casa pariurilor bonus

Casa Pariurilor bonus de bun venit: câștigă 2.200 Rotiri Gratuite

4.9/5 - (7 votes)
Mirela - decembrie 19, 2023

Poți câștiga la Casa Pariurilor bonusuri indiferent de secțiunea de jocuri de care ești pasionat. Dacă preferi sloturile, vei primi de la Casa Pariurilor bonus de bun venit exclusiv de până la 2.200 Rotiri Gratuite imediat după înregistrare. De asemenea, poți opta pentru un bonusul de bun venit standard de până la 2.100 RON și 500 Rotiri Gratuite.

Dacă ești mai mult un fan al sporturilor, ești întâmpinat cu un bonus Casa Pariurilor 600 lei la pariuri sportive. Află în continuare mai multe detalii despre fiecare bonus în parte și revendică-l pe cel potrivit pentru tine!

Bonus de bun venit

200 Rotiri Gratuite Zilnic Timp de 11 Zile – 2.200 Rotiri în Total

Joacă până la 2.200 runde gratuite la slotul Shining Crown!
Joaca Acum
Bonus de bun venit

100% Bonus Până la 2.100 RON + 500 Rotiri Gratuite

Dublează-ți primele 3 depuneri până la 700 RON și joacă 500 de runde la Shining Crown!
Joaca Acum
Ofertă de Bun Venit Sport

100% Bonus până la 600 RON

Câștigă un bonus de până la 600 Lei la primele 3 depuneri!
Joaca Acum

Bonus exclusiv cu până la 2.200 rotiri gratuite Casa Pariurilor

Vei putea primi până la 2.200 Rotiri Gratuite Casa Pariurilor la un slot extrem de popular. Află cum îl poți revendica, dar și ce condiții impune acest nou bonus Casa Pariurilor!

Bonus de bun venit

200 Rotiri Gratuite Zilnic Timp de 11 Zile – 2.200 Rotiri în Total

Joacă până la 2.200 runde gratuite la slotul Shining Crown!
Joaca Acum

Cine poate revendica noul bonus Casa Pariurilor cu rotiri gratuite

Oferta este activă începând cu data de 15 decembrie 2023 pentru o perioadă limitată și se adresează tuturor jucătorilor noi. Bonusul cu rotiri gratuite Casa Pariurilor poate fi revendicat doar de către cei ce se înregistrează pe platforma cazinoului pentru prima dată.

Apoi, o altă condiție obligatorie constă în verificarea adresei de e-mail și acceptarea mesajelor promoționale. Dacă nu ai bifat această opțiune în momentul înregistrării, o poți modifica acum din profilul tău de jucător.

Oferta constă de fapt în 2.200 Rotiri Gratuite pe care le poți primi timp de 11 zile, dar cu condiția să le revendici în maxim 15 zile de la înregistrare. Vei primi rundele gratuite treptat, pentru fiecare din primele depuneri la Casa Pariurilor.

De Reținut!
Casa Pariurilor bonus de bun venit va fi acordat pentru primele 11 depuneri pe care le faci în cont.

Cum câștigi 2.200 Rotiri Gratuite Casa Pariurilor

Casa Pariurilor bonus nou este complex și atrăgător în același timp. Cele 2.200 rotiri gratuite Casa Pariurilor sunt oferite pe parcursul mai multor zile, deci vei putea juca avantajos multe zile de la înregistrare.

Casa Pariurilor bonus de bun venit va fi împărțit în 11 părți. Pentru fiecare din primele 11 depuneri efectuate în cont Casa Pariurilor, vei primi drept bonus câte 200 de rotiri la jocul Shining Crown. Vei primi rotiri gratuite Casa Pariurilor, dacă vei face de fiecare dată câte o depunere de minim 50 RON.

