promotii vlad cazino cu depunere

Vlad Cazino promoții: 5.000 Rotiri Gratuite Cash în fiecare miercuri

5/5 - (2 votes)
Mirela - decembrie 12, 2022

Dacă vrei să faci parte din echipa jucătorilor Vad Cazino, atunci află că ai noroc. În prezent, toți cei care aleg să exploreze oferta de jocuri a cazinoului se pot bucura de o promoție Vlad Cazino constând în până la 5.000 rotiri gratuite cash Vlad Cazino. Citește în continuare și află cum poți participa și tu la Vlad Cazino promoții de miercuri!

Oferta specială de Miercuri

5.000 rotiri gratuite CASH în Fiecare Miercuri

Joacă slotul Treasure Wild în fiecare miercuri și câștigă 250 runde gratuite cash!
Joaca Acum

Vlad Cazino promoții: Câștigă 5.000 rotiri gratuite CASH Vlad Cazino

În fiecare zi de miercuri jucătorii pot primi 250 de runde gratuite din totalul de 5.000 rotiri gratuite cash Vlad Cazino. Pe durata desfășurării acestei Vlad Cazino promoții vor fii premiați în total 61 de jucători, premiile fiind următoarele:

 • premiul I: 250 rotiri gratuite cash – 1 jucător premiat;
 • premiul II: 175 rotiri gratuite cash – 5 jucători premiați;
 • premiul III: 125 rotiri gratuite cash – 10 jucători premiați;
 • premiul IV: 75 de rotiri gratuite – 15 jucători premiați;
 • premiul V: 50 rotiri gratuite cash – 30 jucători premiați.

Cum revendici această promoție Vlad Cazino cu 5.000 Rotiri Cash

Rotirile gratuite câștiga în urma acestei Vlad Cazino promoții pot fi jucate la Treasure Wild doar în zilele de miercuri, valoarea minimă a mizelor ce pot fi plasate fiind de 0.80 ron. Pentru fiecare rotire se poate câștiga maxim 1 ron, premiile fiind primite în maxim 72 de ore de către câștigători. Fiecare rotire care este eligibilă poate să declanșeze un premiu, deci șansele de câștig sunt multiple.

Pentru ofertă specială Vlad Cazino jucătorul trebui să opteze pentru ea din fereastra pop-up, însă mai trebuie făcute câteva lucruri. În primul rând, pentru a putea beneficia de ofertă specială Vlad Cazino, trebuie să fii obligatoriu înregistrat pe platforma cazinoului. Dacă vrei și tu să participi la promoție Vlad Cazino, atunci asigură-te că urmezi pașii de mai jos.

1

Primul pas: folosește link-ul furnizat de noi

Utilizarea link-ului e primul pas ce trebuie urmat pentru a participa la promoții Vlad Cazino. Accesează-l aici și vei ajunge rapid pe site-ul Vlad Cazino.

2

Pasul 2: creează-ți un cont sau autentifică-te dacă ai unul

Utilizează numele de utilizator și parola pentru a te autentifica în contul de jucător. Dacă încă nu te-ai înregistrat, atunci este momentul potrivit pentru a-ți deschide la Vlad Cazino cont, altfel nu vei putea beneficia de ofertă specială Vlad Cazino.

După ce vei apăsa pe butonul de înregistrare se va deschide un formular pe care trebuie să îl completezi cu date despre tine. Aceste date vor face referire la identitatea ta (nume, prenume, CNP, data nașterii) și la modalitatea în care poți fi contactat (număr de telefon, adresă de email, adresa la care locuiești, oraș, cod poștal). Vei crea ulterior un nume de utilizator și o parolă puternică, iar în final vei fi de acord cu faptul că ai peste 18 ani și că ești de acord cu termenii cu condițiile site-ului.

3

Pasul 3: joacă minim o rundă de 0,80 RON în fiecare miercuri la slotul Treasure Wild

Joacă slotul Treasure Wild în fiecare miercuri, mizând cel puțin o rundă de minim 0,80 RON și poți câștiga o parte din cele 5.000 Rotiri Gratuite Cash Vlad Cazino. Slotul are un RTP de 95,54%, miza poate fi amplificată de 4.500 de ori, existând și simboluri Wild.

Vezi cum faci o depunere Vlad Cazino, dacă nu ai fonduri în contul de jucător pentru a miza la acest slot!

De Reținut!
Pentru a putea retrage mai târziu câștigurile aduse din aceste runde gratuite, nu uita de verificarea contului după înregistrare. Doar conturile verificate pot face retrageri și având în vedere că rundele gratuite sunt cash, adică nu au cerințe de rulaj, este foarte posibil să faci o retragere pentru câștigurile tale.

