Batman

Batman slot gratis Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Ultimul update pe: iunie 10, 2022

Batman: cum să faci bani ușor cu slotul de casino

Cunoscutul erou de benzi desenate Batman îți va arăta cum să faci bani ușor în Gotham City, prin intermediul unui joc incitant inspirat din filmul cu același nume. Acesta are nu mai puțin de 50 de linii de plată, din acest punct de vedere fiind unul dintre cele mai avantajoase jocuri slot existente pe piață la ora actuală. Indiferent că îl joci pe laptop sau pe alte unități de tip desktop, Batman este complet compatibil cu sistemele de operare Linux, Mac sau Windows, fără a necesita resurse considerabile la nivel de soft.

Trebuie spus că Batman nu face altceva decât să ducă mai departe o tradiție și un mod de a face bani ușor, benzile desenate fiind extrem de populare printre amatorii de jocuri video, care au împrumutat apoi francizele pentru filme și jocuri online. Astfel, Batman este inspirat din Cavalerul Negru din orașul Gotham, un personaj extrem de popular pe televiziunile americane, încă din anii 60-70 ai secolului trecut. Astăzi, Batman păstrează această temă, venind însă cu o grafică nouă și cu niște personaje ce îmbină comicul cu figurile sobre ale eroilor din film.

Încearcă și Koi Princess slot, un alt joc cu tematică inspirată din desene animate!

Simboluri speciale

În total, jocul pune la dispoziția jucătorilor nu mai puțin de 8 simboluri asociate cu abilitățile Cavalerului Nopții. Dintre acestea, te vor ajuta cum să faci bani ușor simboluri precum Batmobile, semnul liliacului, precum și cartea de joc în care este afișat chipul lui Joker. Cel mai puternic simbol care îți va arăta cum să faci bani ușor este Joker, cu al sau păr verde și față răutăcioasă, iar următorul pe listă este comisarul Gordon, îmbrăcat în cunoscutul său trench. Jocul se desfășoară oarecum silențios atunci când se învârt rolele cu simboluri, acestea fiind însoțite doar de un ușor clinchet la momentul activării și un fâlfâit de aripi de liliac atunci când se opresc. Lucrurile se schimbă însă atunci când prinzi o combinație câștigătoare, unde intră în scenă un sunet desprins din filmele de acțiune.

Dacă te gândești cum să faci bani ușor cu ajutorul eroului Batman, acesta are rol de simbol Wild, înlocuind orice simbol de pe ecran, cu excepția celor de tip Scatter. Acesta apare sub forma logo-ului jocului, înfățișat sub forma măștii negre de liliac, plasată pe un fundal strălucitor.

Pentru mai multă aventură, încearcă și slotul Wikings Go Wild!

Autor