Blackjack Atlantic City

atlantic-city-blackjack-gratis Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Ultimul update pe: aprilie 27, 2022

Câștigă bani de acasă cu Blackjack Atlantic City

În afară de cunoscutul Las Vegas, o altă metropolă cunoscută pentru celebrele sale cazinouri și premiile puse în joc este Atlantic City. Prin urmare, dacă te gândești cum să faci bani, aici este locul potrivit. Nu trebuie să mergi însă până în America pentru asta. Unii câștigă bani de acasă, direct din fața calculatorului, cu ajutorul jocului Blackjack Atlantic City. Este unul dintre jocurile clasice de masă, care are însă unele reguli în plus, care îi conferă acestuia unicitate față de varianta inițială, la care singurul scop era să faci 21 de puncte și atât. Și în acest caz, nu vei avea parte de mari surprize. Regulile sunt practic aceleași precum cele pe care le-ai întâlnit în orice cazinou în fizic sau pe alte site-uri de internet. Cele câteva particularități îl fac însă mai atractiv, oferindu-le celor care vor să facă bani de acasă oportunități în plus de distracție și premii substanțiale.

Joacă și Blackjack Super 7s gratis!

Despre jocul de blackjack

Blackjack Atlantic City este o variantă a cunoscutului joc de cărți oferită de producătorul Microgaming, unul dintre cei mai cunoscuți dezvoltatori de jocuri de noroc online din lume. În vreme ce regulile de bază sunt ușor de învățat, jocul se adresează cu precădere celor care câștigă bani de acasă bazându-se pe intuiție și pe o gândire strategică, anticipând atât cărțile următoare pe care le va împărți dealerul, cât și mișcările adversarului. Spre deosebire de jocul clasic, celor care câștigă bani de acasă nu li se împarte câte o carte, ci câte două.

Distrează-te și cu jocul Classic Blackjack Gold gratis!

Cea de-a doua a dealerului este acoperită, iar ale jucătorului nu. Ca sistem de punctare, trebuie spus că fiecare carte de la 2 la 10 are valoarea afișată, în vreme ce figurile valorează 10 puncte. Singura carte cu valoare diferită este asul, care poate valora un punct sau 11, în funcție de varianta cea mai avantajoasă pentru tine.

La Blackjack Atlantic City putem spune că se câștigă bani de acasă extrem de ușor, mai ales că dealerul îți plătește la o cotă de 3 la 2, la un Blackjack natural, adică la un as si un decar. In rest, se plătește normal.

Autor