Vei putea revendica o singură dată pe zi 200 rotiri gratuite, acestea fiind valabile doar 24h. Pentru că nu poți avea mai multe bonusuri active în cont în același timp, trebuie să folosești rundele gratuite într-o singură zi. Astfel, vei fi eligibil în ziua următoare pentru o nouă tranșă de rotiri gratuite.

De Reținut!
Bonus Casa Pariurilor are o valabilitate de 15 zile de la crearea contului. Deci, ai la dispoziție 15 zile pentru a putea revendica fiecare tranșă a bonusului.

La finalul celor 11 zile vei fi primit în total 2.200 de rotiri gratuite Casa Pariurilor, dar poți câștiga chiar până la 2.500 runde gratis dacă îți verifici contul. Verificarea contului îți aduce la Casa Pariurilor bonus fără depunere zilnic de 10 rotiri gratuite timp de 30 zile. Deci, poți ajunge să joci în total cu 2.500 Free Spins.

Revendică rotiri gratuite Casa Pariurilor și joacă gratis Shining Crown

Jocul eligibil în bonusuri Casa Pariurilor este unul popular în rândul jucătorilor. Shining Crown este un slot cu temă clasică, deci vei regăsi pe role multiple fructe colorate.

Oferit pe piață de Amusnet Interactive (EGT), jocul pune la bătaie 4 jackpoturi progresive ce pot fi câștigate aleatoriu.

În plus, simboluri speciale precum cele Scatter vor fi deliciul jocului, crescându-ți câștigul.

Shining Crown are un RTP de 96,37%, fapt ce contribuie la popularitatea acestui joc. În urma sesiunii poți câștiga până la 5.000x valoarea mizei tale de joc, ceea ce nu este chiar puțin.

De Reținut!
Te poți folosi și de funcția Gamble pentru a-ți dubla câștigul din rundă.

Transformă rotirile gratuite în câștiguri reale

Câștigurile pe care le vei dobândi din rotiri gratuite Casa Pariurilor vor trebuie supuse unui anumit rulaj. Doar după îndeplinirea acestuia vei putea face o retragere Casa Pariurilor pentru câștigurile tale. Casa Pariurilor bonus de bun venit are un rulaj mic, de 5x. Altfel spus, vei rula de 5 ori câștigurile obținute din jucarea rotirilor.

De exemplu, dacă după joc vei aduna câștiguri în valoare de 180 RON, atunci rulajul tău va avea o valoare de 900 RON (5 x 180 RON = 900 RON). Dacă câștigurile tale vor fi în valoare de 70 RON, atunci rulajul va fi de 350 RON.

De Reținut!
La efectuarea fiecărei din cele 11 depuneri, ai la dispoziție 24h pentru a accepta bonusul și pentru a-l rula.

Ține cont de faptul că bonusul este acordat progresiv. Altfel spus, după ce vei îndeplini rulajul bonusului primit, vei putea revendica următoarea tranșă a bonusului. Nu este greu de îndeplinit, ci poate fi chiar distractiv.

Foarte important este și faptul că poți retrage câștigurile doar după ce ai rulat de cel puțin o dată și suma depusă pentru acordarea rundelor gratuite. Deci, dacă ai depus 50 RON, înainte de a efectua retragerea, vei rula și această sumă o singură dată la orice slot al cazinoului.

Mai multe condiții pentru Casa Pariurilor bonus exclusiv

 • Pentru a activa bonusul, trebuie să intri în meniul contului, în Bonusuri, apoi Istoric și Bonusuri Cazinou;
 • De asemenea, este important să știi că cele 11 depuneri nu trebuie să fie neapărat consecutive. De exemplu, poți face o depunere de 50 RON, apoi una de 20 RON (sau nicio depunere), apoi alte depuneri de 50 RON. Important este să revendici bonusurile în maxim 15 zile;
 • În plus, este important să nu ai activată vreo restricție pe cont, pentru a-l putea revendica. Prin urmare, evită să apelezi al aceste măsuri înainte de a participa la promoție.

