Wild Wild West

cum să faci bani Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Ultimul update pe: august 8, 2023

Unii ar spune că, dacă vrei să înveți să faci bani în ziua de astăzi ar trebuie mai degrabă să te teleportezi înapoi în Vestul Sălbatic, în vremurile în care căutătorii de aur ai Americii se îmbogățeau peste noapte. Aceasta este și tema jocului Wild Wild West, un joc în carte poți învăța cum să faci bani direct din fața calculatorului, fără să fii nevoit să te aperi de tâlharii vestului sălbatic și nici să sapi prin minele de aur după bogății. Din acest punct de vedere, jocul celor de la Net Ent este unul plin de surprize, chiar dacă prezintă unele asemănări izbitoare cu un alt joc din portofoliu, Dead or Alive.

Vezi încă un joc interesant de la Net Ent – Sparks slot!

Wild Wild West, slot inspirat de filmele western

Jocul Wild Wild West nu vine cu formule savante despre cum să faci bani, ci oferă un sistem extrem de simplu, cu 10 linii de plată. Asta nu înseamnă că jocul este sărac în simboluri sau modalități de câștig, ci dimpotrivă. El este însă doar ușor de învățat, cu niște reguli simple, ușor de aplicat chiar de către cei mai puțin experimentați. De asemenea, este excelent realizat din punct de vedere al graficii și al efectelor audio, iar animația și bonusurile oferite oferă garanția unui joc pe cât de distractiv, pe atât de avantajos din punct de vedere al câștigurilor puse la bătaie. Dacă totuși vrei să încerci un slot cu mai multe linii de plată, încearcă Siberian Storm gratis!

Iar dacă ți-ai propus vreodată să încerci idei de cum să faci bani prin jefuirea unui tren de valori sau prin spargerea unei bănci asemenea eroilor negativi din Vestul îndepărtat, atunci jocul Wild Wild West îți va oferi această oportunitate. Nu îți rămâne decât să încarci pistolul cu șase gloanțe și să începi împușcăturile după trenul cu bogății.

Totodată, Wild Wild West putem spune că vine în întâmpinarea cerințelor jucătorilor de slot ai noului mileniu, punând la dispoziție un întreg arsenal care te va ajuta cum să faci bani, începând de la scenariu și până la runde bonus și secvențe comice inspirate din filmele western. Iar ca atmosfera să fie completă, jocul beneficiază de acorduri inspirate din muzica lui Johnny Cash și din filmele clasice care au făcut istorie în cinematografele anilor 60-70 ai secolului trecut.

Încearcă și Holly Madison gratis!

Autor