casa pariurilor bonus

Casa Pariurilor bonus de bun venit: câștigă 1.200 Rotiri Gratuite

4.9/5 - (7 votes)

Poți câștiga la Casa Pariurilor bonusuri indiferent de secțiunea de jocuri de care ești pasionat. Dacă preferi sloturile, vei primi de la Casa Pariurilor bonus de bun venit exclusiv de până la 200 RON + 1.200 Rotiri Gratuite imediat după înregistrare.

Dacă ești mai mult un fan al sporturilor, ești întâmpinat cu un bonus Casa Pariurilor 200 lei la pariuri sportive. Stai cu noi și află în continuare mai multe detalii despre fiecare bonus în parte și revendică-l pe cel potrivit pentru tine!

Revendică bonus de bun venit Casa Pariurilor

Ofertă Cu Depunere

Până la 1.200 Rotiri Gratuite la Înregistrare

Joaca Acum
Ofertă de Bun Venit Sport

100% Bonus până la 200 RON

Câștigă un bonus de până la 200 Lei la primele 4 depuneri!
Joaca Acum

Bonus exclusiv cu până la 1.200 rotiri gratuite Casa Pariurilor

Vei putea primi până la 1.200 Rotiri Gratuite Casa Pariurilor la un slot extrem de popular. Află cum îl poți revendica, dar și ce condiții impune acest nou bonus Casa Pariurilor!

Ofertă Cu Depunere

Până la 1.200 Rotiri Gratuite la Înregistrare

Joaca Acum

Cine poate revendica noul bonus Casa Pariurilor cu rotiri gratuite

Oferta este activă începând cu data de 15 decembrie 2023 pentru o perioadă limitată și se adresează tuturor jucătorilor noi. Noi am testat bonusul cu rotiri gratuite Casa Pariurilor și am văzut că poate fi revendicat doar de către cei ce se înregistrează pe platforma cazinoului pentru prima dată.

Apoi, o altă condiție obligatorie constă în verificarea adresei de e-mail și acceptarea mesajelor promoționale. Dacă nu ai bifat această opțiune în momentul înregistrării, o poți modifica acum din profilul tău de jucător.

Oferta constă de fapt în 1.200 Rotiri Gratuite pe care le poți primi timp de 11 zile, dar cu condiția să le revendici în maxim 15 zile de la înregistrare. Noi am primit rundele gratuite treptat, pentru fiecare din primele depuneri la Casa Pariurilor.

De Reținut!
Casa Pariurilor bonus de bun venit va fi acordat pentru primele 4 depuneri pe care le faci în cont.

Cum câștigi 1.200 Rotiri Gratuite Casa Pariurilor

Casa Pariurilor bonus nou este complex și atrăgător în același timp. Cele 1.200 rotiri gratuite Casa Pariurilor sunt oferite pe parcursul mai multor zile, deci vei putea juca avantajos multe zile de la înregistrare.

Casa Pariurilor bonus de bun venit va fi împărțit în 4 părți. Pentru fiecare din primele 4 depuneri efectuate în cont Casa Pariurilor, vei primi drept bonus câte 300 de rotiri la jocul Shining Crown. Vei primi rotiri gratuite Casa Pariurilor, dacă vei face de fiecare dată câte o depunere de minim 20 RON pentru primul bonus și 50 RON pentru cele 3 bonusuri în parte.

Echipa noastră a putut revendica o singură dată pe zi cele 300 rotiri gratuite, acestea fiind valabile doar 24h. Pentru că nu poți avea mai multe bonusuri active în cont în același timp, trebuie să folosești rundele gratuite într-o singură zi. Astfel, vei fi eligibil în ziua următoare pentru o nouă tranșă de rotiri gratuite.

De Reținut!
Bonus Casa Pariurilor are o valabilitate de 15 zile de la crearea contului. Deci, ai la dispoziție 15 zile pentru a putea revendica fiecare tranșă a bonusului.

La finalul celor 11 zile vei fi primit în total 1.200 de rotiri gratuite Casa Pariurilor. Verificarea contului îți aduce la Casa Pariurilor bonus fără depunere zilnic de 10 rotiri gratuite timp de 15 zile.

Revendică rotiri gratuite Casa Pariurilor și joacă gratis Shining Crown

Jocul eligibil în bonusuri Casa Pariurilor este unul popular în rândul jucătorilor. Shining Crown este un slot cu temă clasică, deci vei regăsi pe role multiple fructe colorate.

