Înregistrare cont la Casa Pariurilor online

Înregistrare Casa Pariurilor: creează un cont Casa Pariurilor

5/5 - (1 vote)
Mirela - decembrie 30, 2021

Crearea unui cont Casa Pariurilor poate fi simplă ca o joacă. O Casa Pariurilor online înregistrare poate fi făcut rapid în doar câteva minute, formularul de înscriere având o structură simplă. Informațiile pe care va fi nevoie să le transmiți atunci când faci o înregistrare Casa Pariurilor sunt strict necesare pentru verificarea identității tale, iar mediul în care sunt procesate acestea, este unul sigur. Deschide-ți un cont nou și intră în lumea jucătorilor Casa Pariurilor!

Ofertă De Bun Venit Fără Depunere

321 Rotiri Gratuite la Verificare + 500 Rotiri Gratuite la Depunere

Joacă Shining Crown gratis cu 821 rotiri gratuite!
Joaca Acum

Cum îți faci o înregistrare Casa Pariurilor

1

Pentru a crea la Casa Pariurilor cont, accesează link-ul de la începutul acestui articol. Prin accesarea sa, vei fi redirecționat către site-ul cazinoului unde vei putea face la Casa Pariurilor creare cont prin completarea unui formular de înregistrare.

2

Pentru a crea Casa Pariurilor cont trebuie să completezi formularul cu informații despre tine, adresa ta și e posibil să furnizezi anumite date financiare, cum ar fi sursa veniturilor tale.

3

Pentru creare cont Casa Pariurilor, prima parte a formularului îți va solicita detalii legate de cont. Câmpurile vor trebui completate cu:

 • nume de utilizator (trebuie să fie format din 16 caractere și va fi utilizat de fiecare dată când vei face o Casa Pariurilor logare cont)
 • parolă (trebuie să aibă minim 6 caractere și e de preferat să fie ținută minte cu ușurință pentru a nu avea probleme la Casa Pariurilor logare cont)
 • confirmarea parolei, adresa de email (asigură-te că este una validă și că ai acces la ea)
 • confirmarea adresei de email.

4

După ce ai furnizat aceste date, vei trece la partea a doua a formularului pentru crearea unui cont Casa Pariurilor. Câmpurile din cea de-a doua parte a formularului pentru Casa Pariurilor online înregistrare vor fi completate cu date personale și va consta în verificarea identității și a informațiilor personale furnizate. Așadar, vei completa câmpurile formularului de deschidere cont Casa Pariurilor cu:

 • prenume
 • nume
 • data nașterii (zi, lună și an)
 • sex (Dna sau Dl)
 • CNP (codul numeric personal din actul de identitate)
 • orașul în care locuiești
 • țara
 • adresa (exact așa cum este trecută în actul de identitate)
 • codul poștal
 • numărul tău de telefon
 • fusul orar (trebuie să selectezi UTC +02:00 în cazul în care nu îți apare ca fiind deja selectat).

5

După completarea acestor câmpuri, pentru a finaliza Casa Pariurilor înregistrare, bifează căsuța atribuită termenilor și condițiilor. Prin bifarea sa, vei fi de acord cu termenii și condițiile site-ului în vederea Casa Pariurilor deschidere cont. Nu vei putea continua creare cont Casa Pariurilor fără să bifezi această căsuță.

6

În final, încheie înregistrare Casa Pariurilor prin apăsarea butonului „ Înregistrare”.

Ulterior, pentru activare cont Casa Pariurilor, va fi necesar să validezi adresa de email pe care ai dat-o în formularul de înregistrare Casa Pariurilor. Fă o logare Casa Pariurilor pentru a o valida.

În cazul în care vei vrea să îți limitezi activitatea drept client Casa Pariurilor, să păstrezi sau nu cont online Casa Pariurilor, trebuie să completezi un formular de auto-excludere, denumit „Formular de auto-excludere sau limitarea sumelor pariate”. Acest formular trebuie trimis la adresa de email al asistenței clienți și trebuie să fie însoțit de numele de utilizator.

Pentru o reactivare cont Casa Pariurilor, trebuie să trimiți un email la aceeași adresă de email, în care să precizezi că dorești o reactivare Casa Pariurilor.

Fiecare Casa Pariurilor cont nou trebuie să treacă printr-un proces de verificare. Procesul de verificare KYC este mai indulgent la acest cazinou. Pentru o verificare cont Casa Pariurilor sunt uneori cerute documente suplimentare, cum sunt poze ale cardului bancar, a ultimei facturi, sau un extras al contului bancar.

