Jackpot Keno

Jackpot keno joc gratis Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Ultimul update pe: august 8, 2023

Jackpot Keno te poate ajuta să faci bani într-un mod mai ușor decât ți-ai putea închipui. Astfel, dacă ești un fan al loteriilor și al jocurilor cu bile, în general, atunci jocul Jackpot Keno s-ar putea să fie alegerea perfectă pentru tine. Jocul menține regulile de bază ale jocului de keno, adăugând însă un plus de atractivitate asupra modului de a face bani, prin oferirea unui jackpot într-o sumă cât se poate de consistentă. Astfel, dacă până acum jocul de keno ți se părea oarecum monoton, cu câștiguri mai mult decât predictibile, acum ai posibilitatea de a spera la ceva mai mult, jackpotul fiind un motiv serios de atracție, dacă te gândești cum să faci bani pe net fără prea mare efort.

Dacă îți plac jocurile de keno, îți recomandăm și Keno Lab!

Joc de noroc cu istorie îndelungată

În principiu, Jackpot Keno păstrează reguli vechi de sute de ani, care au fort preluate mai apoi de loteriile naționale din întreaga lume. Astfel, jocul te ajută cum să faci bani cu ajutorul a 80 de numere expuse pe un panou și a bilelor respective amestecate în urnă. Dintre acestea, jucătorul își poate alege între unul și 15 numere, iar calculatorul va extrage 20 din totalul celor 80 de numere din urnă. În momentul în care toate numerele tale din cele 15 vor fi bifate, poți spune că ai reușit cum să faci bani pe net, la jocul keno. Un amănunt extrem de important pentru cum să faci bani online este însă numărul până la care trebuie să prinzi numerele bifate. Astfel, cu cât vei prinde numerele mai repede, cu atât și suma plătită de cazinoul online va fi mai mare. În acest caz intră în acțiune jackpotul jocului, care se acordă de obicei până la un anumit număr de bile extrase din urnă.

Joacă gratis un alt joc de Keno simplu și distractiv!

În rest, valoarea câștigurilor o vei avea afișată permanent în partea dreaptă a ecranului, pe o grilă foarte clar inscripționată, de la 1 la 15, în funcție de numărul bilelor prinse de tine. Astfel, dacă prinzi una sau două bile din cele 20 extrase, nu vei câștiga nimic. În schimb, îți poți multiplica suma de mii de ori, în cazul în care prinzi toate bilele puse de tine.

Testează jocul gratis și vei vedea cât de ușor e să câștigi!