Oferit pe piață de Amusnet Interactive (EGT), jocul pune la bătaie 4 jackpoturi progresive ce pot fi câștigate aleatoriu.

În plus, echipa noastră a testat aceste simboluri speciale precum cele Scatter vor fi deliciul jocului, și a descoperit că îți poți crește câștigul.

Shining Crown are un RTP de 96,37%, fapt ce contribuie la popularitatea acestui joc. În urma sesiunii poți câștiga până la 5.000x valoarea mizei tale de joc, ceea ce nu este chiar puțin.

De Reținut!
Te poți folosi și de funcția Gamble pentru a-ți dubla câștigul din rundă.

Transformă rotirile gratuite în câștiguri reale

Câștigurile pe care le vei dobândi din rotiri gratuite Casa Pariurilor vor trebuie supuse unui anumit rulaj. Doar după îndeplinirea acestuia vei putea face o retragere Casa Pariurilor pentru câștigurile tale. Casa Pariurilor bonus de bun venit are un rulaj mic, de 5x. Altfel spus, noi recomandăm să rulezi de 5 ori câștigurile obținute din jucarea rotirilor.

De exemplu, dacă după joc vei aduna câștiguri în valoare de 180 RON, atunci rulajul tău va avea o valoare de 900 RON (5 x 180 RON = 900 RON). Dacă câștigurile tale vor fi în valoare de 70 RON, atunci rulajul va fi de 350 RON.

De Reținut!
La efectuarea fiecărei din cele 11 depuneri, ai la dispoziție 24h pentru a accepta bonusul și pentru a-l rula.

Ține cont de faptul că bonusul este acordat progresiv. Altfel spus, după ce vei îndeplini rulajul bonusului primit, vei putea revendica următoarea tranșă a bonusului. Noi am descoperit că nu este greu de îndeplinit, ci poate fi chiar distractiv.

Foarte important este și faptul că poți retrage câștigurile doar după ce ai rulat de cel puțin o dată și suma depusă pentru acordarea rundelor gratuite. Deci, dacă ai depus 50 RON, înainte de a efectua retragerea, vei rula și această sumă o singură dată la orice slot al cazinoului.

Mai multe condiții pentru Casa Pariurilor bonus exclusiv

 • Pentru a activa bonusul, trebuie să intri în meniul contului, în Bonusuri, apoi Istoric și Bonusuri Cazinou;
 • De asemenea, este important să știi că cele 11 depuneri nu trebuie să fie neapărat consecutive. De exemplu, poți face o depunere de 50 RON, apoi una de 20 RON (sau nicio depunere), apoi alte depuneri de 50 RON. Important este să revendici bonusurile în maxim 15 zile;
 • În plus, este important să nu ai activată vreo restricție pe cont, pentru a-l putea revendica. Prin urmare, evită să apelezi al aceste măsuri înainte de a participa la promoție.

Concluzii

Bonusul cu rotiri gratuite Casa Pariurilor este mai mult decât o veste bună. Numărul mare de rotiri îți oferă mai multe șanse de a câștiga și de a primi combinații câștigătoare pe rolele de joc.

Faptul că acestea pot fi jucate la Shining Crown este nemaipomenit. Slotul are un RTP peste media specifică pieței, ceea ce sugerează că ai multiple șanse de câștig.

Cu cât mai mare este numărul rotirilor primite, cu atât mai mult timp de joc vei primi. Pentru noi, rotirile gratuite primite extra sunt o reală motivație de a-ți accesa zilnic contul. Depunerile necesare nu sunt mari și sunt accesibile tuturor jucătorilor.

Profită în timp util de noul bonus Casa Pariurilor cu până la 1.200 Rotiri Gratuite!

Ofertă Cu Depunere

Până la 1.200 Rotiri Gratuite la Înregistrare

Joaca Acum

Bonus de bun venit Casa Pariurilor: câștigă 200 RON + 1.200 Rotiri Gratuite

În acest articol îți vom prezenta cum câștigi la Casa Pariurilor bonus de bun venit de până la 200 RON + 1.200 Rotiri Gratuite. Rămâi cu noi până la finalul acestui articol pentru a afla cum intri în posesia acestui bonus Casa Pariurilor de la primele depuneri!

Ofertă Cu Depunere

Până la 1.200 Rotiri Gratuite la Înregistrare

Joaca Acum

Bonus Casa Pariurilor: 100% până la 200 RON + 1.200 Rotiri

Odată ce ai urmat pașii de înregistrare Casa Pariurilor și ai făcut o depunere de minim 20 RON, ești calificat pentru a beneficia de un bonus Casa Pariurilor. Un mare beneficiu de a juca cu Casa Pariurilor este acela că dispui de un bonus de bun venit nu doar la prima depunere, ci la primele 4.

