Cum primești bonus de ziua ta Winbet

Bonus de ziua ta Winbet: 100 rotiri gratuite fără rulaj

5/5 - (1 vote)
Tudor Valentin - ianuarie 16, 2023

Dacă ai un cont pe Winbet, află că vei primi un bonus suplimentar cu ocazia aniversării tale. Prin urmare, vei primi un bonus de ziua ta Winbet în fiecare an. Acesta va consta în 100 de rotiri gratuite pe care le vei folosi la sloturile din oferta cazinoului Winbet.

Așadar, profită și tu de ziua ta de 100 rotiri gratuite fără rulaj la Winbet!

Ofertă aniversară pentru Tot Anul

100 rotiri gratuite de ziua ta Winbet la Bomb Runner

Sărbătorește-ți ziua de naștere cu 100 rotiri gratuite fără rulaj la Winbet!
Joaca Acum

Ești eligibil/ă pentru un bonus de ziua ta Winbet?

Vei primi un bonus aniversar casino constând în rotiri gratuite până pe 31 ianuarie 2023.

Prima condiție pe care trebuie să o respecți pentru a beneficia de bonus aniversar Winbet constă în deținerea unui cont activ pe platforma cazinoului Winbet.

Dacă nu ai încă un cont pe platformă, atunci poți crea unui în doar câteva minute. Completează formularul de Winbet înregistrare cu toate datele necesare și validează-ți contul după crearea sa.

Vei primi Winbet bonus aniversar dacă îți vei verifica contul și dacă vei furniza data ta de naștere, practic la fel ca la un bonus fără depunere Winbet. Așadar, dacă încă nu ai verificat contul, atunci e momentul potrivit să faci asta, pe baza direcțiilor de mai jos:

1

Intră în meniul verificării KYC și atașează o poză a cărții de identitate.

2

În lipsa acesteia, poți trimite o poză a permisului de conducere sau a pașaportului

Dacă nu dispui momentan de cartea de identitate sau de poza aceasta, poți trimite o poză a permisului de conducere sau a pașaportului.

3

În orice caz, înainte de a trimite poza, consultă indicațiile din rubrică și respectă-le în totalitate, sau consultă ghidul de verificare cont Winbet.

De Reținut!
Vei fi eligibil/ă pentru rotiri gratuite de ziua ta Winbet dacă ai făcut deja o depunere în cont de minim 100 ron. Pentru a revendica Winbet bonus aniversar ai la dispoziție maxim 7 zile de la ziua ta de naștere. Totuși,  trebui să nu ai vreo restricție sau limită activă pe cont pentru secțiunile și jocurile din portofoliul cazinoului.

Câștigă 100 rotiri gratuite bonus aniversar Winbet

Poți folosi rotiri gratuite de ziua ta Winbet doar la slotul Bomb Runner, oferit de furnizorul Habanero. Acesta e un slot cu un design aparte care folosește simboluri diversificate, precum bombe aeriene, semne de avertizare și numere.

✨ RTP (Rată de plată) ⭐ 96,71%
✨ Role⭐ 6
✨ Linii de plată⭐ 707

Slotul conține simboluri Wild și Scatter care fi vor înlocui simbolurile din joc, fie vor multiplica miza. Design-ul jocului abordează un stil specific desenelor animate, ceea ce îl face să aibă o interfață plăcută pentru utilizator. Fiecare rotire din slotul Bomb Runner are o valoare de 0,3 RON.

Vezi și ce bonus aniversar Superbet ai la dispoziție!

Cum retragi câștigurile din bonus de ziua ta Winbet

Winbet bonus de ziua ta este ușor de revendicat. Acesta nu are cerințe de rulaj, lucru care face retragerea lor posibilă în orice moment. Cu toate acestea, poți revendica bonus de ziua ta Winbet doar dacă ai efectuat în cont depuneri totale de minim 100 ron, și poți retrage câștigurile provenite doar după o depunere de 50 RON.

