Vlad Cazino bonus fără depunere

Promoții fără depunere Vlad Cazino: 20 Rotiri Gratuite Fără Depunere

5/5 - (1 vote)
Mirela - noiembrie 24, 2022

Toți cei care aleg să testeze oferta cazinoului Vlad Cazino vor avea parte de o surpriză plăcută: vor primi la Vlad Cazino bonus fără depunere constând în 20 de runde gratuite la un slot cu o temă simpatică, inspirată din natură și din viața animalelor în savană. Însă, haide să aflăm împreună cum poți primi și tu la Vlad Cazino rotiri gratuite fără depunere!

Promoție Fără Depunere în Fiecare Duminică

20 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Câștigă săptămânal 20 rotiri gratuite fără depunere la slotul Segengeti Kings!
Joaca Acum

Vlad Cazino bonus fără depunere: câștigă rotiri gratuite săptămânale

De Reținut!
Promoția se desfășoară doar în zilele de duminică, între orele 16:00 și 18:59, jucătorii putând primi un bonus fără depunere Vlad Cazino de 20 de runde gratuite care pot fi utilizate la slotul Serengeti Kings.

Pentru a primi acest bonus fără depunere Vlad Cazino, jucătorii trebuie să intre în joc, să accepte oferta și să învârtă roata cu ajutorul căreia poate primi între 5 și 20 de runde gratuite, în funcție de norocul fiecăruia. Pot fi primite 5, 7, 8, 10, 15 sau 20 de runde gratuite.

Cum revendici la Vlad Cazino bonus fără depunere de 20 rotiri

Toți cei care doresc să beneficieze de Vlad Cazino rotiri gratuite fără depunere, trebuie să urmeze o serie de pași, aceștia fiind descriși mai jos.

1

Primul pas: link-ul de revendicare a ofertei

Primul pas în primirea unui bonus fără depunere Vlad Cazino constă în accesarea link-ului postat chiar în partea de sus a paginii. Accesarea acestuia te va ajuta să ajungi direct pe pagina promoției pentru a o revendica. Accesează-l direct aici!

2

Al doilea pas: înregistrează-te pe site

Dacă nu ai deja un cont Vlad Cazino, atunci trebuie să creezi unul. Folosește-te de butonul de înregistrare pentru a avea acces la formularul pe care va trebui să îl completezi cu numele și prenumele tău, CNP, data nașterii, gen, email, număr de telefon, adresă, orașul de reședință, cod poștal, nume de utilizator și parolă. După ce vei bifa căsuțele de la final, vei valida adresa de email și vei putea trece la următorul pas.

3

Al patrulea pas: intră în slotul Segengeti Kings și învârte roata în fiecare duminică

După ce ai parcurs toți pașii de mai sus, e momentul să te bucuri de Vlad Cazino bonus fără depunere. Nu este menționată necesitatea unui cod bonus Vlad Cazino fără depunere. Intră în slotul Segengeti Kings în fiecare duminică și învârte roata pentru a câștiga până la 20 de runde gratuite. În funcție de norocul tău, vei primi la Vlad Cazino rotiri gratuite fără depunere în număr de 5, 7, 8, 10, 15 sau 20 de rotiri.

De Reținut!
Cele 20 rotiri gratuite fără depunere Vlad Cazino pot fi revendicate doar în zilele de duminică, celelalte zile ale săptămânii fiind excluse de la promoție. Rundele pot fi revendicate doar în intervalul orar 16:00 – 19:00.

Fiecare rotire gratuită are o valoare de 0.5 ron, rotirile putând fi utilizate doar la jocul Serengeti Kings.

Vezi cum câștigi și un bonus de bun venit Vlad Cazino!

Vlad Cazino rotiri gratuite fără depunere: retrage câștigurile

Câștigurile din Vlad Cazino rotiri gratuite fără depunere pot fi retrase doar dacă jucătorii îndeplinesc cerințele de rulaj, acestea fiind de 25x, acestea aplicându-se câștigurilor obținute cu ajutorul rundelor gratuite.

Prin urmare, dacă un jucător va avea câștiguri în valoare de 80 ron, atunci acesta va rula în total 2.000 ron (80 ron x 25 = 2.000 ron).

Câștigurile primite în urma jucării celor 20 rotiri gratuite fără depunere Vlad Cazino pot fi rulate doar la sloturile furnizorului Netent. În termen de 30 de zile după ce ai primit de la Vlad Cazino bonus fără depunere, jucătorii vor trebui să îndeplinească cerințele de rulaj, pentru a evita anularea bonusului și a câștigurilor dobândite.

Vezi cum faci o retragere Vlad Cazino pentru câștigurile tale!

Verifică-ți contul și retrage-ți câștigurile

Pentru a putea retrage câștigurile aduse de Vlad Cazino rotiri gratuite fără depunere, trebuie să ai contul verificat; altfel, retragerea nu va fi aprobată.

După finalizarea înregistrării pe platformă trebuie să faci la Vlad Cazino verificare cont. Deși poți face asta în termen de 30 de zile, în acest caz trebuie să parcurgi etapa mai devreme pentru a putea beneficia de rotiri gratuite fără depunere Vlad Cazino.

Intri în cont, în secțiunea „Verificare” și trimite o copie a actului de identitate și o dovadă a adresei tale. Echipa care se ocupă de verificare te va anunța în momentul în care procesul se va încheia.

De ce să revendici de la Vlad Cazino bonus fără depunere

  • Pentru cele 20 rotiri gratuite fără depunere Vlad Cazino nu este nevoie să fie depusă nicio sumă, ceea ce e un mare avantaj.
  • Faptul că la Vlad Cazino rotiri gratuite fără depunere sunt acordate în funcție de norocul fiecăruia nu este întocmai un punct pozitiv, dar îți poți încerca norocul și până la urmă tot vei câștiga ceva.
  • Rundele gratuite sunt o bună ocazie pentru a încerca un joc nou de la un furnizor cunoscut pe piață.

Concluzii

Bonusul Vlad Cazino nu poate aduce decât lucruri plăcute și câștiguri. Astfel, jucătorii pot petrece mai mult timp jucând și distrându-se. Dacă ți-am stârnit curiozitatea, înregistrează-te și revendică și tu la Vlad Cazino bonus fără depunere de 20 rotiri în fiecare duminică!

Promoție Fără Depunere în Fiecare Duminică

20 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Câștigă săptămânal 20 rotiri gratuite fără depunere la slotul Segengeti Kings!
Joaca Acum

Mai multe articole despre Vlad Cazino:

cat castiga un curier tazz by eMAG

Cât câștigă un curier Tazz: Salariu, Bonusuri, Bacșișuri

Piața livrărilor la domiciliu s-a dezvoltat vertiginos în ultimii ani, industria având…
Mirela - martie 24, 2023
blank

Seven Casino Înregistrare 2023: cum îți deschizi un cont rapid

Doar cu ajutorul unui cont poți juca cu bani reali ca mai…
Mirela - martie 24, 2023
joc responsabil El Dorado

Măsuri de joc responsabil El Dorado și cum îți închizi contul

Încă de la crearea unui nou cont pe platforma cazinoului El Dorado,…
Mirela - martie 24, 2023