Mai exact, beneficiezi de un pachet de bun venit format din 4 bonusuri, după cum urmează:

 • Primești 300 Rotiri la Shining Crown și 50 RON în puncte de loialitate la verificarea contului
 • La a doua depunere în valoare de 50 RON primești 300 Rotiri la Shining Crown și 50 RON în puncte de loialitate
 • La a treia depunere în valoare de 50 RON primești 300 Rotiri la Shining Crown și 50 RON în puncte de loialitate
 • La a patra depunere în valoare de 50 RON primești 300 Rotiri la Shining Crown și 50 RON în puncte de loialitate

Dacă depui în contul tău de jucător suma de 100 RON la primele 4 depuneri, suma va fi dublată de fiecare dată. Astfel, echipa noastră a descoperit că vei avea la dispoziție 200 RON la fiecare depunere pentru a profita de toate jocurile tale preferate.

Este suficient să depui minim 20 RON pentru a revendica fiecare bonus, iar după ce le-ai primit și folosit pe acestea 4, vei beneficia și de 1.200 Free Spins.

De Reținut!
Cele 1.200 rotiri gratuite sunt acordate exclusiv la slotul Shining Crown, unul dintre cele mai populare titluri din gama EGT.

Vezi și cum câștigi la Casa Pariurilor bonus fără depunere!

Cum retragi acest bonus Casa Pariurilor

Poți risca pierderea acestui bonus de bun venit Casa Pariurilor și câștigurilor obținute dacă vrei să retragi bonusul, iar condiția de rulaj nu a fost îndeplinită. Așa că, înainte de a face o retragere, va trebui să îndeplinești rulajul minim.

Rulajul minim pe care noi a trebuit să îl îndeplinim pentru bonusul în bani este de 10x și se aplică fiecărui bonus primit. Mai exact, vei îndeplini rulajul primului bonus, apoi rulajul celui de-al doilea bonus și în final, rulajul ultimului bonus. Deci, bonusurile vor fi revendicate progresiv.

De Reținut!
Iată un exemplu pentru a înțelege cum funcționează rulajul! Dacă depui 100 RON, primești un bonus de 100 RON. Rulajul pentru retragerea bonusului va fi 1.000 RON pentru că rulezi de 10 de ori suma de 100 RON.

Trebuie să rulezi câștigurile din aceste rotiri de 10x înainte de retragere.

Fiecare bonus Casa Pariurilor trebuie revendicat și jucat în 5 zile, altfel fiind anulat. Trebuie să îndeplinești această condiție pentru a putea retrage câștigurile obținute. Spre exemplu, noi am avut 5 zile la dispoziție de la înregistrare pentru a revendica primul bonus. Pentru al doilea bonus, ai la dispoziție 5 zile de la revendicarea primului bonus.

De Reținut!
Toate jocurile de tip sloturi contribuie 100% la condiția de rulaj a acestui bonus bun venit Casa Pariurilor 2024. Jocurile de masă și cele live nu contribuie la cerințele de rulaj. Rulajul pentru rundele gratuite va fi îndeplinit doar la slotul Shining Crown.

Citește mai mult despre cerințe de rulaj Casa Pariurilor!

Ce mai trebuie să știi despre Casa Pariurilor bonus de bun venit

Pentru a putea revendica de la Casa Pariurilor bonus de bun venit trebuie să ai în vedere anumite condiții pe care operatorul le necesită pentru a putea avea parte de experiențe cât mai plăcute alături de Casa Pariurilor.

 • O primă condiție care trebuie să fie îndeplinită este aceea că trebuie să ai vârsta minimă de 18 ani îndeplinită;
 • Bonus bun venit Casa Pariurilor 2024 este acordat doar jucătorilor înregistrați pentru prima dată, la prima depunere;
 • Pentru a vedea un bonus Casa Pariurilor, jucătorii trebuie să între în contul lor unde o să fie vizibil în balanța de joc;
 • Pentru a primi cele 1.200 rotiri gratuite la Shining Crown, jucătorul trebuie să îndeplinească cerințele de rulaj ale bonusului în bani de 100%.

