European Roulette

european-roulette-joc-gratis Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL

Cum să faci bani mulți cu European Roulette

Te-ai gândit vreodată să faci bani mulți pe net și nu ai găsit încă nicio oportunitate? Poți încerca să dai lovitura la European Roulette, în cazul în care ești amator al jocurilor clasice și nu alergi neapărat după jackpoturi și premii instant, pe care să le câștigi la o simplă apăsare de buton. Practic, la ruleta europeană poți învăța cum să faci bani în mod calculat, punându-ți în aplicare strategiile și regulile de joc verificate de sute de ani. Nimic nu este mai simplu decât să plasezi o miză pe una dintre căsuțele de pe masa de joc, pentru a-ți multiplica valoarea acesteia. Trebuie spus însă că poți afla cum să faci bani mulți, dar cu puțin tact și perseverență.

Reguli de bază la ruleta europeană

În principiu, scopul principal la ruleta europeană este cel fixat încă de acum câteva sute de ani, de la inventarea acestui joc de către francezi. Practic, dacă vrei să faci bani mulți, tot ce trebuie să faci este să plasezi unul sau mai multe jetoane valorice pe un număr și să speri că acesta va coincide cu cel indicat de bila ruletei atunci când aceasta se oprește pe una dintre cele 36 de căsuțe inscripționate ale roții norocoase. În acest caz, banca îți va plăti la o cotă de 35 la 1, ceea ce poate fi o modalitate bună de cum să faci bani mulți în doar câteva secunde de învârtire a ruletei.

Parierea pe un singur număr nu este singurul mod în care poți exersa cum să faci bani mulți la European Roulette. La fel ca și la celelalte versiuni, precum Ruleta Americană sau Silver Roulette, la ruleta europeană online poți exersa cum să faci bani mulți cu strategii de joc binecunoscute, precum Martingale sau Labouchere. Cu ajutorul acestora, vei putea acumula câștiguri mici, dar sigure, astfel că strategia ta va da roade după un timp ceva mai îndelungat petrecut în fața calculatorului. Nu în ultimul rând, paria sume mai mari la o singură miză, caz în care va trebui să dispui și de un buget ceva mai consistent.

Învață cum să joci la ruleta casino online!