Concluzii

Bonusul cu rotiri gratuite Casa Pariurilor este mai mult decât o veste bună. Numărul mare de rotiri îți oferă mai multe șanse de a câștiga și de a primi combinații câștigătoare pe rolele de joc.

Faptul că acestea pot fi jucate la Shining Crown este nemaipomenit. Slotul are un RTP peste media specifică pieței, ceea ce sugerează că ai multiple șanse de câștig.

Cu cât mai mare este numărul rotirilor primite, cu atât mai mult timp de joc vei primi. Apoi, rotirile gratuite primite extra sunt o reală motivație de a-ți accesa zilnic contul. Depunerile necesare nu sunt mari și sunt accesibile tuturor jucătorilor.

Profită în timp util de noul bonus Casa Pariurilor cu până la 2.200 Rotiri Gratuite!

Bonus de bun venit

200 Rotiri Gratuite Zilnic Timp de 11 Zile – 2.200 Rotiri în Total

Joacă până la 2.200 runde gratuite la slotul Shining Crown!
Joaca Acum

Bonus de bun venit Casa Pariurilor: câștigă 2.100 RON + 500 Rotiri Gratuite

În acest articol îți vom prezenta cum câștigi la Casa Pariurilor bonus de bun venit de până la 2.100 RON + 500 Rotiri Gratuite. Rămâi cu noi până la finalul acestui articol pentru a afla cum intri în posesia acestui bonus Casa Pariurilor de la primele depuneri!

Bonus de bun venit

100% Bonus Până la 2.100 RON + 500 Rotiri Gratuite

Dublează-ți primele 3 depuneri până la 700 RON și joacă 500 de runde la Shining Crown!
Joaca Acum

Bonus Casa Pariurilor: 100% până la 2.100 RON + 500 Rotiri

Odată ce ai urmat pașii de înregistrare Casa Pariurilor și ai făcut o depunere de minim 20 RON, ești calificat pentru a beneficia de un bonus Casa Pariurilor. Un mare beneficiu de a juca cu Casa Pariurilor este acela că dispui de un bonus de bun venit nu doar la prima depunere, ci la primele 3.

Mai exact, beneficiezi de un pachet de bun venit format din 4 bonusuri, după cum urmează:

 • 100% Bonus până la 700 RON la prima depunere;
 • 100% Bonus până la 700 RON la a doua depunere;
 • 100% Bonus până la 700 RON la a treia depunere;
 • 500 Rotiri Gratuite la verificarea contului.

Dacă depui în contul tău de jucător suma de 100 RON la primele 3 depuneri, suma va fi dublată de fiecare dată. Astfel, vei avea la dispoziție 200 RON la fiecare depunere pentru a profita de toate jocurile tale preferate.

Este suficient să depui minim 20 RON pentru a revendica fiecare bonus, iar după ce le-ai primit și folosit pe acestea 3, vei beneficia și de 500 Free Spins.

De Reținut!
Cele 500 rotiri gratuite sunt acordate exclusiv la slotul Shining Crown, unul dintre cele mai populare titluri din gama EGT.

Vezi și cum câștigi la Casa Pariurilor bonus fără depunere!

Cum retragi acest bonus Casa Pariurilor

Poți risca pierderea acestui bonus de bun venit Casa Pariurilor și câștigurilor obținute dacă vrei să retragi bonusul, iar condiția de rulaj nu a fost îndeplinită. Așa că, înainte de a face o retragere, va trebui să îndeplinești rulajul minim.

Rulajul minim pentru bonusul în bani este de 20x și se aplică fiecărui bonus primit. Mai exact, vei îndeplini rulajul primului bonus, apoi rulajul celui de-al doilea bonus și în final, rulajul ultimului bonus. Deci, bonusurile vor fi revendicate progresiv.