Avantajele unui bonus de bun venit Casa Pariurilor

 • Un prim avantaj este reprezentat de faptul că acest bonus de bun venit Casa Pariurilor este foarte ușor și rapid de accesat. Noi nu am avut nevoie de un cod promoțional, tot ce trebuie să faci este să depui banii și primești bonusul.
 • Al doilea avantaj este reprezentat de depunerea minimă pe care trebuie să o faci pentru a primi de la Casa Pariurilor bonus de bun venit, fiind de doar 20 RON. Ulterior, beneficiezi de dublarea sumei, ceea ce îți poate aduce câștiguri nenumărate.
 • Un beneficiu foarte important pentru tine este că nu ești limitat doar la anumite jocuri, având acces la toate jocurile din secțiunea casino. Acestea îți pot genera câștiguri semnificative cu doar o sumă foarte mică de depunere. În plus, poți încerca jocurile chiar din Casa Pariurilor app.

Concluzii

Casa Pariurilor face parte din topul celor mai populare cazinouri de la noi din țară. Este alegerea numărul 1 a jucătorilor pasionați de pariuri sportive sau jocuri casino, care vor sa joace cu o ofertă avantajoasă.

Acum că ai aflat toate detaliile despre acest bonus de bun venit Casa Pariurilor, tot ce mai rămâne de făcut este să completezi formularul de înregistrare. Îți recomandăm să faci prima depunere în valoare de 20 RON și bucură-te de bonus!

Profită de unul dintre cele mai avantajoase bonusuri Casa Pariurilor care îți dublează primele 3 depuneri! Nu uita că primești în plus runde gratuite la un slot foarte popular! Revendică acest bonus Casa Pariurilor casino și fii chiar tu unul dintre câștigători!

Ofertă Cu Depunere

Până la 1.200 Rotiri Gratuite la Înregistrare

Joaca Acum

Bonus Casa Pariurilor 200 Lei la Sport

Casa Pariurilor oferă jucătorilor noi șansa de a primi mai mult decât bonusul de bun venit la jocuri casino. Așadar, odată cu crearea unui cont nou poți câștiga un bonus Casa Pariurilor 200 lei în secțiunea sportivă. Pentru a afla mai multe despre bonus și dacă este necesară sau nu utilizarea de coduri Casa Pariurilor, citește în continuare ce am descoperit noi!

Ofertă de Bun Venit Sport

100% Bonus până la 200 RON

Câștigă un bonus de până la 200 Lei la primele 4 depuneri!
Joaca Acum

Cum revendici bonus Casa Pariurilor 200 lei

Casa Pariurilor bonusuri pot fi revendicate doar de către jucătorii care creează un cont nou pe site. Vei primi de fapt la Casa Pariurilor bonus 200 lei pentru primele 4 depuneri efectuate în cont de către jucător.

De Reținut!
Bonus Casa Pariurilor 200 lei poate fi utilizat doar în secțiunea sportivă și poate fi folosit doar în cadrul biletelor cu o cotă de minim 2.00.

Prin urmare, jucătorul va primi următoarele Casa Pariurilor bonusuri:

 • La verificarea contului primești 300 de rotiri la Shining Crown și 50 RON în puncte de loialitate.
 • La a doua depunere de 50 RON, primești 300 de rotiri la Shining Crown și 50 RON în puncte de loialitate.
 • La a treia depunere de 50 RON, primești 300 de rotiri la Shining Crown și 50 RON în puncte de loialitate.
 • La a patra depunere de 50 RON, primești 300 de rotiri la Shining Crown și 50 RON în puncte de loialitate.

Fiecare bonus Casa Pariurilor 200 lei poate fi revendicat de către jucători fără a fi necesare coduri Casa Pariurilor. Urmează pașii parcurși de noi:

1

Pasul 1: apăsarea butonului de revendicare bonus Casa Pariurilor 200 lei

Casa Pariurilor 200 lei bonus poate fi revendicat mai ușor prin apăsarea butonului nostru de revendicare a ofertei. Acesta poate fi găsit în prima parte a paginii. Apasă pe el și vei fi direcționat către site-ul cazinoului.

2

Pasul 2 – crearea contului

Al doilea pas pentru a revendica de la Casa Pariurilor bonus 200 lei constă în crearea unui cont. Apasă pe butonul de înregistrare din partea dreaptă de sus a paginii și asigură-te că vei completa cât mai corect formularul de înregistrare. Completează-l cu numele tău complet, cu adresa de reședință, adresa de email și numărul de telefon. Va fi necesar și să creezi un nume de utilizator și o parolă destul de puternică, pe care le vei folosi ulterior în autentificarea în cont.

