Wizard of Oz

Wizard-of-Oz-slot-gratis Joaca acum Joaca acum
Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc). Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Ultimul update pe: februarie 16, 2024

The Wizard of Oz, cum să faci bani pe net

Dacă ești un nostalgic după poveștile copilăriei și vrei să încerci în același timp să faci bani pe net profitând de acest lucru, ai acum posibilitatea de a încerca jocul slot The Wizard of Oz (Vrăjitorul din Oz). Astfel, poți retrăi aventurile imaginare ale lui Dorothy și ale cățelului ei pe tărâmul fermecat din Țara lui Oz, având alături personaje cu puteri supranaturale, precum Sperietoarea, Omul de Tinichea sau Leul aflat în căutarea curajului.

Dacă îți plac sloturile cu tematică de poveste încearcă și Pixies Forest slot gratis!

Toate acestea sunt transformate acum în simboluri câștigătoare, care te vor ajuta să faci bani pe net în cadrul unui joc cu cinci tamburi și nu mai puțin de 30 de linii de plată, ce îți pot aduce câștiguri multiplicate de până la 50.000 de ori. Este o adevărată magie, în care poți beneficia, pe lângă premiile în bani, de runde gratuite, simboluri Wild sau Scatter, precum și jackpoturi gigant. De asemenea, poți exersa cum să faci bani pe net atât pe laptop sau pe calculator, cât și pe smartphone sau tabletă, câtă vreme beneficiezi de dotările soft minime.

Bucură-te de runde bonus și alte premii și la jocul Wild Wild West!

O mulțime de simboluri câștigătoare

Jocul Vrăjitorul din Oz este inspirat de producția cinema cu același nume, cu diferența că personajele acestuia sunt concepute ca benzi desenate. Printre principalele simboluri se numără Dorothy, câinele Toto, Orașul de Smarald, alături de care regăsim un balon cu aer cald, o tornadă și o căsuță ridicată de aceasta. Orașul de smarald este simbolul principal, care dă și logo-ul jocului. Alte simboluri care apar ocazional sunt Glenda și Vrăjitoarea cea Bună, care te ajută cum să faci bani pe net cu ajutorul rundelor gratuite oferite de acestea.

Prin urmare, vedem că la Vrăjitorul din Oz ai cum să faci bani pe net beneficiind de o varietate largă de simboluri de tip scatter, cu jackpoturi în sumă fixă și runde gratuite care îți sunt oferite când nici nu te aștepți. De asemenea, simbolurile Wild pot înlocui alte simboluri de pe ecran, oferindu-ți posibilitatea cum să faci bani pe net prin crearea de noi linii de plată sau pentru crearea de combinații câștigătoare pentru marele Jackpot.