De Reținut!
Iată un exemplu pentru a înțelege cum funcționează rulajul! Dacă depui 100 RON, primești un bonus de 100 RON. Rulajul pentru retragerea bonusului va fi 2.000 RON pentru că rulezi de 20 de ori suma de 100 RON.

După ce treci prin întregul proces de rulaj a bonusului tău de până la 500 RON, vei primi și 500 rotiri gratuite la Shining Crown. Trebuie să rulezi câștigurile din aceste rotiri de 5x înainte de retragere.

Fiecare bonus Casa Pariurilor trebuie revendicat și jucat în 5 zile, altfel fiind anulat. Trebuie să îndeplinești această condiție pentru a putea retrage câștigurile obținute. Spre exemplu, ai 5 zile la dispoziție de la înregistrare pentru a revendica primul bonus. Pentru al doilea bonus, ai la dispoziție 5 zile de la revendicarea primului bonus.

De Reținut!
Toate jocurile de tip sloturi contribuie 100% la condiția de rulaj a acestui bonus bun venit Casa Pariurilor 2024. Jocurile de masă și cele live nu contribuie la cerințele de rulaj. Rulajul pentru rundele gratuite va fi îndeplinit doar la slotul Shining Crown.

Citește mai mult despre cerințe de rulaj Casa Pariurilor!

Ce mai trebuie să știi despre Casa Pariurilor bonus de bun venit

Pentru a putea revendica de la Casa Pariurilor bonus de bun venit trebuie să ai în vedere anumite condiții pe care operatorul le necesită pentru a putea avea parte de experiențe cât mai plăcute alături de Casa Pariurilor.

 • O primă condiție care trebuie să fie îndeplinită este aceea că trebuie să ai vârsta minimă de 18 ani îndeplinită;
 • Bonus bun venit Casa Pariurilor 2024 este acordat doar jucătorilor înregistrați pentru prima dată, la prima depunere;
 • Pentru a vedea un bonus Casa Pariurilor, jucătorii trebuie să între în contul lor unde o să fie vizibil în balanța de joc;
 • Pentru a primi cele 500 rotiri gratuite la Shining Crown, jucătorul trebuie să îndeplinească cerințele de rulaj ale bonusului în bani de 100%.

Avantajele unui bonus de bun venit Casa Pariurilor

 • Un prim avantaj este reprezentat de faptul că acest bonus de bun venit Casa Pariurilor este foarte ușor și rapid de accesat. Nu ai nevoie de un cod promoțional, tot ce trebuie să faci este să depui banii și primești bonusul.
 • Al doilea avantaj este reprezentat de depunerea minimă pe care trebuie să o faci pentru a primi de la Casa Pariurilor bonus de bun venit, fiind de doar 20 RON. Ulterior, beneficiezi de dublarea sumei, ceea ce îți poate aduce câștiguri nenumărate.
 • Un beneficiu foarte important pentru tine este că nu ești limitat doar la anumite jocuri, având acces la toate jocurile din secțiunea casino. Acestea îți pot genera câștiguri semnificative cu doar o sumă foarte mică de depunere. În plus, poți încerca jocurile chiar din Casa Pariurilor app.

Concluzii

Casa Pariurilor face parte din topul celor mai populare cazinouri de la noi din țară. Este alegerea numărul 1 a jucătorilor pasionați de pariuri sportive sau jocuri casino, care vor sa joace cu o ofertă avantajoasă.

Acum că ai aflat toate detaliile despre acest bonus de bun venit Casa Pariurilor, tot ce mai rămâne de făcut este să completezi formularul de înregistrare. Fă prima depunere în valoare de 20 RON și bucură-te de bonus!

Profită de unul dintre cele mai avantajoase bonusuri Casa Pariurilor care îți dublează primele 3 depuneri! Nu uita că primești în plus runde gratuite la un slot foarte popular! Revendică acest bonus Casa Pariurilor casino și fii chiar tu unul dintre câștigători!

