Vikings go Wild

cum să faci bani online Vikings go Wild Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Ultimul update pe: martie 27, 2023

Dacă te-ai gândit vreodată cum să faci bani online traversând mări imaginare în căutare de comori legendare, este cazul să încerci jocul Vikings go Wild produs de cei de la Yggdrasil Gaming. Datorită acestui joc slot, puteți să vă luptați cu cei care doresc să vă jefuiască vasul de comori, cerându-le totodată vikingilor să vă urmeze în această aventură, într-un mod cât se poate de simplu de a face bani online, cu ajutorul monedelor și al simbolurilor câștigătoare.

Dacă sloturile de aventură sunt pe placul tău, nu ezita să încerci și slotul Batman!

Cum joci Wikings Go Wild slot

De asemenea, la Vikings go Wild, poți învăța cum să faci bani cu ajutorul câtorva dintre funcțiile și facilitățile deja obișnuite la acest tip de sloturi, într-un mod cât se poate de simplu și de intuitiv, precum simbolurile Wild, rundele gratuite, simbolurile Sticky și bonusurile de tip ”cufărul cu bogății”. Cele 25 de linii de plată oferite sunt astfel garnisite cu o selecție largă de simboluri și monede de diferite valori, astfel încât jocul te ajută cum să faci bani online într-un mod cât se poate de simplu și de intuitiv. Nu în ultimul rând, trebuie spus că, asemenea majorității jocurilor slot moderne, și cel de față este compatibil cu sistemele de comunicații mobile, astfel încât poate fi ușor accesat de pe smartphone ori tabletă.

Tema jocului este una inspirată din mitologia scandinavă, astfel încât, atunci când te vei decide cum să faci bani online, te vei trezi într-o corabie uriașă sculptată în lemn, înconjurată de dragoni înfricoșători. Toate acestea, în timp ce cerul albastru se va aprinde deasupra dumneavoastră, cu fulgere executate realist abătându-se asupra bărcii și a echipajului de vikingi.

Jocul oferă la modul propriu mii de monede pe care trebuie să le colectezi în această aventură. Prin urmare, dacă te-ai gândit cum să faci bani online, trebuie să știi că simbolurile de culoare verde sunt cele mai mici ca valoare, de doar 50 de monede. Urmează apoi monedele din cupru, argint și din aur, a căror valoare crește proporțional, la 60, 70 și 80 de monede. Nu în ultimul rând, poți fi însoțit în această aventură de o blondă voluptoasă, care îți poate aduce 175 de monede, dar și de eroi vikingi care te pot răsplăti cu până la 250 de monede.

Vezi câte monede poți câștiga și la slotul Starburst!