Pixies of the Forest

câștigă bani de acasă Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Ultimul update pe: aprilie 27, 2022

Pixies of the Forest este un joc destinat celor care câştigă bani de acasă, oferind nu mai puţin de 99 de linii de plată pe cele cinci role ale sale. Este un joc produs de cei de la IGT, exploatând popularitatea unui alt joc celebru în cazinourile din Las Vegas, Secrets of the Forest (Secretele Pădurii). Ambele jocuri şi-au creat o reputaţie bună printre cei care câştigă bani de acasă, prin faptul că oferă numeroase surprize şi linii de câştiguri frecvente pe liniile de plată.

Nu în ultimul rând, jocul surprinde prin grafica de excepţie şi efectele audio, care îţi oferă o experienţă aparte. Jocul este completat de multitudinea de simboluri Wild şi Scatter, precum şi de bonusurile constând în runde gratuite, fiind compatibil atât cu dispozitivele care rulează sub Windows, cât şi pentru sistemele Mac.

Dacă vrei să încerci un joc cu o tematică complet diferită, îți propunem slotul Kiss gratis, un joc cu tematică rock.

O călătorie în lumea magiei

Dacă eşti fanul unor teme extrem de populare precum cele întâlnite în Harry Potter, Merlin, sau Vrăjitoarele din West End, atunci jocul Pixies of the Forest este perfect pentru cei care câştigă bani de acasă. Zâne atrăgătoare te întâmpină la tot pasul cu puterile lor magice, iar simbolurile care apar din pădurea magică trebuie să fii suficient de abil şi de rapid pentru a le opri şi a le transforma în câştiguri pe liniile de plată. Astfel, rolele sunt populate de frumoase zâne înaripate, logo-uri cu Pixies of the Forest, precum şi cu simboluri din jocurile de cărţi, precum, Asul, Popa sasu Valetul.

Un alt slot cu tematică de poveste este The Wizard of Oz pe care îl poți încerca gratuit aici!

Alte simboluri care le pot aduce premii celor care câştigă bani de acasă sunt cele de tip Wild sau inscripţionate cu Bonus, caz în care vei avea parte de runde gratuite la jocul slot. Mai menţionăm faptul că jocul îţi permite setarea automată a 10 până la 50 de rotiri automate ale rolelor. Acest lucru îţi permite, spre exemplu, să te îndepărtezi de calculator pentru câteva minute, fără a opri neapărat jocul. Viteza de joc la rundele automate este aceeaşi cu cea de la rundele manuale. De asemenea, poţi ajusta setările grafice, astfel încât să obţii pe calculator maximum de performanţă  în ceea ce priveşte animaţia.

Autor