Într-adevăr, poți verifica contul în termen de 30 de zile, însă cu cât finalizezi mai rapid procesul de verificare cont Vlad Cazino, cu atât va fi mai ușor să-ți retragi câștigurile mai târziu. Așadar, intră în meniul contului creat de tine, mai exact în rubrica pentru verificare și atașează poze ale documentelor.

Avantajele acestei promoții Vlad Cazino

 • Un prim avantaj oferit de promoție Vlad Cazino constă în rotirile gratuite pe care jucătorii le primesc;
 • Apoi, faptul că jucătorii au ocazia de a primi 5.000 rotiri gratuite cash Vlad Cazino în fiecare miercuri până la data încheierii promoției. Șansa de a-ți încerca norocul în mod repetat pare a fi o bună modalitate pentru a-ți spori câștigurile;
 • Prin intermediul acestei Vlad Cazino promoții ai ocazia de a încerca un slot nou și foarte interesant;
 • Câștigurile aduse de rundele gratuite pot fi retrase imediat pentru că această promoție Vlad Cazino îți oferă runde gratuite cash, adică fără rulaj.

Participă la mai multe promoții la cazinouri renumite:

Concluzii

Promoție Vlad Cazino e o ocazie ce nu trebuie să fie refuzată, beneficiarii promoției putând testa un nou slot și având ocazia de a câștiga mai mult, iar ce e în plus nu strică niciodată. Așa că, nu rata șansa de a beneficia de promoții Vlad Cazino!

Oferta specială de Miercuri

5.000 rotiri gratuite CASH în Fiecare Miercuri

Joacă slotul Treasure Wild în fiecare miercuri și câștigă 250 runde gratuite cash!
Joaca Acum

Vlad Cazino promoții de Crăciun: lozuri, rotiri, premii cash sau vouchere bingo

Oferta a expirat pe 31 decembrie 2022

De Crăciun e veselie la Vlad Cazino online pentru jucătorii de bingo. Dacă îți place acest joc și îl abordezi în mod frecvent, atunci trebuie să fii la curent cu una dintre cele mai noi promoții Vlad Cazino. Poți revendica această promoție Vlad Cazino de Crăciun doar dacă ești înregistrat pe site, însă haide să aflăm ce premii poți câștiga până pe 31 decembrie la Vlad Cazino promoții!

Promoție de Crăciun Vlad Cazino

Misiuni de Crăciun cu premii: lozuri, rotiri gratuite, bonusuri cash & vouchere bingo

Câștigă premii festive la Vlad Cazino până pe 31 decembrie!
Joaca Acum

Vezi mai jos și oferta cu 5.000 Rotiri Gratuite Cash în fiecare miercuri!

Cum participi în promoție Vlad Cazino de Crăciun

Promoție Vlad Cazino de Crăciun la bingo este compusă din mai multe misiuni zilnice pe care jucătorii trebuie să le îndeplinească. În total sunt disponibile 7 misiuni zilnice, acestea fiind: Fulgul de zăpadă, Aprinde focul, Fă un om de zăpadă, Decorează bradul, Plimbarea cu sania, Paradis de iarnă, Atelierul lui Moș Crăciun.

Această promoție Vlad Cazino este disponibilă tuturor jucătorilor de Bingo și poate fi revendicată doar dacă jucătorul va respecta pașii detaliați mai jos, adaptându-i la situația sa:

1

Pasul 1: accesarea ofertei

Pot participa la promoție de Crăciun Vlad Cazino doar dacă ești client al cazinoului, deci, dacă nu ai un cont creează unul. Accesează acest link care te va direcționa către pagina care conține bonusul.

2

Pasul 2: înregistrarea sau logarea în contul de jucător

Odată ajuns pe pagina Vlad Cazino promoții, folosește-te de butonul de înregistrare pentru a deschide formularul pe care ulterior îl vei completa cu datele tale personale și de contact. Vei stabili apoi un nume de utilizator și o parolă, și în final vei bifa câteva căsuțe.

Dacă ai deja un cont de jucător, doar apasă butonul Autentificare și loghează-te cu datele contului tău pentru a te înscrie în una dintre cele mai bune promoții Vlad Cazino.

3

Pasul 3: misiunile zilnice

După ce vei valida adresa de email, poți trece la verificarea contului și la îndeplinirea misiunilor zilnice din promoție de Crăciun Vlad Cazino. Acestea vor fi afișate în secțiunea e lobby a rubricii Bingo și vor fi vizibile toate condițiile misiunii respective. Fiecare misiune poate fi dusă la bun sfârșit pe parcursul zilei în curs și poți îndeplini misiunile chiar din Vlad Cazino app.

