promotii vlad cazino cu depunere

Vlad Cazino promoții: cum câștigi 25 rotiri gratuite

5/5 - (1 vote)
Mirela - septembrie 7, 2022

Vlad Cazino recompensează jucătorii cu o ofertă tentantă: rotiri gratuite Vlad Cazino la slotul Temple Tumble. Intră în contul tău în fiecare zi de joi, în fiecare săptămână, și câștigă rotiri gratuite la unul din sloturile iubite de către jucători. Însă, haide să aflăm împreună cum poți revendica la Vlad Cazino promoții.

Ofertă Specială

25 Rotiri Gratuite Fără Rulaj la Temple Tumbe

Joacă gratis Temple Tumble cu 25 free spins!
Joaca Acum

Vlad Cazino promoții: câștigă 25 rotiri gratuite

Poți câștiga la Vlad Cazino promoții în fiecare săptănână. În fiecare joi poți primi 25 rotiri gratuite Cash Vlad Cazino, numărul acestora depinzând de valoarea mizelor plasate la minijocul Temple Tumble Vlad Cazino. Oferta poate fi accesată de jucătorii noi, dar și de cei vechi. Dacă nu ești încă înregistrat, vezi cum poți să-ți deschizi la Vlad Cazino cont!

De Reținut!
Această promoție Vlad Cazino este valabilă până pe data de 24 noiembrie 2022 și poate fi accesată în fiecare zi de joi între orele 00:00 și 23:59 UTC.

Rundele gratuite din cadrul acestei promoții Vlad Cazino sunt acordate în funcție de suma depusă, după cum urmează:

  • dacă vei paria 100 ron la minijocul Temple Tumble Vlad Cazino, vei primi 5 rotiri gratuite
  • dacă vei paria 200 ron, vei primi 7 rotiri gratuite Vlad Cazino
  • dacă vei paria suma de 600 ron, vei primi 13 rotiri gratuite
  • dacă mizezi în total 900 RON, câștigi 25 rotiri gratis

Dacă toate acestea sună bine și te tentează, urmează pașii detaliați mai jos pentru a revendica cele 25 rotiri gratuite Cash Vlad Cazino!

1

Pasul 1: apasă pe butonul de revendicare a ofertei

Apăsarea pe butonul de revendicare a ofertei este primul lucru ce trebuie făcut. Acesta este postat în partea de sus a acestei pagini și are rolul de a te direcționa către site-ul cazinoului, mai exact către pagina de pe care poți revendica oferta.

2

Pasul 2: autentifică-te sau creează un nou cont

Dacă ai un cont, atunci trebuie să te autentifici în cont utilizând datele de autentificare. Însă, dacă încă nu ești jucător al cazinoului, atunci trebuie să creezi un cont. După ce vei ajunge pe pagina cazinoului Vlad Cazino, apasă pe butonul de înregistrare și completează formularul cu datele de identificare necesare. Urmează procesul pas cu pas și completează cu date reale și corecte!

3

Pasul 3: fă o depunere în cont

Pentru a putea revendica la Vlad Cazino promoții, trebuie să faci o depunere Vlad Cazino pentru a plasa mize la Temple Tumble Megaways. Alege una dintre metodele de plată disponibile, alege suma și apoi validează tranzacția!

4

Pasul 4: joacă la slotul Temple Tumble

După ce vei depune bani în cont, joacă și mizează minim 100 ron la slotul eligibil în promoție. În funcție de suma jucată, vei primi un anumit număr de rotiri gratuite. Dacă vei miza în total 900 ron, atunci poți primi toate cele 25 rotiri gratuite Cash Vlad Cazino.

Joacă Temple Tumble gratis cu ajutorul acestei promoții Vlad Cazino

Temple Tumble Vlad Cazino este oferit de către Megaways și are un RTP de 96.25%. Slotul are o structură de 6×6 și permite plasarea mizelor cu o valoare cuprinsă între 0,2 și 100. Jucătorii pot primi rotiri gratuite și beneficiază de un multiplicator progresiv, role în cascadă și simboluri Wild.

În cadrul acestui joc, miza poate fi multiplicată de până la 7.767 de ori, fiind disponibile 46.656 de linii de plată.

Jocul este compus din simboluri viu colorate, precum pietrele prețioase de culoare roșie, albastră și verde, însemne regale, masca aztecă roșie și sculptura sub formă de cap de Buddha.

Cum retragi câștigurile din Vlad Cazino promoții

Un mare atu al acestei promoții Vlad Cazino constă în faptul că nu sunt impuse condiții de rulaj, câștigurile putând fi retrase mult mai ușor. Din acest punct de vedere, revendicarea de rotiri gratuite Vlad Cazino aduce doar beneficii. În primul rând, nu mai trebuie să rulezi câștigurile de un anumit număr de ori, ci le vei retrage direct (bineînțeles, după ce vei face o verificare cont Vlad Cazino).

Pentru a retrage câștigurile, consultă lista cu metodele de plată disponibile și alege-o pe cea care este cea mai convenabilă pentru tine!

Concluzii

Vlad Cazino promoții reușesc mereu să surprindă jucătorii. Promoția nouă constituie o bună oportunitate de a spori câștigurile și de a petrece mai mult timp pe platformă. Dacă încă nu ai încercat slotul Temple Tumble, atunci aceasta este ocazia perfectă pentru a face asta.

Alte promoții speciale valabile în prezent:

Ofertă Specială

25 Rotiri Gratuite Fără Rulaj la Temple Tumbe

Joacă gratis Temple Tumble cu 25 free spins!
Joaca Acum
Superbet bonus fără depunere

Câștigă la Superbet rotiri gratuite fără depunere și freebet

La Superbet casino te bucuri de timp suplimentar de joc datorită noului…
Mirela - septembrie 30, 2022
blank

Rulaj bonus Winner: cum retragi bonusurile de bun venit

În articolul de astăzi îți vom prezenta cum poți transforma banii câștigați…
Mirela - septembrie 30, 2022
blank

Cum îți deschizi la Winner cont de jucător în doar câteva minute

La Winner beneficiezi de o platformă modernă care îți oferă posibilitatea de…
Mirela - septembrie 30, 2022