American Roulette

american-roulette-joc-gratis Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Ultimul update pe: aprilie 27, 2022

Cum să faci bani online cu American Roulette

Să faci bani online nu a fost niciodată mai simplu decât pe un joc de American Roulette. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute versiuni ale jocului de ruletă, derivată din ruleta europeană. Ca istoric, se presupune că aceasta a fost dusă de imigranții francezi pe continentul american, prin secolul 18. Aceasta păstrează regulile clasicei rulete, care datează deja de aproximativ trei secole și jumătate, cu singura diferență că, în loc de un zero, pe roata ruletei americane vom avea două căsuțe de zero. Acest lucru se presupune că a fost introdus pentru a crește șansele cazinourilor în fața jucătorilor de ruletă, ceea ce nu i-a scăzut însă cu nimic din atractivitate.

Adrenalina ruletei americane

Prin urmare, să faci bani online este astăzi mult mai palpitant la ruleta americană, în condițiile în care și probabilitatea de a intui unul dintre numerele câștigătoare este mai mică. La American Roulette poți învăța însă cum să faci bani online aplicând regulile de bază, prin care să pariezi pe un număr, pe două sau pe grupuri de numere, așa cum le vezi împărțite pe masa de joc. Aceasta din urmă este de culoare verde, dar mai pot fi întâlnite și versiuni online în care aceasta este albastră, spre exemplu.

De asemenea, în afară de pariul simplu la ruletă, putem paria pe mai multe combinații de numere. Astfel, putem alege un pariu street of a line, cu trei numere consecutive, după cum poți afla cum să faci bani online pariind pe patru, cinci sau șase numere grupate.

Încearcă gratis și Roulette Silver!

Nu în ultimul rând, la American Roulette poți paria pe o duzină sau pe numerele pare și impare, dar poți alege cum să faci bani online pariind pe numerele din jumătatea inferioară (de la 11 la 18) sau din jumătatea superioară (de la 19 la 36). De asemenea nu te oprește nimeni cum să faci bani online plasând mize diferite, pe mai multe combinații. Astfel, poți paria un jeton pe un singur număr,  unul pe o duzină care îl cuprinde pe acesta, dar și pe culoarea roșie, spre exemplu. În acest caz, vei acoperi o plajă cât mai largă de căsuțe, maximizându-ți șansele de câștig.

Autor