Totuși, acest lucru te avantajează tot pe tine, având în vedere că odată ce faci această depunere pentru prima oară, vei primi și un bonus de bun venit Winbet. În consecință, poți considera bonusul aniversar Winbet unul care s-ar încadra în promoții Winbet.

În retragerea câștigurilor tale poți utiliza cardul bancar, transferul bancar sau portofelele electronice Skrill și Neteller.

De Reținut!
Bonus de ziua ta Winbet trebuie să fie folosit în maxim 48 de ore de la primirea sa. Depășirea termenului acordat va duce la anularea bonusului de către cazino. Vei primi Winbet bonus de ziua ta la ora 11:00 în maxim 7 zile.

Avantajele unui bonus aniversar Winbet

La fel ca toate bonusurile prezentate din selecția cazinoului, acest bonus de ziua ta Winbet oferă jucătorilor mai multe avantaje, cele mai importante fiind următoarele:

Bonusuri peste bonusuri la prima depunere

În primul rând, e un bonus care nu necesită o anumită depunere, ci impune ca jucătorul să fi depus minim 100 ron de la crearea contului. Dacă nu ești un jucător nou, această condiție nu va fi o problemă. Iar dacă ești jucător nou, atunci odată cu depunerile tale, vei primi și bonusul din pachetul de bun venit.

Fără cerințe de rulaj

Un bonus fără rulaj poate fi retras în orice moment cu metodele de plată acceptate de cazino. Prin  urmare, retragerea bonusului aniversar poate fi făcută mult mai ușor decât oricare alt bonus.

Mai multe fonduri disponibile

Deși trebuie să depui suma de 50 RON înainte de a putea retrage câștigurile provenite din rotiri, poți folosi acești 50 RON pentru a te juca sau poți chiar să ii retragi, odată ce retragi și câștigurile din rotiri.

Joacă la un slot inovativ cu 707 linii de plată

Bonusul aniversar îți oferă acces la un slot inovativ: Bomb Runner. Dacă încă nu ai încercat acest joc, acum este momentul perfect să faci asta. Design-ul său este  plăcut și bine lucrat, iar RTP-ul său este peste media pieței, anume de 96,71%.

Bucură-te într-un mod unic de ziua ta

Bonus de ziua ta Winbet este un cadou suplimentar pe care îl vei primi de ziua ta. Drept urmare, ziua ta va fi și mai frumoasă. Vei primi 100 de rotiri gratuite la un slot plăcut de jucători și te va face să te poți bucura și mai mult de aniversarea ta.

Concluzii

Winbet bonus aniversar nu e doar o recompensă primită de ziua ta, ci și o bună ocazie de a juca  mai mult și de a încerca și un alt slot, asta în cazul în care nu ai jucat deja Bomb Runner. În afară de  acestea, nu trebuie să îndeplinești nicio cerință de rulaj, deci ai libertatea de a retrage oricând câștigurile după ce vei juca rotirile gratuite.

Dacă abia acum te înregistrezi pe site, atunci ai mai multe avantaje. Vei revendica bonusul de bun venit și vei primi și bonusul Winbet de ziua ta.

Ofertă aniversară pentru Tot Anul

100 rotiri gratuite de ziua ta Winbet la Bomb Runner

Sărbătorește-ți ziua de naștere cu 100 rotiri gratuite fără rulaj la Winbet!
Joaca Acum

Mai multe promoții speciale la cazino:

blank

Elite Slots Live: Mese cu dealeri reali și surprize live

La cazinoul Elite Slots poți juca live alături de alți jucători. Toate…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
retragere Elite Slots

Ghid de modalități pentru depunere și retragere Elite Slots

La Elite Slots poți juca în voie și îți poți retrage banii…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
cerințe de rulaj elite slots

Cerințe de rulaj Elite Slots pentru 2.800 RON + 720 Free Spins

Bonusurile de bun venit sunt un motiv de bucurie pentru jucători, însă…
Mirela - februarie 2, 2023