Keno

joc keno gratis Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Ultimul update pe: aprilie 27, 2022

Dacă te-ai gândit vreodată cum să faci bani ușor la jocurile cu bile, de tip loto sau Keno, cu siguranță că acesta din urmă te va atrage mai mult. De-a lungul timpului, au existat mai multe controverse legate de originile acestui joc și, mai ales, cu privire la regulile lui. Se presupune că jocul de Keno a apărut cu mult timp înaintea loteriilor, în îndepărtata Chină, acolo unde împărații împărțeau supușilor bilete sub forma unor plăci din bambus, pe care erau inscripționate numerele. Aceste tăblițe erau împărțite contra cost, fiind văzute ca o modalitate de a strânge bani la bugetul regatului și la înzestrarea armatei. Abia ulterior au apărut loteriile, așa cum le cunoaștem astăzi, care oferă câștiguri substanțiale, de la stat la stat și de la o companie organizatoare la alta.

Îți recomandăm și jocul Keno Lab pe care îl poți juca gratis aici.

Keno sau cum să faci bani ușor la loterie

Dispărut o perioadă din atenție, jocul de Keno a revenit pe piață prin intermediul cazinourilor online, care îți dau astfel posibilitatea de a exersa cum să faci bani ușor. Astfel, la jocul Keno nu trebuie să mai aștepți finalul de săptămână pentru a vedea rezultatele la loteria națională, spre exemplu. În esență, acesta se comportă ca o loterie la purtător, aflată la dispoziția ta în orice moment al zilei. Astfel, la Keno, cum să faci bani ușor este extrem de simplu, acesta reprezentând practic esența unui joc vechi de mii de ani.

În partea stângă ai urna din care se extrag bilele, iar în dreapta ai panoul cu cele 80 de numere regulamentare. De pe acesta, pentru a vedea cum să faci bani ușor, va trebui să alegi singur numerele pe care dorești să le joci. Poți alege de la 1 la 15 numere, care vor trebui apoi să se regăsească și pe panoul cu numerele extrase, pentru a fi câștigător. Cât privește grila câștigurilor, aceasta este variabilă, depinzând de numărul până la care ai reușit să bifezi toate numerele alese de tine de pe panou.

Practic, aceasta este frumusețea jocului Keno, în care ai parte de transparență totală. Fără a aștepta finalul jocului, ai în fiecare moment afișate cotele câștigurilor, în funcție de numerele prinse de tine de pe panoul celor 80 de numere amestecate în urnă.

Pentru câștiguri mai mari, joacă și Jackpot Keno!

Autor