Bonus de bun venit

100% Bonus Până la 2.100 RON + 500 Rotiri Gratuite

Dublează-ți primele 3 depuneri până la 700 RON și joacă 500 de runde la Shining Crown!
Joaca Acum

Bonus Casa Pariurilor 600 Lei la Sport

Casa Pariurilor oferă jucătorilor noi șansa de a primi mai mult decât bonusul de bun venit la jocuri casino. Așadar, odată cu crearea unui cont nou poți câștiga un bonus Casa Pariurilor 600 lei în secțiunea sportivă. Pentru a afla mai multe despre bonus și dacă este necesară sau nu utilizarea de coduri Casa Pariurilor, citește în continuare!

Ofertă de Bun Venit Sport

100% Bonus până la 600 RON

Câștigă un bonus de până la 600 Lei la primele 3 depuneri!
Joaca Acum

Cum revendici bonus Casa Pariurilor 600 lei

Casa Pariurilor bonusuri pot fi revendicate doar de către jucătorii care creează un cont nou pe site. Vei primi de fapt la Casa Pariurilor bonus 200 lei de 3 ori, pentru primele 3 depuneri efectuate în cont de către jucător.

De Reținut!
Bonus Casa Pariurilor 600 lei poate fi utilizat doar în secțiunea sportivă și poate fi folosit doar în cadrul biletelor cu o cotă de minim 2.00.

Prin urmare, jucătorul va primi următoarele Casa Pariurilor bonusuri:

 • pentru prima depunere, jucătorul va primi un Casa Pariurilor 200 lei bonus de 50% până la maxim 200 ron;
 • pentru cea de-a doua depunere, va fi primit un bonus de 50% până la maxim 200 ron;
 • pentru cea de-a treia depunere, jucătorul va primi un bonus de 100% până la 200 ron.

Fiecare bonus Casa Pariurilor 200 lei poate fi revendicat de către jucători fără a fi necesare coduri Casa Pariurilor. Urmează pașii descriși mai jos:

1

Pasul 1: apăsarea butonului de revendicare bonus Casa Pariurilor 600 lei

Casa Pariurilor 200 lei bonus poate fi revendicat mai ușor prin apăsarea butonului nostru de revendicare a ofertei. Acesta poate fi găsit în prima parte a paginii. Apasă pe el și vei fi direcționat către site-ul cazinoului.

2

Pasul 2 – crearea contului

Al doilea pas pentru a revendica de la Casa Pariurilor bonus 200 lei constă în crearea unui cont. Apasă pe butonul de înregistrare din partea dreaptă de sus a paginii și asigură-te că vei completa cât mai corect formularul de înregistrare. Completează-l cu numele tău complet, cu adresa de reședință, adresa de email și numărul de telefon. Va fi necesar și să creezi un nume de utilizator și o parolă destul de puternică, pe care le vei folosi ulterior în autentificarea în cont.

Având în vedere faptul că nu este necesară utilizarea unui cod promo Casa Pariurilor, poți trece fără griji la următorul pas.

3

Pasul 3 – efectuarea unei depuneri în contț

Chiar dacă nu este necesar să utilizezi Casa Pariurilor coduri, va trebui totuși să faci o depunere minimă Casa Pariurilor pentru a primi bonusul de bun venit. Reține faptul că poți primi câte un bonus Casa Pariurilor 200 lei la fiecare din cele 3 depuneri pe care le vei efectua în cont.

Am nevoie de coduri Casa Pariurilor pentru a primi bonusul?

Bonus Casa Pariurilor 600 lei poate fi revendicat de către noii jucători fără a fi utilizat un cod bonus Casa Pariurilor. Totuși, chiar dacă revendicarea acestuia este destul de simplă, este necesar ca jucătorul să facă 3 depuneri în cont pentru a fi eligibil în revendicarea bonusului. Aceste depuneri trebuie să aibă o valoare de minim 25 ron.

Cum retrag bonus Casa Pariurilor 600 lei?