Revendică la Casa Pariurilor bonus înregistrare

Ofertă De Bun Venit Fără Depunere

321 Rotiri Gratuite la Verificare + 500 Rotiri Gratuite la Depunere

Joacă Shining Crown gratis cu 821 rotiri gratuite!
Joaca Acum

O înregistrare Casa Pariurilor îți oferă anumite beneficii. Dacă vei deveni un nou membru al comunității jucătorilor, vei putea fructifica la maxim bonus de bun venit Casa Pariurilor cu depunere, oferit la crearea unui Casa Pariurilor cont online. Fiecare Casa Pariurilor cont online nou creat beneficiază de oferte considerabile de bun venit, așa că nu pierde ocazia.

Deci, după creare cont Casa Pariurilor și efectuarea primului depozit în contul tău de jucător, vei primi la Casa Pariurilor bonus înregistrare în valoare de 1.500 ron. Pentru a beneficia de întreg bonusul pentru deschidere cont Casa Pariurilor, trebuie să depui de trei ori câte 500 ron.

Atunci când faci o deschidere cont Casa Pariurilor, primești și un Casa Pariurilor bonus fără depunere care constă în 321 rotiri gratuite. Pentru a le primi, va fi necesar să deschizi un Casa Pariurilor cont online și să parcurgi verificarea contului.

După ce se va încheia procesul și va fi făcută cu succes o activare cont Casa Pariurilor, vei intra în posesia celor 321 rotiri gratuite. Șansa de câștig oferită de rotiri este un motiv bun pentru a face la Casa Pariurilor deschidere cont.

De Reținut!
În plus, atunci când te decizi să faci prima depunere ești recompensat cu alte 500 rotiri gratuite, deci în total vei avea la dispoziție 821 rotiri gratuite pe care le poți folosi la un slot îndrăgit de toți jucătorii – Shining Crown.

De ce să deschizi un cont Casa Pariurilor

Ce anume te-ar putea determina să faci un cont online Casa Pariurilor? Bonusul este atrăgător, dar ce alte argumente aduce cu sine o Casa Pariurilor înregistrare?

 1. În primul rând, o Casa Pariurilor online înregistrare îți oferă oportunitatea de a experimenta toate jocurile de pe site-ul cazinoului, indiferent de ce tip de joc îți place. Vei putea explora sloturile cu RTP mare, jocurile Casa Pariurilor live sau pariurilor sportive, dacă vei alege să faci o înregistrare.
 2. Casa Pariurilor cont îți oferă și rapiditate atunci când faci o retragere Casa Pariurilor. În afară de metodele utilizate de site, ai la îndemână opțiunea de a retrage rapid banii de la agențiile stradale. După ce faci o Casa Pariurilor logare cont, fă o cerere de revendicare a câștigurilor, alegând drept metodă de retragere agențiile stradale.
 3. Un Casa Pariurilor cont îți pune la dispoziție o modalitate de joc simplificată, datorită interfeței simple și prietenoase, regăsită și pe aplicație Casa Pariurilor. Interfața este ușor de utilizat, mai ales dacă ești la început, dacă ai deja experiență sau dacă ai făcut o reactivare cont Casa Pariurilor.

Concluzii cont Casa Pariurilor

Decizia de a face la Casa Pariurilor deschidere cont nu aduce decât avantaje. Contul la această casă de pariuri îți oferă acces nelimitat la oferta variată de jocuri, dar și la o cantitate nemărginită de distracție. Având în vedere faptul că deschidere cont Casa Pariurilor se poate face rapid și sigur, inclusiv pe mobil, cazinoul câștigă din ce în ce mai mulți clienți pe zi ce trece.

Casa Pariurilor creare cont poate fi privită ca pe o oportunitate de câștig. În afară de bonusul pentru Casa Pariurilor cont nou, fiecare logare Casa Pariurilor făcută ulterior în contul de jucător îți va aduce surprize și multiple șanse. Știi cum se spune: șansa e de partea ta. Așa că, nu ezita și creează la Casa Pariurilor cont nou!

Ofertă De Bun Venit Fără Depunere

321 Rotiri Gratuite la Verificare + 500 Rotiri Gratuite la Depunere

Joacă Shining Crown gratis cu 821 rotiri gratuite!
Joaca Acum

Vrei să joci la mai multe cazinouri? Vezi cum te autentifici și la următoarele cazinouri:

cat castiga un curier tazz by eMAG

Cât câștigă un curier Tazz: Salariu, Bonusuri, Bacșișuri

Piața livrărilor la domiciliu s-a dezvoltat vertiginos în ultimii ani, industria având…
Mirela - martie 24, 2023
blank

Seven Casino Înregistrare 2023: cum îți deschizi un cont rapid

Doar cu ajutorul unui cont poți juca cu bani reali ca mai…
Mirela - martie 24, 2023
joc responsabil El Dorado

Măsuri de joc responsabil El Dorado și cum îți închizi contul

Încă de la crearea unui nou cont pe platforma cazinoului El Dorado,…
Mirela - martie 24, 2023