Roulette Silver

roulette silver gratis online Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Ultimul update pe: aprilie 27, 2022

Bani pe net cu Roulette Silver

Jocul de ruletă este una dintre cele mai simple modalități de a face bani pe net, oferindu-ți posibilități multiple de pariere. Una dintre variantele recent promovate pe cazinourile online este Roulette Silver, care nu diferă foarte mult de celelalte variante mai cunoscute ale acestui joc, precum American Roulette sau European Roulette. Regulile sunt identice, singurul lucru care îți va atrage atenția încă de la început fiind designul jocului. Astfel, primul lucru pe care îl vei observa atunci când vei dori să faci bani pe va fi masa de joc, care la Roulette Silver este albastră, spre deosebire de verdele pe care îl întâlnim în mod obișnuit. De asemenea, nuanțele de argintiu le vom găsi atât pe marginile tablei de joc, precum și pe unele căsuțe ale acesteia. De asemenea, bila este argintie, precum și capul de pe axul ruletei, ceea ce conferă întregului joc o aură aparte și o notă exclusivistă.

Joc realist de ruletă

Totuși, dacă vrei să faci bani pe net la Roulette Silver, va trebui să ai în vedere regulile de pariere, care nu diferă de cele de la ruleta clasică. În principiu, pentru a câștiga bani pe net, tot ceea ce trebuie să faci este să intuiești numărul de pe masa de joc, acesta fiind dat după ce bila se va opri pe unul dintre căsuțele numerotate ale roții de ruletă. Jocul se derulează extrem de rapid, astfel încât o rundă poate dura doar câteva secunde, timp în care poți afla dacă ai făcut bani pe net sau nu. Viteza de rotație a ruletei și a bilei pot fi setate însă din joc, la fel ca și sunetul sau alte efecte speciale, astfel încât experiența ta la Roulette Silver să fie una cât mai autentică și mai apropiată celei de cazinou.

Cât privește mizele și modul de pariere, acestea se pot face cu ajutorul jetoanelor valorice, pe care le vei avea așezate pe marginea mesei de joc. După aceasta, în funcție de banii pe care îi ai în contul de jucător, poți plasa mizele pe unul sau mai multe numere ori pe combinații de câte două până la 12 numere, pe par sau impar.

Autor