Red Flag Fleet

cum să faci bani online Red Flag Fleet Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL

Dacă te-ai gândit vreodată cum să faci bani online şi ai crezut că pe piaţă există numai jocuri cu cinci role şi un număr limitat de linii de plată, atunci te-ai înşelat. Red Flag Fleet, în traducere liberă ”Flota Steagului Roşu”, este un joc slot ce îţi oferă modalităţi de cum să faci bani online pe 6 role şi un număr incredibil de 192 de linii de plată, aducând o cominaţie de role şi simboluri foarte rar întâlnită sau, cel puţin, nu aşa cum am fost obişnuiţi.

Şi modul de aşezare al celor şase role este atipic, acesta semănând cu o piramidă aşezată pe orizontală, culcată, cu baza în partea stângă şi cu vârful în dreapta. Astfel, pe prima rolă, reprezentând vârful din dreapta, avem două simboluri, numărul acestora crescând până la şapte, pe care le întâlnim la baza din partea stângă. Ca atare, jocul abundă de simboluri de tip Wild, scatter, simboluri blocate şi runde gratuite ce vă sunt oferite în cadrul bonusurilor.

Descoperă simbolurile care îți aduc câștiguri impresionante și la slotul Wizard of Oz gratis!

Intră în lumea piraţilor Chinei

În ceea ce priveşte povestea din spartele jocului, acesta are la bază legendele vechilor piraţi din apele Chinei. Încă din faza de încărcare a jocului, eşti întâmpinat de figura exotică a unei femei pirat cu trăsături asiatice. Odată ce jocul a început, vei întâlni un fundal elaborat, pe care vei întâlni un vas al piraţilor navigând printre năvoadele bărcilor de pescuit. Simbolurile care te ajută să faci bani online sunt reprezentate de Femeia Pirat, de corabia piraţilor, de logo-ul jocului, reprezentat de velele roşii ale corabiei piraţilor, dar şi de simbolurile mari de pe cărţile de joc, în speţă Asul, valetul, popa sau dama.

Restul simbolurilor sunt cele obişnuite pe care le găsim la jocurile de video-poker. De asemenea, pentru a reuşi cum să faci bani online, ar fi bine să urmăreşti cu atenţie bonusurile şi câştigurile pe care ţi le poate aduce simbolul Red Flag Fleet în flăcări, acesta constând în surprize imense reprezentate de multiplicatori sau runde gratuite. De altfel, simbolul logo are rol de carte wild, acesta putând înlocui alte simboluri de pe ecran, ajutându-te din plin cum să faci bani online.

Joacă și Koi Princess gratis, un alt slot inspirat din cultura asiatică!