cum participi la promotii Maxbet cu depunere

Promoții Maxbet cu depunere: 1500 RON + 150 Rotiri Gratuite

5/5 - (1 vote)
Mirela - mai 16, 2022

Oferta a fost disponibilă în perioada 9 – 31 mai 2022

Dacă încă nu ai ales să te alături jucătorilor cazinoului Maxbet, acum ai o ocazie bună și în plus, vei primi și un bonus consistent. Toți jucătorii noi primesc un bonus de 150 % până la 1.500 ron și 150 rotiri gratuite Maxbet la sloturile oferite de către Green Tube. Vezi cum poți profita și tu de una dintre cele mai recente promoții Maxbet cu depunere!

Ofertă Specială Cu Depunere

150% Bonus Până la 1500 RON + 150 Rotiri Gratuite

Cod Bonus: 150GT
Joacă sloturi GreenTube gratis cu bonusul de bun venit!
Joaca Acum

Participă și tu la promoții Maxbet cu depunere

Oferta prezentă este una dintre cele mai bune promoții Maxbet cu depunere de-a lungul timpului. Poți participa la promoție doar în perioada 9 mai – 30 mai 2022 și se adresează doar celor care încă nu dețin un cont pe platforma cazinoului.

În promoții Maxbet cu depunere trebuie să urmezi anumite etape pentru a te bucura de bonus și de cele 150 rotiri gratuite Maxbet.

1

În primul pas necesar pentru a fi eligibil în promoții Maxbet cu depunere constă în accesarea link-ului din această pagină, mai exact la începutul articolului.

2

În cel de-al doilea pas, vei constata că după accesarea link-ului vei fi direcționat către site, de unde vei putea începe crearea unui cont.

Urmează indicațiile care îți vor apărea pe ecran și completează cu date exacte și corecte. Dacă ai nevoie de ajutor, urmează ghidul nostru despre cum îți deschizi un cont Maxbet!

3

Al treilea pas pentru revendicarea de promoții Maxbet cu depunere constă în efectuarea primei depuneri, după crearea și validarea contului.

În acest pas, pentru a intra în posesia bonusului și pentru a primi Maxbet rotiri gratuite, va fi necesar să utilizezi cod rotiri gratuite Maxbet GT150 odată cu efectuarea depunerii. Doar prin utilizarea acestui cod rotiri gratuite Maxbet vei primi integral bonusul. Află mai multe despre cum faci o depunere Maxbet!

Revendică un bonus de 150% până la 1.500 ron

La prima depunere, fiecare jucător nou primește un bonus de 150% până la 1.500 ron, în limita a 1.500 ron. Asta înseamnă că ți se va mări suma depusă de către tine cu 150% din valoarea sa.

În cazul în care vei depune 100 ron, atunci vei primi un bonus de 150 ron. Dacă vei depune 200 ron, atunci bonusul va fi de 300 ron, iar în cazul unei depuneri de 50 ron, bonusul va fi de 75 ron.

De Reținut!
Pentru a primi acest bonus, trebuie să depui minim 50 ron sau 10 euro, bonusul primit putând fi utilizat la jocurile de tip slot oferite de către Green Tube. De asemenea, va trebui să introduci codul GT150.

Din acest bonus, suma maximă pe care o poți revendica ulterior este de 5.000 ron sau 1.000 euro. Cerința de rulaj este de 35x (trebuie rulat și bonusul, și depunerea), cerințele trebuind să fie îndeplinite în termen de 30 de zile. În îndeplinirea rulajului sunt eligibile doar pariurile de până la 80 ron sau 16 euro.

Revendică un bonus de 150 rotiri gratuite Maxbet

Odată cu bonusul de 150% până la 1.500 ron, vei primi și un bonus de Maxbet 150 rotiri gratuite pe care le poți juca la sloturile Green Tube. Vei primi la Maxbet rotiri gratuite doar dacă vei utiliza cod rotiri gratuite Maxbet GT150.

Pariul maxim pe care îl poți plasa în utilizarea celor 150 rotiri gratuite Maxbet trebuie să fie de maxim 80 ron sau 16 euro, pentru a fi eligibile în îndeplinirea cerințelor de rulaj.

De Reținut!
Maxbet rotiri gratuite au o cerință de rulaj de 40x, adică va fi necesar să rulezi câștigurile de 40 de ori înainte de a le revendica. Limita maximă a câștigurilor care pot fi revendicate este de 2.000 ron.

Dacă în urma jucării rundelor gratuite ai avea câștiguri de 400 ron, atunci vei rula suma respectivă de 40 de ori, adică vei rula o sumă de 16.000 ron. Pentru îndeplinirea cerințelor de rulaj, ai la dispoziție doar 7 zile.

Vezi alt Maxbet bonus de bun venit la prima depunere!

Alte condiții pentru promoții Maxbet cu depunere

Atât bonusul în bani, cât și rotiri gratuite Maxbet au anumite cerințe comune, cum e valoarea maximă a pariurilor pentru a fi eligibile în îndeplinirea rulajului. Așa cum am menționat anterior, valoarea maximă trebuie să fie de 80 ron sau 16 euro.

Cât despre valoarea câștigurilor ce pot fi retrase, valorile diferă. La bonusul în bani poți retrage maxim 5.000 ron, iar în cazul Maxbet 150 rotiri gratuite, poți retrage maxim 2.000 ron.

Îndeplinirea cerințelor de rulaj este o condiție obligatorie pe care va trebui să o respecți. Așadar, înainte de a revendica câștigurile, asigură-te că le-ai îndeplinit în totalitate.

Concluzii

Promoții Maxbet cu depunere surprind mereu jucătorii, atât pe cei vechi, cât și pe cei noi. În acest caz, promoții Maxbet cu depunere se adresează doar celor nou veniți pe platforma cazinoului și îi răsplătește cu un bonus de 150% până la 1.500 ron și 150 rotiri gratuite Maxbet la sloturile Green Tube.

Ia în considerare oferta din promoții Maxbet. Creează un cont, fă o depunere și experimentează jocurile Green Tube!

Ofertă Specială Cu Depunere

150% Bonus Până la 1500 RON + 150 Rotiri Gratuite

Cod Bonus: 150GT
Joacă sloturi GreenTube gratis cu bonusul de bun venit!
Joaca Acum
blank

Cerințe de rulaj SportingBet pentru bonusul de bun venit

Toate câștigurile care sunt adunate în urma utilizării unui bonus de bun…
FBvalentinS - iunie 30, 2022
blank

Îndeplinește cerințe rulaj Betfair și retrage-ți bonusul

Fiecare bonus de bun venit vine la pachet cu o serie de…
Mirela - iunie 30, 2022
cum faci o depunere sau o retragere mr bit

Cum efectuezi o depunere sau retragere Mr Bit

Astăzi urmează să îți prezentăm metodele de plată pe care Mr Bit…
Mirela - iunie 24, 2022