Bonusul poate fi retras doar dacă au fost îndeplinite cerințele de rulaj menționate în termenii și condițiile acestuia și dacă ai făcut o verificare cont Casa Pariurilor. Bonusul acordat la prima și la a doua depunere are o cerință de rulaj de doar 4x. Cel de-al treilea bonus primit pentru a treia depunere are o cerință de rulaj de 6x.

Acest bonus Casa Pariurilor 600 Lei vine cu avantajul cerințelor de rulaj foarte mici, de regulă bonusurile de bun venit având rulaj minim de până la 40x. Deci, dacă revendici acest bonus, vei putea să-ți retragi câștigurile imediat.

De Reținut!
Pentru a înțelege mai bine cum anume trebuie respectate aceste cerințe de rulaj, să luăm un exemplu concret. Dacă prima dată vei face o depunere minimă de 25 ron, atunci va fi necesar să rulezi în total suma de 100 ron (25 ron x 4 = 100 ron).

Același lucru este valabil și pentru a doua depunere, însă în cazul celei de-a treia depuneri, cerința de rulaj este mai mare, deci va fi necesar să rulezi suma de 150 ron (25 ron x 6 = 150 ron). Rulajul trebuie să fie îndeplinit în maxim 10 zile de la primirea sa.

Mai multe condiții de rulaj pentru bonus Casa Pariurilor Sport

În îndeplinirea cerințelor de rulaj nu sunt luate în considerare pariurile care conțin Meciul Zilei, Pariu Șansă sau Oferta Plus. Revendicarea câștigurilor trebuie să fie făcută doar după ce au fost îndeplinite cerințele de rulaj pentru toate cele trei bonusuri. Dacă acestea nu sunt îndeplinite integral, atunci bonusul și implicit câștigurile vor fi anulate.

Bonusurile pot fi primite simultan, însă acestea vor fi activate pe rând, după îndeplinirea cerințelor de rulaj ale bonusului primit anterior și efectuarea următoarei depuneri. De exemplu, după ce vei îndeplini rulajul primului bonus, ai la dispoziție 10 zile pentru a efectua a doua depunere, primind ulterior cel de-al doilea bonus.

De Reținut!
Bonus Casa Pariurilor trebuie utilizat doar în cadrul unui singur eveniment, plasarea de pariuri la evenimente multiple ducând la anularea bonusului.

Cota minimă per selecția validată trebuie să fie de 1.01. Biletele care conțin selecții anulate sau pe care a fost utilizată funcția de cashout, nu sunt eligibile în rulajul bonusului acordat. Bonusul poate fi vizualizat din meniul contului, secțiunea „Bonusuri active sport”.

Concluzii

Bonusul acordat în secțiunea sportivă este un adevărat atu pentru jucători. În primul rând, bonusul este o recompensă suplimentară primită pe lângă bonusul de bun venit. În al doilea rând, cerințele de rulaj sunt foarte mici în comparație cu alte bonusuri. Bonusul poate fi revendicat fără utilizarea unui cod bonus, acesta fiind un avantaj.

Alege unul dintre aceste două Casa Pariurilor bonusuri și joacă mai avantajos jocurile tale preferate!

Ofertă de Bun Venit Sport

100% Bonus până la 600 RON

Câștigă un bonus de până la 600 Lei la primele 3 depuneri!
Joaca Acum

Toto Gaming bonus fără depunere: rotiri gratuite, pariu gratuit și bani

Toto Gaming vine cu mici surprize pentru cei ce aleg să încerce…
Mirela - februarie 23, 2024

Toto Gaming verificare cont: documente și reguli pentru verificare

Cu toții știm că un cont verificat oferă jucătorului multiple avantaje. Acest…
Mirela - februarie 23, 2024

Toto Gaming înregistrare: cum îți deschizi un cont în 3 minute

Piața jocurilor de noroc nu încetează să vină cu noi surprize și…
Mirela - februarie 23, 2024