Keno Lab

cum să faci bani pe net Keno Lab Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Ultimul update pe: iunie 10, 2022

Unul dintre modurile prin care poți să faci bani pe net îl reprezintă jocul de Keno. Confundat de multe ori cu loteriile, acesta are niște reguli puțin diferite, deși se aseamănă foarte mult cu acestea. În principiu, jocul de keno se bazează tot pe extragerea de numere dintr-o urnă, care vor trebui să se regăsească pe cartonul sau pe grila pe care dealerul sălii sau calculatorul ți-o înmânează la începutul jocului. Astfel, să faci bani pe net poate părea extrem de simplu, dacă stăpânești câteva reguli de bază.

Keno Lab – un joc de loterie foarte atractiv

Dacă este să ne referim la Keno Lab, acesta te ajută cum să faci bani pe net asemenea unui laborator mobil. Totul se desfășoară în fața ta, cu maximum de transparență, astfel încât jocul nu îți oferă mari surprize. Dimpotrivă, Keno Lab este un joc destul de ușor predictibil, în care ai afișate în permanență numerele extrase, numerele alese de tine și numerele ghicite. Din acest punct de vedere, putem spune că jocul se aseamănă mai degrabă cu bingo decât cu loto. Diferența este că, în acest caz, dacă vrei să încerci cum să faci bani pe net, nu vei primi niciun carton cu numere. Pur și simplu, la începutul jocului îți alegi numerele tale favorite din totalul celor 80 de pe grila de start și te pregătești de extragere. De asemenea, trebuie să selectezi miza de joc și să apeși butonul play pentru a începe runda.

Încearcă încă un joc de Keno gratis!

Cum să faci bani pe net ușor la keno

Prin urmare, putem spune că, dacă vrei să înveți cum să faci bani pe net, jocul Keno Lab este modalitatea cea mai bună. Practic, la acesta ai posibilitatea de a învăța extrem de ușor regulile, întrucât jocul este extrem de simplu. Acesta este compus doar din urna din care sunt extrase bilele și panoul de 80 de bile, pe care cele alese de tine sunt marcate cu o culoare distinctă, astfel încât să le vezi ușor pe măsură ce sunt bifate. Ca amănunt despre cum să faci bani pe net, mai trebuie spus că jocul îți arată în permanență, în partea din dreapta, cotele câștigurilor potențiale pe care le ai în fiecare moment, fără a mai aștepta finalul jocului.

Joacă aici și Jackpot Keno!

Dacă vrei să încerci o experiență cu totul specială, ia de aici un bonus exclusiv ca să faci bani pe net la cele mai bune cazinouri!

Vezi mai multe jocuri de bingo!

Autor