Classic Blackjack Gold

blackjack-gold-classic-gratis Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Ultimul update pe: februarie 16, 2024

Cum să faci bani cu jocul Classic Blackjack

Cum să faci bani nu a fost niciodată atât de simplu precum la jocul Classic Blackjack. După cum îi spune și numele, este vorba despre varianta clasică a jocului de Blackjack, un joc de cărți, la care regula principală este să faci mai multe puncte decât banca, dar fără să depășești 21 de puncte. Prin urmare, dacă te gândești cum să faci bani, este de ajuns să te așezi în fața calculatorului, să primești cărțile și să te oprești atunci când crezi că poți învinge dealerul. BlackJack este unul dintre cele mai simple jocuri de masă și de cărți pe care le găsești pe cazinourile online, motiv pentru care a devenit și atât de popular.

Joacă și Blackjack Atlantic City gratis!

Design clasic

Din punct de vedere al designului, jocul Classic Blackjack păstrază linia clasică a jocurilor de masă, în care ai toate detaliile pe care le întâlnești la un joc într-un cazinou real. Daca intri pe NetBet, spre exemplu, poți învăța cum să faci bani în câțiva pași simpli, simțind din plin adrenalina la câteva mâini de Blackjack clasic. Masa de un verde-albăstrui este de formă octogonală, astfel încât pe o latură a sa să încapă un singur jucător. În partea dreaptă ai cărțile de joc, iar acestea sunt împărțite în mod automat în momentul în care dai click cu mouse-ul pe butonul „hit”.

De asemenea, în partea din stânga ai jetoanele de valori diferite, de 1, 5, 10 sau 25 de puncte, din care poți plasa câte dorești. Nu în ultimul rând, pentru ca jocul să pară și mai autentic, în partea de sus ai seturi întregi de fise valorice, din care îți este alimentat contul de jucător.

Încearcă gratis și un joc de blackjack multihand!

Reguli extrem de simple

În ceea ce privește regulile acestea sunt aceleași pe care le are jocul de Blackjack din toate timpurile. Odată ce te-ai așezat la masa de joc, plasezi o miză cu ajutorul unui jeton valoric, după care calculatorul împarte câte o carte, atât ție, cât și dealerului virtual. Poți exersa cum să faci bani adunând un scor cât mai apropiat de 21 de puncte și mai mare decât al dealerului, moment în care ai opțiunea „stand”. Dacă depășești această sumă ori dealerul face mai multe puncte, ai pierdut.

Autor