Blackjack Super 7s

blackjack-super-7s-multihand-gratis Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Ultimul update pe: aprilie 27, 2022

Bani de acasă cu Blackjack Super 7s

La Blackjack Super 7s poți câștiga bani de acasă foarte ușor, stând în fața calculatorului și bucurându-te de unul dintre cele mai cunoscute jocuri de masă. Astfel, jocul în sine este unul de Blackjack clasic, păstrând în cea mai mare parte regulile de bază. În schimb, acesta are câteva particularități date de norocoșii șeptari, care te vor face să câștigi bani de acasă în valori multiplicate, în funcție de numărul șeptarilor care îți cad la o rundă de joc.

Blackjack ca la casino

În principiu, Blackjack Super 7s păstrează regulile pe care le știm cu toții. În primul rând, pentru a face bani, trebuie să aduni 21 de puncte sau chiar mai puțin, cu condiția de a depăși dealerul. În cazul în care după doar două cărți ai acumulat cele 21 de puncte, poți spune că ai câștigat bani fără ca dealerul să mai tragă cărți. În caz contrar, se împart cărțile succesiv, până unul dintre jucători se oprește sau depășește acest punctaj. Cel mai simplu mod de a aduna 21 de puncte este să tragi un as și un zece, în condițiile în care asul poate avea 1 sau 11 puncte, în funcție de combinația cea mai avantajoasă pentru tine.

Încearcă gratis și Blackjack Atlantic City!

Blackjack Super 7s îți oferă însă posibilitatea de a face bani de acasă mult mai simplu, în cazul în care ești un magnet pentru șeptarii norocoși. Astfel, dacă ai făcut Blackjack, iar prima carte este șeptar, atunci banca îți va plăti la o cotă de 3 la 1. Dacă prima și a doua carte sunt șeptari de suite diferite, banca îți va plăti la o cotă de 50 la 1, iar în cazul în care aceștia sunt de aceeași suită, atunci câștigul tău se va multiplica de 100 de ori.

Nu sunt excluse nici variantele în care aduni 21 de puncte pentru blackjack din trei șeptari de suite diferite, caz în care poți spune că faci bani de acasă la foc automat, cazinoul plătind o cotă de 500 la 1. În fine, există și varianta de-a dreptul excepțională în care toți cei trei șeptari sunt de aceeași suită, caz în care poți primi de 1000 de ori suma.

Nu rata șansa de a juca gratis, fără depunere și Classic Blackjack Gold!

Autor