Te-ar putea interesa și următoarea ofertă: Vlad Cazino bonus fără depunere cu 20 rotiri

Promoții Vlad Cazino de Crăciun: ce premii te așteaptă

Premiile acestei promoții Vlad Cazino pot consta în diferite recompense sau bonusuri, de la rotiri gratuite până la vouchere de bingo. Fiecare misiune aduce câte o recompensă jucătorului. Iată care sunt mai exact aceste premii:

 • Lozuri

Misiunile zilnice Vlad Cazino bingo pot aduce lozuri jucătorilor, acestea fiind de 5 tipuri. Fiecare loz aduce câștigătorului șanse diferite de a câștiga un premiu. De exemplu, în misiunea Fulg de zăpadă, la fiecare conectare zilnică jucătorul va primi cât un loz.

Lozurile Snowflake Bauble și Bronze Bauble oferă o șansă de câștig de 25%, lozul Silver Bauble oferă o șansă de câștig de 60%, iar lozurile Gold Bauble și Star oferă o șansă de 100%.

 • Rotiri gratuite

La Vlad Cazino promoții vei primi și rotiri gratuite disponibile la mini jocuri, câștigurile de pe urma lor fiind sub formă de cash, fără cerințe de rulaj.

 • Bonusuri cash

Recompensele pot consta și în bonusuri cash ce nu au atașate cerințe de rulaj.

 • Vouchere la bingo

Câștigătorii pot primi drept recompensă și vouchere bingo, acestea putând fi folosite doar la jocurile de bingo cu 70 sau cu 90 de bile. Nu pot fi utilizate la Hexa Bingo și la mini jocuri.

Participă și la Calendar de Crăciun Casino pentru a câștiga premii zilnice la cele mai bune cazinouri online!

Alți termeni și condiții

 • Unele premii din cadrul acestei promoții Vlad Cazino au condiții diferite. De exemplu, rundele gratis nu au cerințe de rulaj și sunt valabile pentru utilizare pentru 30 de zile de la primirea lor.
 • Voucherele la bingo sunt disponibile pentru utilizare pentru 7 zile și pot sta în așteptare pentru 30 de zile. Voucherele au o cerințe de rulaj de 4x, deci un voucher de 40 ron va duce la rularea a 160 ron.
 • Lozurile au o valabilitate de doar 72 de ore.

Nu uita să adopți un joc responsabil Vlad Cazino chiar și atunci când beneficiezi de o promoție specială!

Concluzii

Această promoție Vlad Cazino de Crăciun e un mod perfect de recompensare a jucătorilor activi, mai ales că vine Crăciunul. Dacă încă nu ai încercat să îndeplinești o misiune, atunci e timpul să faci asta. Nu uita că oferta este limitată și mai ai timp doar până pe 31 decembrie pentru a participa la promoții Vlad Cazino!

Îndeplinește misiunile zilnice și bucură-te de premii cu Vlad Cazino promoții de Crăciun!

Promoție de Crăciun Vlad Cazino

Misiuni de Crăciun cu premii: lozuri, rotiri gratuite, bonusuri cash & vouchere bingo

Câștigă premii festive la Vlad Cazino până pe 31 decembrie!
Joaca Acum

Vlad Cazino promoții: cum câștigi 25 rotiri gratuite

Promoția a fost valabilă doar până pe data de 24 noiembrie 2022

Vlad Cazino recompensează jucătorii cu o ofertă tentantă: rotiri gratuite Vlad Cazino la slotul Temple Tumble. Intră în contul tău în fiecare zi de joi, în fiecare săptămână, și câștigă rotiri gratuite la unul din sloturile iubite de către jucători. Însă, haide să aflăm împreună cum poți revendica la Vlad Cazino promoții.

Ofertă Specială

25 Rotiri Gratuite Fără Rulaj la Temple Tumbe

Joacă gratis Temple Tumble cu 25 free spins!
Joaca Acum

Vlad Cazino promoții: câștigă 25 rotiri gratuite

Poți câștiga la Vlad Cazino promoții în fiecare săptănână. În fiecare joi poți primi 25 rotiri gratuite Cash Vlad Cazino, numărul acestora depinzând de valoarea mizelor plasate la minijocul Temple Tumble Vlad Cazino. Oferta poate fi accesată de jucătorii noi, dar și de cei vechi. Dacă nu ești încă înregistrat, vezi cum poți să-ți deschizi la Vlad Cazino cont!

De Reținut!
Această promoție Vlad Cazino este valabilă până pe data de 24 noiembrie 2022 și poate fi accesată în fiecare zi de joi între orele 00:00 și 23:59 UTC.