Având în vedere faptul că nu este necesară utilizarea unui cod promo Casa Pariurilor, noi am trecut fără griji la următorul pas.

3

Pasul 3 – efectuarea unei depuneri în contț

Chiar dacă nu este necesar să utilizezi Casa Pariurilor coduri, va trebui totuși să faci o depunere minimă Casa Pariurilor pentru a primi bonusul de bun venit. Reține faptul că poți primi câte un bonus Casa Pariurilor 200 lei la fiecare din cele 4 depuneri pe care le vei efectua în cont.

Am nevoie de coduri Casa Pariurilor pentru a primi bonusul?

Bonus Casa Pariurilor 200 lei poate fi revendicat de către noii jucători fără a fi utilizat un cod bonus Casa Pariurilor. Totuși, chiar dacă revendicarea acestuia este destul de simplă, echipa noastră îți recomandă să faci 3 depuneri în cont pentru a fi eligibil în revendicarea bonusului. Aceste depuneri trebuie să aibă o valoare de minim 20 ron.

Cum retrag bonus Casa Pariurilor 200 lei?

Bonusul poate fi retras doar dacă au fost îndeplinite cerințele de rulaj menționate în termenii și condițiile acestuia și dacă ai făcut o verificare cont Casa Pariurilor. Bonusul acordat la prima și la a doua depunere are o cerință de rulaj de doar 10x.

De Reținut!
Pentru a înțelege mai bine cum anume trebuie respectate aceste cerințe de rulaj, să luăm un exemplu concret. Dacă prima dată vei face o depunere minimă de 20 ron, atunci va fi necesar să rulezi în total suma de 200 ron (20 ron x 10 = 200 ron).

Rulajul trebuie să fie îndeplinit în maxim 15 zile de la primirea sa.

Mai multe condiții de rulaj pentru bonus Casa Pariurilor Sport

În îndeplinirea cerințelor de rulaj nu sunt luate în considerare pariurile care conțin Meciul Zilei, Pariu Șansă sau Oferta Plus. Echipa noastră a testat revendicarea câștigurilor și a observat că trebuie să fie făcută doar după ce au fost îndeplinite cerințele de rulaj pentru toate cele trei bonusuri. Dacă acestea nu sunt îndeplinite integral, atunci bonusul și implicit câștigurile vor fi anulate.

Bonusurile pot fi primite simultan, însă acestea vor fi activate pe rând, după îndeplinirea cerințelor de rulaj ale bonusului primit anterior și efectuarea următoarei depuneri. De exemplu, după ce vei îndeplini rulajul primului bonus, ai la dispoziție 15 zile pentru a efectua a doua depunere, primind ulterior cel de-al doilea bonus.

De Reținut!
Bonus Casa Pariurilor trebuie utilizat doar în cadrul unui singur eveniment, plasarea de pariuri la evenimente multiple ducând la anularea bonusului.

Cota minimă per selecția validată trebuie să fie de 1.01. Biletele care conțin selecții anulate sau pe care a fost utilizată funcția de cashout, nu sunt eligibile în rulajul bonusului acordat. Bonusul poate fi vizualizat din meniul contului, secțiunea „Bonusuri active sport”.

Concluzii

Bonusul acordat în secțiunea sportivă este un adevărat atu pentru jucători. În primul rând, bonusul este o recompensă suplimentară primită pe lângă bonusul de bun venit. În al doilea rând, cerințele de rulaj pe care noi a trebuit să le îndeplinim au fost foarte mici în comparație cu alte bonusuri. Bonusul poate fi revendicat fără utilizarea unui cod bonus, acesta fiind un avantaj.

Alege unul dintre aceste două Casa Pariurilor bonusuri și joacă mai avantajos jocurile tale preferate!

Ofertă de Bun Venit Sport

100% Bonus până la 200 RON

Câștigă un bonus de până la 200 Lei la primele 4 depuneri!
Joaca Acum

Cum Să Faci Bani de Acasă ca Voice Actor?

În ziua de astăzi, poți să auzi vocile actorilor în cărți audio,…
Mara Ivan - iulie 19, 2024
TopPay Cazinouri 2024

TopPay

Dacă vrei să-ți alimentezi contul de casino simplu, sigur și rapid, atunci…
Laura Paraschiv - iulie 16, 2024
Google Pay Cazinouri 2024

Google Pay

Această metodă este soluția modernă pentru plăți rapide și sigure. Dacă te-ai…
Laura Paraschiv - iulie 15, 2024

Autor