cum îți validezi contul la Casa Pariurilor

Verificare cont Casa Pariurilor: cum trimiți documentele

5/5 - (2 votes)
Mirela - decembrie 30, 2021

Fiecare cont de jucător creat trebuie să parcurgă un proces de verificare, denumit și KYC (Know Your Customer). Verificarea identității jucătorilor se face la toate cazinourile licențiate și se desfășoară într-un mediu sigur, în care datele pe care le transmiți sunt criptate. În cele ce urmează, vei vedea ce presupune o verificare cont Casa Pariurilor. Profită de bonusul fără depunere la validare cont Casa Pariurilor!

Ofertă cu depunere

100% Bonus Până la 1500 RON

Creează-ți un nou cont și începe să te joci cu bonusul de 1.500 RON!
Joaca Acum

Ce presupune procesul de verificare KYC

Procesul de verificare KYC este făcut pentru fiecare cont nou creat pe site-ul cazinourilor care dețin licență emisă de ONJN. Deși poți face depuneri limitate în cont fără a trece prin acest proces, pentru a face retrageri, trebuie să deții un cont verificat. De exemplu, fără o validare cont Casa Pariurilor, vei putea face depuneri de maxim 440 ron.

Prin intermediul acestui proces, cazinourile verifică dacă ai comunicat sau nu o identitate falsă, dacă îndeplinești condițiile care sunt impuse de legislația jocurilor de noroc, dacă prezinți sau nu riscuri în privința termenilor și condițiilor impuse și acceptate și dacă se respectă cerințele impuse în vederea prevenirii spălării banilor.

Oricât de rigid ar putea suna termenul KYC, de fapt e chiar opusul. KYC de fapt presupune verificarea identității tale și a informațiilor pe care le furnizezi. În felul acesta, cazinoul se asigură că ești tu într-adevăr persoana care a creat contul.

Din momentul creării unui cont nou, jucătorul are la dispoziție 30 de zile pentru a efectua verificarea contului. În cazul în care această verificare nu este făcută în timp util, până la termenul scadent, atunci toate bonusurile și câștigurile acumulate vor fi anulate, și contul de jucător va fi șters.

Dacă nu ai încă un cont la Casa Pariurilor, vezi cum te înregistrezi la Casa Pariurilor!

De Reținut!
Procedurile utilizate pe parcursul desfășurării procesului de verificare KYC sunt 100% sigure, toate datele transmise fiind criptate, mai ales dacă vei face verificarea prin intermediul contului de jucător.

Verificare cont Casa Pariurilor – documente necesare

1

Pentru a face o validare cont Casa Pariurilor, primul document necesar va fi cartea ta de identitate, pașaportul sau buletinul, în cazul în care primul document nu poate fi utilizat din anumite motive.

Trebuie să scanezi documentul sau pur și simplu să îi faci o fotografie. Este foarte important să respecți standardele minime de calitate impuse de cazino. Aceste standarde constau mai exact în claritatea datelor existente pe document (trebuie să fie cât mai clare) și includerea în poză a celor patru colțuri ale documentului, pentru a nu se crede că fotografia a fost editată și decupată de pe undeva.

2

În afară de principalul act de identitate, pentru a face o Casa Pariurilor validare cont, va fi necesar să furnizezi și o copie a unei facturi de utilități pe numele tău (poate fi de electricitate, gaz sau chiar mobil).â

În cazul în care nu dispui de o copie a unei facturi pe numele tău, poți trimite un extras de cont din care să reiasă că tu ești titularul său și să se evidențieze adresa de reședință. Extrasul de cont sau factura nu trebuie să fie mai vechi de 3 luni.

În afară de claritatea fotografiilor trimise, sunt importante și dimensiunea și formatul fotografiilor. Dacă vrei Casa Pariurilor validare cont să nu fie prelungită, atunci asigură-te că fotografiile pe care le vei trimite sunt de maxim 25 MB per total și că au unul din următoarele formate: BMP, JPG, JPEG, GIF, DOC sau PPT.

În cazul în care ți se solicita și o poză a cardului cu care vrei să faci plățile, asigură-te că ai semnat pe spate cardul, altfel vei fi refuzat.

O validare cont Casa Pariurilor durează de obicei 24 de ore, însă se poate prelungi până la 2-3 zile, în funcție de volumul de solicitări pe care îl primesc.

