Cod Bonus: LOVE500
Introdu codul bonus la înregistrare și câștigă până la 500 Free Spins!
Joaca Acum

Cum participi la Roata Rundelor Gratuite Netbet

Promoția de la Netbet online este valabilă doar până pe data de 28.02.2022 și poate fi accesată doar de către jucătorii din România. În vederea beneficierii de această promoție, este necesar să parcurgi 5 pași simpli.

1

Pasul 1 – Accesează oferta de mai sus

Constă în accesarea link-ului postat la începutul acestui articol. Odată ce vei apăsa butonul care conține link-ul respectiv, vei fi redirecționat/ă către pagina cazinoului pe care oferta este disponibilă.

2

Pasul 2 – Creează un cont de jucător

Presupune crearea unui cont de jucător nou, în cazul în care nu ai deja unul. Crearea unui cont nou presupune completarea formularului de înregistrare și furnizarea datelor necesare, cum sunt adresa, numele, emailul, etc. Completarea formularului nu necesită mult timp, așa că va dura doar câteva minute.

3

Pasul 3 – Validează-ți contul de jucător

Odată ce ai creat contul, pentru a te putea bucura de promoție, va fi necesar să îl validezi în maxim 14 zile de la crearea sa. Poți face acest lucru înainte sau după ce ai efectuat depunerea necesară pentru participare, însă fără a valida contul, nu vei beneficia de rotirile gratuite.

4

Pasul 4 – Fă o depunere de 100 Ron

Odată ce ai creat contul și l-ai validat, fă un depozit de 100 ron, pentru a putea revendica ulterior rotirile gratuite. Netbet pune la dispoziție mai multe metode de plată pe care le vei putea utiliza, deci nu ezita să consulți metodele de plată acceptate – cu siguranță unul ți se va potrivi.

5

Pasul 5 – Introdu cod bonus LOVE500 Netbet

Ultimul pas constă în introducerea codului „LOVE500”.

Odată ce ai urmat toți pașii menționați ulterior, accesează rubrica „Oferte disponibile”. Apasă apoi butonul cu inscripția „Joacă acum” și imediat ți se va deschide o fereastră pop-up cu Roata Rundelor Gratuite Netbet. Apasă butonul „Învârte” pentru a te bucura de rotirile gratuite.

De Reținut!
În cazul în care oferta nu este revendicată imediat, aceasta va rămâne în așteptare, putând fi acceesată ulterior din secțiunea destinată ofertelor disponibile. După revendicarea promoției și utilizarea unui cod bonus LOVE500 Netbet, premiul va fi creditat instant în contul jucătorului.

Vezi cum revendici și Netbet bonus de bun venit la prima depunere!

Câte rotiri câștigi la Roata Rundelor Gratuite Netbet

Premiile promoției constau în câștigarea a până la 500 de rotiri gratuite la slotul Flaming Hot.

După introducerea codului bonus, poți câștiga la slotul Flaming Hot următoarele premii:

 • 500 runde gratuite
 • 400 runde gratuite
 • 300 runde gratuite
 • 200 runde gratuite
 • 100 runde gratuite.

Așa cum am menționat mai sus, rotirile pot fi utilizate doar la jocul Flaming Hot, furnizat de EGT. Jocul este destul de dinamic și de ofertant, punând la dispoziția jucătorilor simboluri de tip Scatter și Wild. Slotul îți oferă șansa de a câștiga până la 500x miza ta.

De Reținut!
Odată ce vei câștiga rundele gratuite, acestea vor fi creditate imediat în contul tău și au un termen de valabilitate de maxim 3 zile.

Cum transformi rundele gratuite în bani reali

Pentru a transforma rundele gratuite în bani reali, va fi necesar să rulezi câștigurile acumulate în urma utilizării rotirilor gratuite de 40x. Acest lucru presupune rularea de 40 de ori a sumei câștigate în urma utilizării rotirilor gratuite.

Dacă după ce ai jucat rotirile gratuite primite ai câștiguri de 350 ron, acestea vor fi rulate de 40x, adică vei rula 350 ron x 40 = 14.000 ron. Abia după ce ai făcut acest lucru, vei putea revendica câștigurile și solicita retragerea lor.

Neîndeplinirea cerințelor de rulaj până la momentul revendicării câștigurilo va duce la anularea acestora.

Vezi și promoții Frank Casino cu depunere!

Mai multe condiții ale acestei promoții Netbet cu depunere

 • Câștigurile pe care le poți revendica de pe urma acestei promoții Netbet cu depunere și a îndeplinirii cerinței de rulaj sunt limitate la suma de 10.000 ron. Bonusul este valabil doar 7 zile din momentul în care este acordat și poate fi primit o singură dată, pentru un singur IP sau adresă.
 • Doar jucătorii care își validează contul în maxim 14 zile de la crearea acestuia pot beneficia de promoție, care au efectuat o depunere de mini 100 ron și au încheiat ultimul pas al înregistrării cu introducerea unui cod bonus LOVE500 Netbet.
 • Chiar dacă rotirile gratuite pot fi utilizate la un singur slot, jucătorii nu au cum să rămână dezamăgiți, deoarece producătorul EGT se ridică mereu la înălțimea așteptărilor fanilor săi.

Promoția este tentantă și ai doar de câștigat. Ce mai stai pe gânduri? Deschide un cont, fă o depunere și învârte Roata Rundelor Gratuite Netbet!

Ofertă limitată de Luna Îndrăgostiților

Până la 500 Rotiri Gratuite Netbet

Cod Bonus: LOVE500
Introdu codul bonus la înregistrare și câștigă până la 500 Free Spins!
Joaca Acum
Superbet bonus fără depunere

Câștigă la Superbet rotiri gratuite fără depunere și freebet

La Superbet casino te bucuri de timp suplimentar de joc datorită noului…
Mirela - septembrie 30, 2022
blank

Rulaj bonus Winner: cum retragi bonusurile de bun venit

În articolul de astăzi îți vom prezenta cum poți transforma banii câștigați…
Mirela - septembrie 30, 2022
blank

Cum îți deschizi la Winner cont de jucător în doar câteva minute

La Winner beneficiezi de o platformă modernă care îți oferă posibilitatea de…
Mirela - septembrie 30, 2022