Rundele gratuite din cadrul acestei promoții Vlad Cazino sunt acordate în funcție de suma depusă, după cum urmează:

 • dacă vei paria 100 ron la minijocul Temple Tumble Vlad Cazino, vei primi 5 rotiri gratuite
 • dacă vei paria 200 ron, vei primi 7 rotiri gratuite Vlad Cazino
 • dacă vei paria suma de 600 ron, vei primi 13 rotiri gratuite
 • dacă mizezi în total 900 RON, câștigi 25 rotiri gratis

Dacă toate acestea sună bine și te tentează, urmează pașii detaliați mai jos pentru a revendica cele 25 rotiri gratuite Cash Vlad Cazino!

1

Pasul 1: apasă pe butonul de revendicare a ofertei

Apăsarea pe butonul de revendicare a ofertei este primul lucru ce trebuie făcut. Acesta este postat în partea de sus a acestei pagini și are rolul de a te direcționa către site-ul cazinoului, mai exact către pagina de pe care poți revendica oferta.

2

Pasul 2: autentifică-te sau creează un nou cont

Dacă ai un cont, atunci trebuie să te autentifici în cont utilizând datele de autentificare. Însă, dacă încă nu ești jucător al cazinoului, atunci trebuie să creezi un cont. După ce vei ajunge pe pagina cazinoului Vlad Cazino, apasă pe butonul de înregistrare și completează formularul cu datele de identificare necesare. Urmează procesul pas cu pas și completează cu date reale și corecte!

3

Pasul 3: fă o depunere în cont

Pentru a putea revendica la Vlad Cazino promoții, trebuie să faci o depunere Vlad Cazino pentru a plasa mize la Temple Tumble Megaways. Alege una dintre metodele de plată disponibile, alege suma și apoi validează tranzacția!

4

Pasul 4: joacă la slotul Temple Tumble

După ce vei depune bani în cont, joacă și mizează minim 100 ron la slotul eligibil în promoție. În funcție de suma jucată, vei primi un anumit număr de rotiri gratuite. Dacă vei miza în total 900 ron, atunci poți primi toate cele 25 rotiri gratuite Cash Vlad Cazino.

Joacă Temple Tumble gratis cu ajutorul acestei promoții Vlad Cazino

Temple Tumble Vlad Cazino este oferit de către Megaways și are un RTP de 96.25%. Slotul are o structură de 6×6 și permite plasarea mizelor cu o valoare cuprinsă între 0,2 și 100. Jucătorii pot primi rotiri gratuite și beneficiază de un multiplicator progresiv, role în cascadă și simboluri Wild.

În cadrul acestui joc, miza poate fi multiplicată de până la 7.767 de ori, fiind disponibile 46.656 de linii de plată.

Jocul este compus din simboluri viu colorate, precum pietrele prețioase de culoare roșie, albastră și verde, însemne regale, masca aztecă roșie și sculptura sub formă de cap de Buddha.

Cum retragi câștigurile din Vlad Cazino promoții

Un mare atu al acestei promoții Vlad Cazino constă în faptul că nu sunt impuse condiții de rulaj, câștigurile putând fi retrase mult mai ușor. Din acest punct de vedere, revendicarea de rotiri gratuite Vlad Cazino aduce doar beneficii. În primul rând, nu mai trebuie să rulezi câștigurile de un anumit număr de ori, ci le vei retrage direct (bineînțeles, după ce vei face o verificare cont Vlad Cazino).

Pentru a retrage câștigurile, consultă lista cu metodele de plată disponibile și alege-o pe cea care este cea mai convenabilă pentru tine!

Concluzii

Vlad Cazino promoții reușesc mereu să surprindă jucătorii. Promoția nouă constituie o bună oportunitate de a spori câștigurile și de a petrece mai mult timp pe platformă. Dacă încă nu ai încercat slotul Temple Tumble, atunci aceasta este ocazia perfectă pentru a face asta.

Alte promoții speciale valabile în prezent:

Ofertă Specială

25 Rotiri Gratuite Fără Rulaj la Temple Tumbe

Joacă gratis Temple Tumble cu 25 free spins!
Joaca Acum
promoții cu un cod promo Betano

Betano cod promo: 50 Rotiri Gratuite + 50 RON Freebet

Betano oferă jucătorilor săi o nouă promoție limitată care va aduce doar…
Mirela - ianuarie 31, 2023
verificare cont elite slots

Documente necesare pentru o verificare cont Elite Slots (2023)

După crearea unui cont nou pe platforma cazinoului Elite Slots, este obligatoriu…
Mirela - ianuarie 31, 2023
elite slots înregistrare

Învață cum completezi rapid formularul Elite Slots înregistrare

Poți face la Elite Slots înregistrare foarte simplu și rapid. Completarea formularului…
Mirela - ianuarie 30, 2023