După verificarea contului, poți revendica și un bonus fără depunere Casa Pariurilor, astfel putând să joci gratis, fără riscuri.

Verificare cont Casa Pariurilor – cum trimiți documentele

Pentru a face o verificare cont Casa Pariurilor, trebuie să procedezi într-un mod diferit față de modul de efectuare a procedurii în mare parte din cazinouri.

  1. Mai întâi, este necesar să intri în emailul tău și să inițiezi un email nou, al cărui titlu să fie numele tău de utilizator. La acest email vei atașa pozele documentelor necesare pentru verificare cont Casa Pariurilor, mai exact la adresele de email documente@casapariurilor.ro sau suport@casapariurilor.ro.
  2. Există și o variantă mai simplă de verificare cont Casa Pariurilor care constă în inițierea acestui proces din contul tău de jucător. Așadar, pentru a face o Casa Pariurilor validare cont, loghează-te pe contul tău și intră în secțiune Contul meu, apoi rubrica Verificarea identității. Aici vei putea atașa pozele documentelor sau le poți face pe loc. Dacă un document nu este clar, vei fi imediat avertizat în privința acestui lucru, și vei putea face o altă poză. După ce vei termina de atașat pozele, va fi necesar să aștepți să fi notificat prin email cu privire la finalizarea procesului de verificare cont Casa Pariurilor.
De Reținut!
În cazul în care întâmpini anumite probleme în desfășurarea procesului de verificare, nu ezita să contactezi echipa prin email, telefonic sau prin intermediul funcției de chat.

De ce este necesar să faci o verificare cont Casa Pariurilor

  • Primul dezavantaj dacă nu parcurgi procesul de verificare cont Casa Pariurilor constă în limitarea depunerilor. Dacă nu verifici contul, vei putea face doar o depunere Casa Pariurilor de maxim 440 ron. În plus, dacă nu îl verifici în maxim 30 de zile, banii din contul tău vor fi vărsați către trezoreria statului și contul tău va fi anulat.
  • Dacă optezi pentru o verificare cont Casa Pariurilor, vei beneficia de bonusul de bun venit oferit celor care sunt noi în comunitatea de clienți ai cazinoului. Casa Pariurilor bonus de bun venit este atrăgător, așa că ar fi păcat să nu intri în posesia lui.
  • Un cont verificat îți oferă acces la promoțiile exclusive organizate periodic de Casa Pariurilor. Pe lângă aceste promoții, mai poți lua parte și la anumite turnee organizate în diferite secțiuni ale cazinoului online.
  • După ce vei parcurge procesul de verificare KYC, vei avea acces nelimitat la oferta de sloturi sau Casa Pariurilor live ale cazinoului, vei putea face depuneri de valori mai mari (în limita pragului impus de cazino) și vei putea revendica retragerea câștigurilor pe care le-ai acumulat.
  • Un alt avantaj al unui cont Casa Pariurilor verificat constă în lipsa stresului. Odată ce vei încheia procesul KYC nu mai trebuie să îți faci griji în privința anulării fondurilor existente în balanța contului tău, un factor important dacă vrei să completezi cerințe rulaj Casa Pariurilor.

Acum că ai văzut cât de rapid și simplu îți poți valida contul, nu mai ai motive să stai pe gânduri. Fă-ți acum verificare cont Casa Pariurilor și profită de toate beneficiile care ți se oferă!

Ofertă cu depunere

100% Bonus Până la 1500 RON

Creează-ți un nou cont și începe să te joci cu bonusul de 1.500 RON!
Joaca Acum
cat castiga un curier tazz by eMAG

Cât câștigă un curier Tazz: Salariu, Bonusuri, Bacșișuri

Piața livrărilor la domiciliu s-a dezvoltat vertiginos în ultimii ani, industria având…
Mirela - martie 24, 2023
blank

Seven Casino Înregistrare 2023: cum îți deschizi un cont rapid

Doar cu ajutorul unui cont poți juca cu bani reali ca mai…
Mirela - martie 24, 2023
joc responsabil El Dorado

Măsuri de joc responsabil El Dorado și cum îți închizi contul

Încă de la crearea unui nou cont pe platforma cazinoului El Dorado,…
Mirela - martie 24, 2023